Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Butabi

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amazonian 29. Az Amazon titok 2015.03.30 09:00:00
Az ismerőseim rendre azzal a kérdéssel találnak meg, hogy mitől jobb az Amazon, mint a többi webshop. Mi a titok? Nem nevezném magam nagy Amazon szakértőnek, de a bent látottak alapján, illetve eredeti szakmám révén szerzett tapasztalatok segítségével összefoglalnám, hogy…..
Puli, mákos guba, Széchenyi, Liszt, Budapest, Közgép. Kihallottad a magyarságot az iménti felsorolásból? Igazi hungarikum mindegyik. A Közgép építőipari konszern a modern magyar vállalkozások egyik legfőbb etalonja, amelyik bebizonyítja, hogyan lehet sikeresen és nyereségesen…..
Butabi 2015.02.17 07:33:56
@kvadrillio: Egyszerűen, csak, hogy megértsd, a tűzoltók, és az orvosok is valószínűleg nem tettek semmit a szegénység ellen. De képzeld, és itt jön a csavar, ha beteg leszel, meggyógyítanak, ha ég a házad eloltják. Ilyen egyszerű, mindenki a maga dolgát.
A közmondásos magyar kishitűség valójában sohasem létezett, csak azok állították (de elég sokszor ahhoz, hogy beleivódjon a köztudatba), akik épp az ellenkező végleten állnak. Szerintük például semmi más dolga nincs az épp aktuális világösszeesküvéseknek, mint…..
Butabi 2015.02.10 17:20:15
@$pi$: Te ezt most komolyan gondolod?

Figyejjécsak sokkal jobb ötletem van, hozzunk létre városokat a hold-on, olimpiát rendeztek sokan, na de a holdon csak nekünk lenne hotel meg minden ami szem szájnak ingere?
történelmi siker,
meg regionális vezető szerep,
és nemzeti összetartozás,
valamint fejlődik az infrastruktúra.(a holdon)
Igaz, sokba kerülne, de micsoda előnyök.
Na ha ezen elgondolkodtál, ás hülyeségnek tartod, akkor kezdj neki újra a csináljunk olimpiát posztnak!
Bárkivel beszélgetek mostanában az órákról, amikor szóba jön a Swatch márka, általában mindenkinek ugyanaz a reakciója: "Igen, emlékszem, a 90-es évek elején mindenki meg volt őrülve a Swatchokért." Majd rögtön utána megkérdezik, hogy létezik-e a márka, vagy hogy a Swatch…..
Van egy amerikai cég, aki megpróbálja fenekestül felforgatni az androidos telefonok piacát. Valamennyi gyártó jelentkezett olyan megoldással, amire beindult a nyálelválasztásunk, igaz? Aztán közelebbről megnézve kiderült, hogy valamiben gyengébb, mint vártuk; nem egy gyengeséggel,…..
Már az első mondatban szögezzük le, hogy szerzőnknek annyi rálátása van a gazdasági-politikai döntésekre és folyamatokra, mint egy egyszeri Blikk olvasónak az Isteni színjáték szimbólumrendszerére. Semennyi. Szóval ilyen komolysággal érdemes továbbolvasni ezt a kis irományt.…..
Butabi 2014.08.06 18:27:16
@Sírköves Slomó: STIRLITZ kartárs nem tette mellé a * milliót.
szóval 16,7 millió * millió vagyis 16700000000000
szal kábé ennyi.
A héten kerül mozikba Scarlett Johansson főszereplésével a Lucy című akciófilm, aminek története egy eléggé elterjedt tévhitre épül. A sztori szerint Lucyt megbízzák azzal, hogy egy újfajta drogot csempésszen át a határon, ám a drog bekerül a szervezetébe, és ahelyett, hogy…..
Butabi 2014.08.05 18:05:22
@Near93: Biztos, hogy végig olvastad a kommenteket?
Csak azért, mert senki nem írta, hogy nincs igaza, csak azt, hogy hülyeségekkel érvel.

Csak neked összefoglalom: mi laikusok nem tudjuk agyunknak hány százalékát használjuk, de azt azért egy óvodás is felfogja, hogy ha csak 10 %-át használnánk, az nem azt jelenti, hogy 3 kg agyból 2,70-et le lehetne vágni, se azt, hogy a 90% funkció nélkül alszik.

Ahogy a lábszárcsontod is kibír akár másfél tonnát, mégis max párszáz kiló megtartására/mozgatásárs használjuk. De hidd el ezt az állítást nem tudjuk úgy bizonyítani, hogy levágjuk a lábad háromnegyedét, akkor is megállsz. És nem alszik a lábad nagy része se.

Érted?
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
Butabi 2012.11.20 16:52:15
@lfleto: Tehát a képlet, bármit csinálnak, azt szakértők teszik, tehát csak jó ötlet lehet, ugye?

