Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyed Anita Panka

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Egyed Anita Panka 2009.06.07 18:52:51
@Pilgram: :D:D Tokeletes!:)
Egyed Anita Panka 2009.06.07 18:54:43
@teabore: egeszseges vagy.
Egyed Anita Panka 2009.06.08 20:43:26
@KoborMacska:
Hány ilyet lattal, és azok hogy voltak? Hány éves emberek ezek? (Szeretnem latni, hogy a fiatalabbak mar okosabbak ebben, mint a regi beidegzodesek foglyai..)
Nem lehet, hogy azok nem erzelmi kapcsolatok voltak, hanem uzleti megallapodasok....?
A következő posttal kapcsolatban kérem a kommentezőket, hogy kerüljék a szélsőségesen vulgáris szidalmakat. Sziasztok. Előre bocsátanám, hogy szerintem nem vagyok bűnös de kíváncsi lennék a közösség véleményére. Hátha valaki másképp gondolja. Akkor belekezdek: 28…..
Egyed Anita Panka 2009.06.05 15:01:52
@Balance Of Power: Nem vagy jol, ha szukseget erzed, hogy engem (barkit) piszkalj, kritizalj, belem koss, stb...
Lehetseges, hogy pont avval billentél ki az egyensulyodbol, hogy olvastad, amit irtam. Miert billentél ki? Csak ugy billenhettél ki, ha a Sajat meggyozodesed nem eleg stabil, es most inogni erzed, mert en kicsit mast mondtam.
Nem en tehetek errol, engem hagyjal ki ebbol, jo?:)
Egyed Anita Panka 2009.06.06 19:45:45
@respecta /01: Szia!
Nem tudom, mirol beszelsz most... Én azon a szalon haladok, hogy megkerdeztel, kotodom-e valamiylen vallashoz, es annak keretein BELUL gondolkodom-e. A valaszom az volt, hogy nem kotodom, teljesen sajat vilagkepem van, amit az is bizonyit, hogy amit en gondolok, ami az en vilagkepem, az teljesen kulonbozo
kulturaju es vallasu emberek konyveiben egyarant szerepel. Az nem szerepelt a beszedtemainkban, hogy milyen elettapasztalatom van vagy nincs. Semmi erre utalo dolog nem hangzott el, megis azt erzem, hogy viszgatztato, leckeztető hangon beszelsz velem Általad feltetelezett hianyossagaim miatt. Vagy arra kovetkeztetsz, hoyg nem jovok ki egy szobabol, abbol, hogy ajanlottam 5 konyvet?:) A Dekameron meg mar altalanos iskolai ajanlott (es gimnaziumi kotelezo) irodalomkent megvolt, koszi.;)
Egyed Anita Panka 2009.06.07 19:48:53
@respecta /01: Heh.:) Miutan ez egy erkolcsi kerdesben inditott blog, ezert a ra adando valasz/velemeny is az erkolcsi filozofia kereteibe tartozik. Ennek ellenere szamos konkret onvallomast vonultattam fel itt sajat parkapcsolatbol - ugynaois rakerdeztek, hoyg amit elmeletben iylen szepen elmondok, az hoygan funkcional a gyakorlatban -, ugy latszik nem olvastad el, amiket irtam.
Az alábbi post egy újabb kérdést tár elénk. Harminc évesen lehet az ember újra szerelmes? Megérné kilépni egy jól működö kapcsolatból a bizonytalanságért? télkezzetek! Még nem történt semmi, semmi visszafordíthatatlan, de sajnos, ha nem lépek (vissza) fog történni.…..
Egyed Anita Panka 2009.06.03 20:53:48
@bekare:
Nem neki kell dontenie - hisz ő mind a 2-t egyformán szereti - hanem a férfiaknak.
Nem NORMÁLIS kapcsolat a cél, hanem egy (vagy több) CSODÁLATOS! :)

Egyed Anita Panka 2009.06.04 13:21:50
@thorwald: Ha minidig a nő döntene, az kiralysag lenne, nemmondommeg, eddig engem hanyan kosaraztak ki, de sokan... Minden számomra relevans fiu kikosarazott legalabb egyszer... És nem vagyok evvel ám egyedul a nők között. Jó, ha tudod, hogy nem ritka ez a dolog.
Egyed Anita Panka 2009.06.05 13:38:03
@azallamenvagyok: Nem nekem kell nemfeladni.:)
2008.04.19. 11:30-12:30 Az előadás leírása a Pszinapszis honlapján: "A modernizáció alapvetően megváltoztatta a párkapcsolatok jellegzetességeit és működését. Az ingerek és lehetőségek sokaságága megnövelte a választás lehetőségét, és egyben meg is gyengítette a…..