Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsika

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na melyik ma is alkotó médiacelebről szólt az a váteszi című interjú, ami így kezdődött: Nagy bajban lehet a Hanglemezgyár, ha ott *** *** főszerkesztői székbe ülhet - mondták egyesek [...] Mások állítólag engedélyt kértek, hogy az igazgatói értekezleten ne kelljen…..
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
Az alábbi levél egy igen elfoglalt kollégáról szól, akinek valószínű annyi munkája van, hogy dolgozni sincs ideje, nemhogy az ügyfelét visszahívni, a cégbírósággal állítólag faxon kommunikál, miközben az ügyfelének ketyegnek a járulékok. Ügyfélkezelés felsőfokon, ha…..
Ha az ásványvízgyártóknak sikerült a csapból ingyen elérhető vizet kiszorítaniuk a százforintos palackossal, miért ne sikerülhetne újracsomagolni a fröccsöt? SP megtalálta a harmadik versenyzőt, aki ezen az újraértelmezésen dolgozik: Igazán csodálatos dologra bukkantam a sarki…..
Baláék Görögországba utaztak az Aeolussal, az iroda azonban sem azért nem tartja magát felelősnek, mert a túlfoglalt apartman helyett egy szarabb helyre küldte őket, sem azért, mert egy nappal hamarabb el kellett indulniuk:Az Aeolusnál idén nyáron befizettünk egy görögországi…..
Mégis mit képzelnek az olvasók? Úgy akarnak internetes újságot olvasni, hogy közben nem kattintanak minden egyes hirdetésre? Sőt még látni sem akarják azokat? Firefoxot használnak és hozzá Adblock kiegészítést? És pofátlanul mindenféle filterlistákat töltögetnek a…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Egy tapasztalt  kolléga mondta egyszer a Zugügyvédnek még a pálya kezdetén, hogy az ügyvéd egyik legnagyobb ellensége az ügyfél. Néha ezt a Zugügyvéd is megtapasztalta, és azt is, hogy a tényvázlatot sohasem szabad megspórolni. Az alábbi történetet szintén mindennapos, a…..
A Zugügyvéd sok rendőr sztorit hallott már, de a Gabesz által beküldött történet majdnem mindegyiket veri. A hatalmaskodó körzeti megbízottakról szóló legendák a szocializmus össztársadalmi tudatának része volt. Úgy tűnik helyi szinten nem sok minden változott. Szia…..
borsika 2007.08.17 13:12:00
Forum Shops Lapos vagy magassarkú? 2007.07.24 10:13:00
Matt Bernson Grasse cipőiÉrezted már úgy, hogy megláttál egy cipőt magas sarkakkal és azt kívántad bárcsak lapostalpú lenne? Vagy fordítva? Hát tessék! Matt Bernson megalkotta neked. Az ára kicsit borsos, de hát a jó minőséget meg kell fizetni. A lapostalpú változat 225$, míg…..
Forum Shops Meztelen papucs 2007.08.16 19:32:57
Legalábbis ez a neve. Topless Sandal, hogy egész pontos legyek. Attól lesz az, hogy nincs pántja, nincs semmije, csak "talpa". Hogy mégis mitől marad a lábadon és nem csak egy használatra, igen, ez jó kérdés. Külöböző mintája van, amit természetesen viselése közben…..
A germánok már rákaptak pár klasszikus magyar fogásra – jelenti alkalmi tudósítónk, a világ legjobb videóblogját, a Rossz PC játékokat jegyző freddyD. Alant olvasható barátunk beszámolója a berlini lángosról és a Lidl lecsójáról. Mi lenne, ha összeszednénk, melyik…..
A Homár különösen kedveli az olyan anakronisztikus kifejezéseket, mint az Aranypart (azok a buja panelhotelek, mmm...), így aztán misztikusan működő szűrőjén is átcsusszant Éva levele a fizetős strand áldatlan állapotáról: Felháborodottan tértünk vissza vasárnapi balatoni…..
Megnyugtató, hogy egyes benzinkutakon már akkora káosz uralkodik, hogy autópályamatricája bizonylatát kereső naiv ügyfelet hátraküldik guberálni a konténerhez. The Screemnek alább vázolt esetében mákja volt, ugyanis nem happolták el előre a hamarabb érkezett guberálók a…..
"A legszebb nőt életemben Moszkvában láttam. Egy 18 éves kislány volt. A Vörös tér mellett a föld alatt épült egy nagy bevásárlóközpont, ő a szomszéd asztalnál ült egy étteremben, és egyszerűen szemezett velem. Én ilyen szép lányt még életemben nem láttam. Már…..
Tevan Imrét, az Index főszerkesztő-helyettesét nemcsak azért kedveli a kollektíva, mert ő a főnök, hanem mert egyszerű ötleteivel, nagyszerű meglátásaival és bevállalósságával erőt önt mindannyiunkba. Így volt ez egy szép nyári napon, a legnagyobb kánikula idején is, amikor…..
Küzd bennünk a pucér emberek látványától irtózó volt piarista kisrák az ultraliberális fogyasztásigenlő páncélossl, így képtelenek vagyunk eldönteni, hogy rossz-e, ha egy hipermarket rendészeti eszközökkel akadályozza meg a félmeztelen férfiak behatolását. Szevasz Homár!…..
A kirendelt védői rendszer átalakításra szorul - véli a Magyar Helsinki Bizottság és a Magyar Ügyvédi Kamara a Népszabadság cikke szerint. Az lenne a járható út, ha az adott ügyben eljáró hatóságtól független hivatal rendelné ki a védőket. Bánáti János elmondta, hogy az…..
Ostoroztuk az OEP-et Laj levele alapján, hogy az Európai Egészségbiztosítási kártyához munkáltatói igazolást kérnek, olyan állapolgártól is, aki ügyfélkapus ügyfél, nemrég kórházben kezelték, az OEP rendszerében tehát nyilvánvalóan bent kell lennie. Olvassák el, hogy…..
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
Hát, csak megtörtént, ami Orsós Janinak valószínű soha sem sikerülne. Házi őrizetbe helyezte az eddig előzetes letartóztatásban lévő Tasnádi Pétert a Fővárosi Bíróság hétfőn. Tasnádit többek között felbujtóként elkövetett emberölés előkészületével és…..
borsika 2007.07.18 13:16:59