Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McLucas

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több hír is napvilágot látott a Daredevillel kapcsolatban. Sikerült megnyerni rendezőnek A szupercsapatot is jegyző Joe Carnahant, így mostantól ő felel azért,hogy újraindítsák a piros álarcos szuperhős kalandjait. Ha a Fox nem akarja elbukni a Daredevil jogait, akkor el kell…..
McLucas 2012.08.07 22:35:28
@Blake007: igen, és még hozza magával a túlontúlit is!!! a pókemberrel felturbózott bosszúállók meg szövetkeznek az x-mennel és a fantasztikus 4-essel!!! ez a titkos háború sztorija, szerintem ez lehetne a phase 3 mondjuk:)
Az írásról, így gyakorlatilag a könyvek eredetéről, minden népnek van legendája, de azért leszögezném, hogy Thot istennek nyilvánvalóan nem sok köze van a dologhoz (itt kérnék elnézést az ókori egyiptomi vallás híveitől). A gondolatok megjelenítési formája a beszéd, és…..
Gyerekszoba Monopoly netfüggőknek 2012.03.09 17:24:00
Vége annak az időszaknak, mikor a gyerek maga hordta elénk halomba a társasjátékokat, hogy "naaaa, anya-apa, játsszunk egyet!"? A kamaszgyerek húzza a száját egy közös családi csatározás ötletének már a hallatán is? Itt a megoldás! Mint tudjuk, minden kamasz…..
Október 31-én jelenik meg Lulu címmel Lou Reed és a Metallica közös nagylemeze, ami már az első 30 másodperces részlettel kicsapta a biztosítékot, leginkább a Metallica-rajongóknál. A lemez szerdán kiszivárgott az internetre, így Reed és a zenekar úgy döntött, teljes…..
McLucas 2011.10.20 22:52:04
@kitépem_a_nyelved_Phx: attól hogy beidézel mindenféle okos embertől és emberről még nem biztos hogy alátámasztod a mondandód, főleg ha művészeti alkotásokról van szó.

ezzel az erővel bemásolhatnám neked spenglernek a nyugat alkonyát és akkor rájönnénk hogy baromira nincs értelme miről vitázni mert úgyis csak egy kiégett civilizáció vagyunk aki már régen túllépett az értékelhető művészeti alkotásokon és már csak szart csinálhat.

