Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l.skywalker

12 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest, hogy Lengyelország milyen nagy és viszonylag közel is van Magyarországhoz, mégis kevés szó esik róla a blogon. Persze nem tartozik a magyarok célországai közé, de attól még nagyon érdekes lehet ott az élet. Most egy kicsit bepillanthatunk Vé posztján keresztül...
Egy korszak vége… Ezzel a címmel hozta De Rossi távozását az nso, és kivételesen nagyon beletaláltak. Csakhogy ez a korszak most több, mint az AS Roma egy fejezete. Ez a labdarúgás egy fejezete. De Rossi távozásával talán az utolsó igazi, egycsapatos ikon távozott, mintegy szimbolizálva a modern…..
l.skywalker 2019.05.16 13:35:34
@Raul75: Nekem is eszembe jutott. A legnagyobb kedvenc. Azonban azzal a ténnyel nem lehet vitatkozni, hogy ő a Real után azért még elment egy TOP4-es bajnokság csapatába játszani.
Az EW.com hozott le pár képet a készülő Trónok harca-évadból, melyek közül az a legérdekesebb, amin a Drogon hátán lovagló Danaerys látható, és amiről kiderül, hogy a sárkányok tényleg rohadt nagyok lesznek a júliusban érkező hetedik évadban. És lesz harc is, jóhogy.   ..
l.skywalker 2017.05.23 14:05:53
@sixx: this is A life :) Ha meg már a Harry Potter képes volt rá, akkor pont ezek nem???
l.skywalker 2017.05.23 16:03:22
@Jon Snow: a sárkányok termeszetrajz azért egy fokkal hamarabb megszuletett, mint a mozgókép. Ez fantasy, misztikum. Attól, hogy nem valódi meg lehet komolyan csinálni. @Egyallampolgar: a könyvekhez képest még a LOTR is elég sokat satnyult. Tegyük hozzá, hogy a Hobbit megfilmesitese pont olyan rossz és felesleges lett, mint a SW 1-2-3
Ha a munkahelyeden volna egy hatalmas sütő, te se néznél bele, mielőtt bekapcsolod?..
l.skywalker 2017.02.20 22:06:39
Cersei inkább az erőszakot választja, Sansa most már a nagyfiúk között játszik, Ser Davos pedig kardot ránt. Csak pár apró részlet az első rendes Trónok harca-előzetesből, amit a hatodik évadhoz készítettek. Ez az évad azért is fontos, mert előbb jön ki, mint a már nagyon várt hatodik regény, így…..
l.skywalker 2016.03.09 09:22:44
Czett Petra Ugyan Németország és Magyarország kulturálisan nem tér el annyira egymástól, mint mondjuk Kína Magyarországtól, de azért itt is van pár furcsaság, ami kizökkentett a lelki nyugalmamból. Az aggódóknak mondanám, hogy talpra álltam, és újra ráleltem a balanszra...
l.skywalker 2016.02.22 14:39:29
@spaeter: Már azok a BKK ügyfélközpontok is totál retkesek. És még ugyan le lehet ülni és kedves a kiszolgáló személyzet, de ha nem fogják felújítani és nem fogják terjeszteni őket, akkor ez is csak sz@rt sem ért.
l.skywalker 2016.02.22 15:04:17
@Afrika steht an der Elbe: Az indiaiak is mesterei a szipogásnak...
A 21. fordulóval folytatódik a Bohóc esztrádműsora. A múlt héten megújult MTVA sporthíradójából közlünk dőlt betűvel rövid szösszeneteket ennek örömére jövő hétfőről. (Az apróbetűs részekért a felelősséget nem vállaljuk). "Minden igényt kielégítő talajon,…..