M1-M7 bevezető, buszsáv.......?
Árpád híd lámpa..............?

Ott voltak szakértők?
Butabi 2012.11.20 17:03:00
@Kuruttya: Szerintem van "egy" intelligenciám.

És véleményem is: szerintem ez hülyeség. De ez egy fórum elmondom mert elmondhatom, és ha nincs igazam, akkor kiokítanak érvekkel.

Szóval én örülnék a legjobban, ha valaki megmondaná, miért jó ez, de az nem egy komoly érv Magyarországon, hogy higgyem el értenek hozzá.....
Butabi 2012.11.20 17:21:30
@Kuruttya: Ja, nem hallgattam végig, mert nem fogok másfél órát bámulni ki a fejemből.

Gondoltam beleugatok, és valaki elmondja frankón miért jó.

Eddig :
2 zebra
Biztos jó mert szakértők.

Hát ennyi...
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
Butabi 2012.07.10 18:12:47
@Don Quixote de la Ferko:
Kedves Ferko!

Ma már vagy 5x mondtad, hogy buta vagyok, nem sértődtem meg, mert leszarom, van úgy hogy rosszul látok valamit tévedhetek.

De így olvasgatva az írásaidat, kiakadtam, hogy valóban egy ekkora tulok mondja rám, hogy „BUTA”.

Te figyelj már, akármit mondtál, mind f***ság volt, jöttél mindenféle törvényi idézetekkel, ami vagy azt igazolta, hogy a motorosnak volt igaza
(Vagyis elhaladhat jobbról a másik autó mellett) , vagy köze nem volt a témához, (az hogy bizonyos esetekben jobbról előre lehet sorolni kétkerekűvel), de most komolyan ez hogy jött ide.
Viszont olyan törvényt nem találtál, hogy kötelező másik sávban előzni/kikerülni, akkor is ha elfér a motor.

Aztán jössz az Andrássy utas példáddal, igen ott is és itt is szabályosan közlekedünk, és elvárjuk, hogy ne nyissa ki az ajtót se a parkoló, se a videón szereplő furgonos, mert az tilos. Érted, az a tilos, nem elmenni mellette, hanem kinyitni.

Etruszk tök érhetően leírta, miért ment a motoros a külső sávban ( a gyengébbek kedvéért a KÜLSŐ SÁVBAN) bal oldalt, erre jössz, hogy buta példa, mert a belső sávban jobb oldalt ment.

Ezek után csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem, normális vagy?
Butabi 2012.07.10 20:37:48
@Don Quixote de la Ferko:
Srácok Ferkó bevitte magának a kegyelemdöfést, most látszik csak igazán azt sem tudja milyen rendezvényen van…

„ne most” topiktárs, azt mondja: „csakaz idóták gondolják, hogy ez a kreszről szól. Kurvára érdektelen itt mit ír a kresz.”

Erre Ferkó barátunk : „Nagyjából ugyanezt mondom én is. Nekem is esett az összes idióta.”

És akkor most lássunk 7 másik idézetet Ferkótól a témában ( pechedre ezt még egy ilyen buta ember is vissza tudta keresni mint én)

-A KRESZ erről szól. Értelmezni kell, oszt jónapot.
-És ezt a KRESZ szerint nem teheti.
-Ha tudod a KRSZ-t, engem is védesz, nem csak a buta agyadat.
-Többünket érdekelne, mivel mi paragrafussal védjük az igazunkat, ti meg csak röfögtök és hőbörögtök a saját véleményetek szerint, a KRESZ-t nagy ívben letojva, és láthatóan nem ismerve.
-"A KRESZ módosítás után, 2010 január 1-től:
-Fel kéne fogni, hogy a KRESZ pont ezért "fafejű".
-Maradok az enyémnél, a KRESZ-nél, az idióta mellébeszélést meg meghagyom neked.
Butabi 2012.07.10 21:02:58
@Don Quixote de la Ferko:

Igen tagadtad, amikor egyet értettél azzal, hogy ez nem a kreszről szó!

De rájöttem, nem tudsz olvasni, vagy írni, vagy a kettő együtt nem megy.

Te nincs valami képzettebb ismerősöd, valaki, aki legalább nyolc általánost végzett, vagy egy szomszéd kisfiú, aki jár most is iskolába, olvastasd már fel vele a topikot, és kérd meg magyarázza el miket írtál, és hogy azok mekkora baromságok.

Na megyek, igazuk van a többieknek, Te tényleg fogalmatlan vagy.

Válasszal ne fáradj, 5 perc múlva már tekerek hazafele.

