Regisztráció Blogot indítok
Adatok
randomburvi

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest szórakozóhelyeit járva újra és újra találkozom egy bizonyos nőtípussal. 35 feletti, csinos, jól szituált. Barátnőivel járja a bulinegyedet, szeret inni, de persze a szalonspicc határán legfeljebb néhány lépéssel megy túl. Imádja a zenét, szívesen táncol, kell a pezsgés, pörgés, minden…..
randomburvi 2018.03.07 22:17:10
@Barbarita: :-D szívemből..
Több dologban is nagyot tévedtem. Először is, miután az index.hu nagyszerű oknyomozó újságírói alaposan ledokumentálták, hogy Balogh István, a Gyermekrák Alapítvány kuratóriumi elnöke állami despotákat megszégyenítő módon villamossínen, buszsávon át sofőrrel…..
randomburvi 2014.05.04 15:25:51
@nagyfeszültség:
Valóban?
Örömmel várlak egy beszélgetésre ezzel kapcsolatban - persze ha nem csak a vádaskodás megy név nélkül - az állatotthonban.
Az, hogy te személy szerint valamit nagy pénznek gondolsz, őrült összegnek, az nem azt jelenti, hogy relatíve egy adott helyzetben az. Lehet irigykedni, lehet rosszindulatúnak lenni, pletykálkodni, vádaskodni..de ha mindezt név nélkül teszed, és semmiféle bizonyítékod nincs a belőled fröcsögő rosszindulaton kívül, akkor ez csak annyi, ami. Egy kalap szar.
Bárki, aki az üzleti életben vezetett már egy ekkora szervezetet, ekkora költségvetéssel, az pontosan tudja, hogy 60 millió ft éppen lófasz a bérekre, 1000 állat ellátására, ivartalanítására, oltására, rezsire, fejlesztésre, utógondozásra, karbantartásra, benzinre, autók fenntartására, stb. Ha ilyen jól tájékozott vagy Noés berkekben, ahogy írod, akkor azt is pontosan tudod, hogy a vezetői 3 kisgyerekükkel egy 40 nm-es faházban laknak kint a menhelyen, és reggeltől estig melóznak, mert erre tették fel az életüket. Pedig volt házuk , lakásuk, nyarrlóuk, szép autójuk. Már nincs. Ha a Bahamákon, vagy akár csak a Balatonon találkozol velük, szólj már, mert én is megnézném.
Az olyanok mint te, hogy a milliókat látják pörögni a szemük előtt, de akkor tudnának elvezetni egy ekkora helyet, amikor piros vérzivataros eső esik. Addig amíg nem lépsz a cipőjükbe, és nem csinálod azt, amit ők, csend a neved.
Meg az össze többinek, aki idejön huhogni, akik közül nem egy olyan kirúgott dolgozó vagy elküldött önkéntes, aki azért lett elküldve , mert lopott, hazudott, és rossz hírét keltette egy olyan szervezetnek, ahol minden az állatok örül forog. Amikor nem, az pont az ilyenek miatt van, mint az említett emberek.
Tehát örömmel várlak egy beszélgetésre, ahol akár a bizonyítékaidat is elém tárhatod, és természetesen az itt leírtak alapján az ügyvédeink is egyeztethetnek, amennyiben erre igény van. Hiszen ha a emögött a cikk mögött nem irigység és rosszindulat van, hanem oknyomozói munka komoly eredménye , akkor gondolom a bíróságon úgyis találkozunk, hiszen megteszed a megfelelő lépéseket, és vállalod ennek következményeit.
Szeretettel várlak a menhelyen, bármikor tudok neked időpontot ajánlani a találkozóra. Viszont ha a leírtak ( akár a cikkben, akár kommentben) nem bizonyíthatóak, akkor természetesen gondolom az sem probléma, ha az említett szervezetek, így a Noé is megteszi a szükséges lépéseket.

Üdvözlettel,

Mihály Petra
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tesztelhetek néhány igazán újdonságnak számító kütyüt. Múlt héten előadó lehettem az ötödik alkalommal megrendezett Telenor Okostelefon Akadémián, ahol a hordozható számítástechnika inspirációs szerepéről beszélhettem. Ciki, vagy…..
randomburvi 2014.03.28 15:47:38
@téglánakgyors: Azért, mert nincs Vívofited. Egyelőre csak a Vívofit felhasználóknak van új felület, új funkciókkal, pl Kihívás menü.
Óbudakocsma A Pastrami 2012.11.18 13:32:52
Na, kedves kocsmalátogató gyerekek! Hol is kezdjünk neki? A blog továbbra is takaréklángon pislog, de pislog - mindössze annyi történt, hogy házasodunk, elköltözünk, összeköltözünk - a baráti kocsmalátogatások meg inkább baráti családlátogatásokká szelídülnek. Az emlékek…..
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
randomburvi 2012.11.14 20:42:55
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:

Posztolj már magadról egy képet, hadd röhögjünk..te sem lehetsz nagy barátságban magaddal:)
És neked is ajánlok egy helyesírás ellenőrző programot, hidd el, sokat lehet tanulni belőle.