"Vác város főterének rekonstrukcióját az átalakítás során létrehozott régészeti műromok látványának a barokk városképre gyakorolt káros hatása miatt a bíráló bizottság citrom díjban részesítette." icomos.hu Az előtérben látható az "ok", vagyis…..
l.skywalker 2013.12.13 01:18:48
@felucca: Ez elég durva. A város főtere TELE VAN EMBEREKKEL! A rohadék városfejlesztője nem kibäszott az ilyen pszichopata emberutáló netbúvárokkal, mint te? Én feljelenteném vagy minimum megtiltanám az embereknek, hogy egy térre kimenjenek. A sok lázadó parasztja.
Mintha kiphotoshopolták volna a hátteret, pedig nem. Ilyen volt. (Via: Fortepan, tipp: Sadia.) ..
Belegondoltál már mi történik, ha néhány méterrel a felszín alatt, metróalagút építés közben eldurran néhány rúd dinamit? Manhattanban megtörtént, igaz, ma 98 éve. 1915. szeptember 22-én hatalmas robbanás rázta meg a hetedik sugárutat, a 23. és a 25. utca között. A…..
l.skywalker 2013.09.27 09:58:40
Mérhetetlen nagy csalódottság honol bennem, így a Román mérkőzés után. De nem az elmúlt pénteki után. Hanem még az itthoni, zártkapus döntetlen miatt bánkódom. Ha akkor nyertünk volna, most nem lenne mindenkni megint megdöbbenve. Most akkor arról beszélhetnénk, hogy Hogyan…..
Megkeresett minket az Észkerék című játék újraálmodója, Püski Zoltán, és bemutatta a játékot, amiért 20-30 évvel ezelőtt rajongtak a felhasználók. Mivel tetszik a program, ezért szívesen adunk helyt neki. Azért a háttérzene 8 bites monotonitása nekem kicsit zavaró volt, és…..
l.skywalker 2013.05.07 12:47:00
FA-KUPA BLOG Tiszta fejjel 2013.05.01 10:06:28
Bejegyzéseimet javarészt az érzelmek vezetik. Ebben azonban tényszerűen kívánom feltárni a legutóbbi 2 mérkőzést és azoknak a jövőnkre gyakorolt hatását, már ami a világbajnoki selejtezősorozatot illeti. A román meccs óta rengeteg hatás ért: a mérkőzéseken látottak, az…..
Fotó: Gilicze Bálint A címben szereplő kérdést nem azért tettem fel, mert a fővárost is meggyőző ingatlanlobbi kamu civilszervezete megvesztegetett. Egyáltalán nem. A véleményem ma is pont ugyanaz a római-parti fejlesztésről, mint amit egy címben megfogalmaztam két hónapja:…..
A port.hu-n és a mi postaládánkban is landolt pár üzenet az RTL Klubon tegnap este 20:00-kor bemutatott Sherlock Holmes miatt, amit, legalábbis a felháborodás szintjéből kiindulva, minden további és szívfájdalom nélkül csonkított meg a kertévé. Mutatunk pár szalonképes…..
FA-KUPA BLOG Törökország után 2013.03.26 23:40:44
Nehezen ragadok billentyűzetet. A logika azt mondatja velem, hogy várjam meg, míg leülepednek bennem a történések, de félek, hogy ha kihűlnek az érzések már ahoz sem lesz kedvem, hogy leírjam a gondolataimat. Igazából nem másokért, hanem magamért fontos, mert vannak kérdések,…..
Egy hétvégényi idő volt arra, hogy végleg levonjuk a következtetést: válogatottunk miként nem fog megint vagy csak nagyon-nagyon nagy szerencsével kijutni a "következő-labdarúgó-tornára". Ez így ezredszer leírva már rémisztő. Rémisztő, azért is, mert tényleg évről évről…..
FA-KUPA BLOG Van csapatunk!!! 2013.03.22 16:41:11
Ma este ismét győzhetünk a gyászos múltunk felett. Ahogy a Török válogatottat 20 év után sikerült tétmeccsen legyőznünk, úgy verhetünk most rá 32 (!!!) évre, ha Románia pont nélkül távozik a csöndes-Puskás stadionból! A keret, az anyag készen van rá, más kérdés, hogy ez…..