vagy b verziónak ott a posztmodern...abban semmi sem szar.
McLucas 2011.10.20 23:03:01
@Gyűlölöm a vadvirágos rétest: na ez a posztmodern gondolkodás, minden relatív, de mára én osztom azt a véleményt hogy igenis túl kell lépni ezen, és ki lehet jelenteni hogy valami értékelhetőbb a másiknál.
McLucas 2011.10.20 23:13:28
@Gyűlölöm a vadvirágos rétest: és igaz. (elvégre itt most nem kozsóról van szó:)
Filmdroid Top 10 mozis varázslók 2011.07.09 20:00:00
Egy hét múlva kis hazánkban is a mozikban dübörög Harry Potter legújabb kalandja. J. K. Rowling varázslóeposzának utolsó darabja kapcsán összeszedtem a mozis világ legismertebb varázslóit. A lista szubjektív. Várom a Ti véleményeteket is. Ki maradt ki a listáról? Nektek ki a…..
McLucas 2011.07.11 15:57:47
@jones5555: Apró megjegyzés. Nyugatról jöttek a mágusok (Gandalf, Szarumán, meg asszem Radagast) nem keletről.
Listamániánk nem lankad, így e posztban a TIME magazin által összeszedett TOP25 animációs filmet soroljuk fel. Mégis hol van a Vuk? :) Najó, az eredeti Pinocchio tényleg odabasz, a nyolcadik helyre befutó Belleville-i randevú nekem nagy élmény volt, az agyonhájpolt Toy Story pedig…..
Valójában minden az Apollo-11 holdra szállásával kezdődött. Egy titkos fedőakció, aminek rejtélyes szálai a mai napig nyúlnak - bizony, egyre inkább közeledik június 29-e, a magyarországi premier napja. És ezzel párhuzamosan egyre izgatottabbak vagyunk. Friss képeket mutatunk A…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
Nincs jó hírünk a sci-fi műfaj rajongóinak: a rókabőrt családi címerének is nyugodtan megtehető George Lucas bármennyire is szeretné, az élőszereplős tévésorozat bevételeiből  nem tudja amúgy is jelentős vagyonát növelni - zseniális a csávó, a Star Wars-franchise…..
McLucas 2011.05.26 20:53:06
@billy reed: "Majd, ha letettetek ennyit /nem kevesebbet, ennyit!/ az asztalra" ez de primitív... ezzel az erővel az összes kritikusok feldughatja magát...nem tudsz annyit dekázni mint pelé? menj anyádba! Nem vagy képes úgy bevenni a kanyart mint schumi? tajarodj, meg ne szólaljá! Nem vagy képes kitalálni egy Stalker szintű filmet? Senki vagy ne kritizájjjááá!!
McLucas 2011.05.26 20:56:42
McLucas 2011.05.26 21:59:16
@Porcelán az elefántboltban:
No. 3: helyezzük az egészet az éppen aktuális, divatos sci-fi műfajba.
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
McLucas 2011.05.13 12:47:43
@nem akar az ökörcsorda legelni: ezek a legviccesebb hozzászólások.."nézd meg otthon az asszonyt"
megnéztem, és bejövős, még mindig!:)
semmi pénzért sem kéne egy ilyen vonalszájú transzvesztita, alaktalan (nuku csipő) transzvesztita.
Lehet hogy neked kéne otthon körülnézned, hogy jófélével hálsz e (ha egyáltalán) :)
McLucas 2011.05.13 12:52:23
@stones: jaja, pár ezer évre visszamenőleg az összes művészt kidobhatnák a kukába, ha a magánélete alapján ítélnénk meg a munkásságát.
És ez bizony (játék)történelmi esemény, mert ilyen még sosem történt, ahogy a díj átvételekor a szerző, Christopher Tin meg is jegyzi. Az 53. Grammy-gála "Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalist(s)" kategóriájában nyert a Baba Yetu, amit eredetileg a…..
Itt az utolsó csoportmeccs, nincs mese, győzni kell! Mindegy, hogy parádés teljesítménnyel vagy szar játékkal, lényeg a lényeg, jussunk tovább! Esély még a csoportelsőségre is van, ha Új-Zéland hozza meglepően jónak (mázlisnak) mondható játékát. De ezzel most még ne is…..
Azzurri Nincs több kifogás 2010.06.24 10:50:00
 Igazán olaszosra sikeredett a torna eddigi része, két dögunalmas döntetlen előre temetett ellenfelekkel szemben, hogy aztán rángatózó gyomorral élvezhessük végig a mindent eldöntő harmadik találkozót. Nem is lenne mindezzel semmi különösebb probléma, abszolút művészi…..
Ottmar Hitzfeld bevallotta, hogy alaposan kielemezte a tavalyi konföderációs kupa elődöntőjét, melyen a Team USA fegyelmezett, pontosan kivitelezett játékával megszakította a hispánok 368468 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát. Persze sok választása nem volt a német…..
McLucas 2010.06.17 23:41:17
@Vészmadár: és igaz.
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
Team America Megvan a 23-as keret 2010.05.26 20:40:00
Itt a végső roster, melynek összeállításakor Bob Bradley a sokoldalúbb játékosok kiválogatására fektette a hangsúlyt. A tegnap Csehország ellen pályára lépők közül jellemzően a csereként szóhoz jutó játékosoknak nem sikerült meggyőzniük a kapitányt. A legnagyobb…..
McLucas 2010.05.26 23:26:25
Tizenöt-húsz éve olvastam valahol, talán Farkasházy Teddy Tivadar írta, hogy nem jók a gólösszefoglalók, mert olyanok, mint a pornófilmek: csak a lényeget mutatják, de olyan töménységben, hogy attól nem megjön az ember kedve, hanem elmegy. Nos, akkor itt most keménypornó…..
McLucas 2010.05.26 15:07:41
@farkamatvakarva: már nincs olyan a fociban hogy komolytalan játék miatt lefújja a bíró.
Elérkeztünk a sorozat utolsó előtti fejezetéhez, amely egy hamisítatlan vadnyugati epizód. Az első jelenetben egy rosszarcú idegen bukkan fel az embereivel egy alufóliával borított háznál. (Ez a fickó kísérgette Kate-et bilincsben a LOST-ban.) Mint kiderül egy Petaline nevű lányt…..
McLucas 2010.05.26 00:02:52
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
A protestáns lelkészek nagy része házas, mégis jóval gyakoribb náluk a pedofília, mint a katolikusoknál. Nem a cölibátus eltörlése vagy a még „toleránsabb” politika a megfelelő válasz: éppen ellenkezőleg! (Fotó: Gary Rivett/ABC News) A Vatikán botrányoktól…..
McLucas 2010.03.22 10:07:53
@Yeeger: hé én csak katolikus érveket hoztam fel pro-kontra, ne ja perszézz itt:))