Jóéjt mindenkinek!
„Kezdem úgy érezni, ez valami ördögi kör: nem akad senki, aki látna bennem fantáziát, ezért igyekszem magamat értelmesen és kulturáltan elfoglalni” – Levélírónk arról panaszkodik, hogy jelenleg nincsen magánélete, mert a munkája túlságosan lefoglalja. Viszont…..
Jelenleg az a rendszer, hogy fizess paraszt, ha kell, ha nem! Én meg javíthatatlan álmodozó vagyok. Ha ezt összevetjük azzal, hogy időnként szöget ütnek a fejemben olyan dolgok, amitől aztán nem tudok egész éjjel aludni, majd később is vissza-visszatér a gondolat/ötlet, akkor azt…..
Az áfa (általános forgalmi adó) az egyik legjelentősebb adónem, ebből folyik be az államháztartás bevételeinek nagyságrendileg egynegyede. Fő jellemzője, hogy degresszív adó, tehát az alacsony jövedelműeket, - akik minden hónapban elköltik az összes pénzüket –…..
Butabi 2011.09.12 10:13:23
@Imadom a trapistát:
Szerintem, még ha sok helyen könnyű is elcsalni az áfát, a költésünk 95%-ban ezt nem tehetjük meg. Benzin, bérlet, Tesco kaja, tankönyv. Szóval beszedhető.

Akkor miről is szól ez a poszt?
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
Olvasónk tanácsot szeretne kérni egy hitelkiváltás dilemmája kapcsán.Felvettem egy piaci kamatozású EUR hitelt 2009.12.01-én 5.000.000 HUF értékben 240 hónapra, nyilvántartott EUR összeg: 18.759 EUR (Árfolyam: 286 HUF).Kamat évi (éves kamatperiódus) 6.6%, kezelési költség…..
  Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy a Fidesz akkor is ennyit foglalkozna-e a deviza alapú lakáshitelesekkel, ha nem lenne választási kampány. A témának az önkormányzatisághoz abszolút nincs köze, az elmúlt napokban mégis ez a kormánypártok első számú témája. Nem…..
16 hónapja dolgozom egy munkahelyen határozatlan munkaviszony­al.A főnököm folyamatosan késik a fizetéssel.Először csak egy két hetet,de volt tavaly kétszer is hogy másik hónap 13–15-én kaptam fizetést.   A szám­lákat nem bírom időben fizetni,ezért folyamatosan…..
 Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy a Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el…..
autózz! Tanúskodni szívás 2009.06.05 11:41:00
APS valószínűleg ha teheti, ezután messziről elkerüli azokat a helyzeteket, ahol esetleg később tanúskodásra lehet szükség. Főként a rendszer hibája, hogy az embereknek elmegy a kedve a jószándékú információ adástól, mert még a végén az járja meg, aki csak jót akart. Ti…..
  Újabb két autópálya-szakasz épül Horvátországban: az A12-es 86 kilométer hosszú lesz, s 45 milliárd forintnak megfelelő kunából épül, ez körülbelül 0,5 milliárd forint kilométerenként. Igaz, egy 23 kilométeres szakasz már létezik gyorsforgalmi útként, amit csak…..
Butabi 2009.04.29 11:42:39
@Egu: Ja persze nem ásunk mert nem tudjuk hova tenni a földet, hidat építünk mert nincs mivel feltölteni. Szerinted ezek az alagutak 40 m mélységben vannak? Az érdi emelkedő szerintem több mint 40 méter szintkülönbséget dob az is rossz mi !
Azt nem hiszem el, hogy vannak emberek akik megmagyarázzák, hogy ez így helyes ! Gondolom az senkinek nem jut eszébe, hogy 40 m esetén felső 10 métert bevágom és a földből csinálok egy harminc méteres emelkedőt, meg lejtőt a két végére.
Butabi 2009.04.29 13:32:26
@Egu: Azthiszem neked sikerült megmagyaráznod, azért kell alagutat ásni, mert pl. a völgyhíd milyen magas 88 m !

Azt hiszem ilyen komoly érvek ellen nem tudok mit mondani.

A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
8ker Dohányzás 2009.03.19 11:51:00
Felzárkozott a kerület is az országos trendhez: betiltotta a dohányzást a játszótereken és sporttereken*, valamint azok öt (5) méteres körzetében. Aki a tiltott helyen rágyújt, az szabálysértést követ el, és (max.) 30.000 forintos büntetést kockáztat.Megéri? Nem nagyon, ennyit…..
Sixx ideges és mindjárt kiszakad a feje teteje az idegtől, mert a DigiTV-nél három napig tart valami, aki egy-két klikkel elintézhető lenne. Dühében hétfőn átmegy a T-csoporthoz, ahol majd szívhat tovább ugyanígy, nyilván.DigiTV-előfizetőként, nem túl sikeres emberként…..