Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gééé

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovén keret tagjai, 3. rész: Rene Krhin Emlékszik még valaki Filkor Attilára? A most 22. évében járó játékos két évvel ezelőtt – nagyjából annyi idős volt akkor, mint most Rene Krhin – az Internazionale nagycsapatában edzhetett néhányat, talán még barátságos…..
Ez a fajta szurkolás, és ez a légkör, amit a magyar drukkerek teremtettek, a legjobb promóció a 2014-es világbajnokság megrendezésére beadott pályázathoz – jelentette ki Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár a 0-9-es magyar–kanadai meccs után. Az MTI jóvoltából azon melegében…..
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
Az Alba Volán a 2009/10-es szezonban is az osztrák bajnokságban indul, tudta meg a jégkorongblog id. Ocskay Gábortól. A szakosztály-igazgató közölte, két névadószponzor-jelölttel tárgyalnak, és van esély, hogy hároméves szerződést kössenek valamelyikükkel. Fehérváron olyan…..
Ha csak átmenetileg is, de lélegzethez jut a magyar jégkorongsport egyik leendő bástyája, a Zalai Titánok csapata. Kercsó Árpád műhelye szünetmentesen folytathatja működését. A cél érdekében mindenki gyorsan mozdult, és a részsiker érdekében cselekedett. Két hónap levegő az…..
Mint a témába vágó tegnapi írásunkhoz fűzött kommentekből kiderült, a parlament a két jégkorongos módosító indítvány egyikét megszavazta, a másikat meg nem. Ezek szerint tehát az utánpótlás kap 170 millió forintot, a felnőttválogatott A csoportos szerepeltetésére ellenben…..
"Nem várt pozitív fejleményekről számolhatok be" – kommentálta a jégkorongblognak Kercsó Árpád, a Zalai Titánok edzője azt a hírt, amely szerint a bíróság elrendelte a zalaegerszegi Jégcsarnok Kft. felszámolását. Ez éppenséggel ijesztően hangzik, de ha minden…..