amúgy meg a biblia a kerezsténység szent írása és bár jézus megáldott egy házaspárt azért mégicsak megemlíti hogy inkbáb ne legyél házas... Most boccs hogy ezek a szemetek egy többezer vées hagyományra esküsznek:)
McLucas 2010.03.22 10:13:01
@midnight coder: na ezaz hogy bármit ki lehet olvasni statisztikai adatokból.
McLucas 2010.03.22 10:22:35
@Bobzen: igaz de megy a vita és sokan hozzászólnak elérte célját:)
1863 decemberét írjuk. Míg a világ nagyobbik, ámbátor ostobábbik része kisded játékaival foglalatoskodik (például fél évvel Gettysburg és néhány héttel Chattanooga után Grant előtt nyitva áll az út délre, Magyarországon pedig azon megy a vita, hogy meg kell-e alkudni a…..
McLucas 2010.02.23 11:24:46
@brodaclop: attól még lehet publicisztika hogy történelmi tényeket sorol, öreg...

Ha meg nem tudtál meg semmi újat a posztból akkor azt tartsd meg magadnak, felesleges kommentálni.

Egyébként is elég jól össze van rakva az egész, kétlem hogy ezekkel az infókkal tisztában lenne egy magyar focibuzi.
Polír Csendháborítás 2010.02.01 08:05:00
Magyarországon nem divat az, ami igazából minden társadalom, kultúra alapvető ismérve, kritériuma: a kommunikáció (sokszor gondolom, hogy ez akkor hát nem is társadalom, sőt, a fentiekből igazából az a szomorú tény is következik, hogy nem is kultúra). Pedig egymás közt vagyunk,…..
McLucas 2010.02.01 13:07:01
Na, végre valami igazán nyomasztó film a sok vidámkodás után, ha aszondom, 80-as évek, Románia, abortusz, már le se kell beszélni senkit, az olvasók 90 %-a már kattint is tova, a maradéknak viszont üzenem, megéri megnézni, mert kurvajó film. Adva van két vidéki lány egy…..
Megcsaltalak A nők csalfábbak 2009.09.03 07:39:00
Kedves Blogolók!Megirhatnám az én történetemet is, de úgy gondolom hogy jobb lenne magáról a megcsalásról beszélni. Mi tartozik bele, és mi nem? Csak akkor csaljuk meg a másikat ha lefekszünk vele vagy csak pár ártatlan csók ?Én már csaltam meg, de engem tudtommal nem csaltak meg.…..
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..