Miután 2012 legtöbbet letöltött tévésorozata a Trónok harca lett világszerte, az HBO úgy döntött, a 2013-as évben megpróbálnak valamit tenni a letöltés ellen. Túl sokat persze nem tudnak, hiszen a prémiumtartalomnak számító sorozat epizódjait nem adhatják ingyen, hiszen az…..
István megerősítette múltkori információnkat, azazhogy minden eddiginél arcátlanabb pótdíjfizetési rendszer nem a véletlen következménye a Wizzairnél: Évente 6-8 alkalommal utaztam a Wizzairrel, decemberben volt az utolsó utazásom a velük. A reptéren kedves földi…..
l.skywalker 2013.03.04 22:07:14
@jet set: nem tartom szerencsésnek a személyeskedést, de válaszolok a kérdésre. Képzeld olyan sznobok is olvassák e blogot, mint én. És a trauma, ami ért, az az volt, hogy mivel egész életemben nem fapadossal utaztam, így el voltam kényeztetve és drasztikus volt a különbség. Megszűnt hirtelen különleges, kiváltságos élménynek lenni. Nem vagyok elkényeztetett, saját erőből értem el ezt és nem fogom szégyellni még miattad sem.
l.skywalker 2013.03.11 10:52:57
@jet set: De igen, személyeskedésnem minősült a kérdésed, hiszen azt kérdezted, hogy (engedd meg, hogy idézzelek):
"mi volt ez az életedet megkeserítő élmény"
Na, már most, ebben a kérdésben az "életedet" szó, az én személyes életemre vonatkozik, tehát személyes kérdést tettél fel. És mivel nem pusztán érdeklődő, hanem kukacoskodó stílusban tetted, ezért nem pusztán személyes, hanem személyeskedő a kérdésed. Természetesen arra szintre már nem sülyednék le, hogy a személyeskedésen túl még pocskondiázzuk is egymást. Lehet, hogy hülye vagyok, de legalább eljutottam oda önerőből, hogy nem kell élveznem a társaságodat a fapados járatokon és nagyon remélem, hogy az élet egyéb területein sem sodor össze minket a sors.
A Blackhawks az idei bajnokság mind a 16 meccsén szerzett pontot, ezzel az Anaheim 2006-os rekordját állította be. A Montreal sorozatban ötödik meccsén sem talált legyőzőre. A nashville-i Shea Weber sorozatban harmadik meccsén lőtt gólt. Az Ottawában ketten is először lőttek…..
Ennyire konfúz, stratégiától, elképzeléstől és távolra mutató irányvonalaktól mentes humbug bejelentésre, mint a mai kis egyveleg, valószínűleg kevesen számítottak még a BlackBerry kitartó támogatói közül is. Mit is jelentett be ma a RIM, pardon,…..
Részletek hamarosan, addig is böngésszétek a projekt pörgethető-görgethető panorámaképét! (A 3D gombra kattintva jön be a látványterv, ne kérdezzétek, miért) ..
l.skywalker 2012.10.24 13:31:01
FA-KUPA BLOG Kapitánymentés 2012.10.15 14:52:39
  Kapitánymentés Ritka helyzet adódott a csapat háza táján. Nem a kapitánynak kell mentegetőznie a csapat eredményei miatt, ahogy ezt az elmúlt bő 20 évben megszokhattuk, hanem a csapat menti meg a kapitányt az eredményeivel. Mert valljuk be. Ha Dr. Mezeyné Egerházi Sándoron múlt,…..
FA-KUPA BLOG A realista 2012.09.11 11:46:26
Magyar Válogatott - 2014 VB selejtező - Hollandia Legyünk realisták, legyünk szurkolók Az 1986-os mexikói vb óta eltelt 26 év alatt ez a 14. világverseny lesz, melyre a magyar válogatott megpróbálja sikerre vinni a focinkat és ami legfontosabb, örömöt okozni a szurkolóinak. De…..