Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bond4ever

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Opera Opera logó CSS-ből 2010.03.29 20:18:00
Eddig is tudtam, hogy CSS-sel csodákat lehet tenni (erre remek példa a CSS Zen kert millió példája). David Desandro viszont túllépett ezen a szinten, és csak CSS-t használva kirajzolta az Opera új logóját. Őszintén szólva ettől azért leesett az állam. Nem hinném, hogy a CSS-t erre…..
Hogy miért nem adja egyetlen magyar csatorna sem hétfő hajnalban az Oscar-gálát? Nem, nem azért, mert Balázsy Panna idén nem ért rá, hanem mert túl drága. A tavalyi közvetítés az RTL Klubon ment, ők kérdésünkre azt válaszolták, hogy idén már nem fért bele az Oscar a…..
bond4ever 2010.03.08 02:44:44
xstreamx.6x.to/

Tegyetek fel az UltraSurf ot es valasszatok ki a harom proxy kozul a leggyorsabbat. Igy nem kell mindig frissiteni.
A Magyar Opera levelesládájába (amit igyekszünk szorgalmasan olvasni) nemrég érkezett egy honlapra vonatkozó panasz. Ez - sajnos - nem olyan nagy újdonság, olyannyira, hogy külön oldalt lehet megtölteni velük. A nevezett honlap a Beugró nevű műsor regisztrációs oldala volt. A…..
bond4ever 2009.11.03 17:47:41
bond4ever 2009.11.03 20:06:16
@penge™: Újratelepítés és a személyes beállítások (nagy részének) törlése után minden jól működik. Egyébként a Default Programs listában látszólag minden rendben volt. Valószínűleg átállítottam valamit.
Sokan hozzák fel ellenérvként, hogy az Opera beépített tartalomszűrője nem elég hatékony, amiben sajnos van némi igazság, ha a Firefoxos megoldásokhoz viszonyítjuk. A CSS alapú blokkolás viszont elég körülményes és újra kell indítani az Operát a fájlban végzett…..
Gyerekkoromban gyakran játszottam a következőt a számológépemmel: induljunk ki egy tetszőleges számból, majd kezdjük el nyomkodni a √ gombot. Kapunk így egy számsorozatot, pl. ha a kiindulási számunk 9, akkor a következőket: 3, 1.73205, 1.31607, 1.1472, 1.07108,..., egyre…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
Dani fedőnevű munkakerülőnk nem csak azért kedves a szívemnek, mert két suliba is együtt jártunk, hanem azért is, mert elküldte a Flash Tron linkjét. Aki látta a Tron című, ősrégi számítógépes sci-fit, annak nem lesz új a feladat: egy fénymotorversenyben kell helyt állnunk.…..