Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kellynickels

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy érdeklődés miatt a Budapest Arénában megrendezendő február 7-i Slash koncertnek eredetileg nem lett volna nyitózenekara, hiszen Slashnek és csapatának nincs állandó turnépartnere. Így a szervező Concerto Music felvette a kapcsolatot Slash menedzsmentjével, hogy játszhatna-e a…..
„- A Paradise Cityt is játszani fogják! - Az melyik?” – csíphettük el egy 16 év körüli lány és barátja beszélgetését a tegnapi Slash-koncerten, ahol messze nem ez volt a jellemző szint, a legtöbben tudták, mire jönnek. Ezen belül viszont vegyes volt az összetétel:…..
Bizony, bizony, érkezik A balta harmadik része, íme néhány kép hozzá. Ezúttal nem Adam Green dirigált a forgatáson, inkább BJ McDonnell-nek passzolta le a lehetőséget, aki az első két felvonás operatőre volt. (Első rész kritika itt, másodiké itt.) ..
kellynickels 2012.12.09 19:37:16
Slash, a Guns 'n' Roses egykori gitárosa az egyik legfaszább arc a rockbizniszben, arról nem is beszélve, mennyire király gitáros ugye, de ez a Lángoló gitárok asztala, Minket inkább az érdekel, hogy Saul Hudson (Slash leánykori neve) megkapja a neki régóta kijáró csillagot a…..