Komolyan szánalmas, hogy egyrészt a plus size-ot kövérnek hívja a poszter ( 38-40-es méret ),másrészt hogy egyáltalán bárkinek , lásd poszter és troll eszébe jut bárkit is fikázni, akin néhány kiló plusz van ( szerintük).
Álmosan pislogunk egymásra, ahogy sorra kerülünk elő szobáinkból. Hajnali 4 óra van, mi tagadás, nem ilyenkor szoktunk kelni. Indulunk a Pataki Ruhaipari Zrt-be, 5:30-kor kezdődik a munka. Gyalog megyünk, jól esik a hajnali csípős levegő. A gyár előtt kisebb teherautó, kiflit,…..
randomburvi 2012.10.17 11:36:30
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Ha nem lenne törlesztőd, simán megélnél belőle.
A te hiteled,te vetted fel. Ezért ne sajnáljalak már, én se várom senkitől.
randomburvi 2012.10.17 11:38:01
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
ja, és a gyári munkás nők is ezt csinálják, plusz mellette család , háztartás, és rossz esetben egy olyan férj, mint te...
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
randomburvi 2012.10.11 13:34:27
@Arbet: olyanról nyilatkozni, amiről valójában halvány gőzöd nincs, és a jófajta Fidesz szlogeneket és a nép agyába gyömködött demagóg dumákat nyomatni micsoda? Tán szakértelem?
Egyszer beszélj valakivel, akinek van némi fogalma Bajnairól és az ő szaktudásáról..és nem csak "jujjőislooptthazudittmertpályázatotiratottkimagánakfujjszemét" mondatokat hajtogatja.

A hozzáértők országa, a mindenttudók paradicsoma.
A minap olvasói levelet hozott az internetes világháló szupersztrádájának drótpostája. Feri barátom fakadt ki egy cseppet az M7-est érdekes felfogásban használó embertársaink mutatványain. Az eset bizonyára sokatok számára ismert, de mivel a megoldás még a horizont közelében…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
randomburvi 2012.09.11 12:50:19
@eßemfaßom meg áll: " Az emancipált gyermektelen manager asszonyságnak ki fogja kitermelni a nyugdiját? Kalányos Leonszió?
"

Senki bazdmeg, nekem pl. nem lesz rá szükségem..ellenben anyádnak, nagyanyádnak, meg másik 20nak én KITERMELEM a nyugdíját bazdmeg, nem beszélve a k. sok adóról, amit fizetek a cégemmel együtt.
Ezeke az általad lefitymálóan emlegetett manager asszonyok kurvára nem szorulnak rá sem a nyugdíjra, sem egyébre..általában, mert van annyi eszük, hogy hogy hosszútávon gondoskodnak magukról.
Ma olvastam, hogy Gyurcsány Ferenc a Parlament előtt kezdett egy hetes éhségsztrájkba a választási regisztráció tervezete miatt. Este bringára pattantam, odagurultam, és beszélgettünk 5 percet. (mp3 letöltés)..
Amióta a szcientológusok felszámolták a Lipótot, egyre több és egyre hangosabb őrült lepi el a köztereinket. Ezek az egyedek nyilván otthon sem keresztrejtvénnyel kushadnak, hanem Hitler slágereit üvöltetik és macskát kínoznak. Naiv lakótársak tanácstalanok, hogy a tehetetlen…..
Egyáltalán: jó-e valamire a grépfrút (azon kívül, hogy kellemes ízű, értékes összetételű gyümölcs)? Ha igen, melyik részét érdemes felhasználni? Mit érdemes tudni a tucatszámra forgalomban lévő grépfrútcseppekről? A hazánkban bejegyzett étrend-kiegészítők listáján az Országos Élelmezés- és…..
randomburvi 2012.06.02 11:30:16
Azt gondolom, hogy amíg a nőgyógyász 2 évig nem tud meggyógyítani, ellenben telebassza a szervezetem antibiotikumokkal ( 5 különböző orvosnál jártam, azt se tudták megmondani mitől van bajom ), tüneti kezeléseket kapok, majd utána egy ilyen hűdeszörnyű szerekkel foglalkozó, a cikkben is említett weblapon találok egy "női kúrát" teákkal, fokhagymával és grapefruit cseppel..ez pedig 2 azaz kettő hét alatt rendbe hoz, addig nekem mondhat bárki bármit a hűderossz hatóanyagokról.
Bio termékeket kell venni, ellenőrizni a hatóanyagokat ( fent vannak a neten, még kereső is van hozzá), nem összevásárolni mindenfélét. Nem az a hülye aki forgalmazza a szar minőségű dolgokat, hanem az, aki megveszi.
HOzzáteszem az említetteknél jóval károsabb a kínai piacon ezerszámra eladott műszőrből ( rosszabb esetben valódiból) ragasztott gyerekjáték ( asztmát okoz, a ragasztó nagyon durva anyagokat tartalmaz, stb) és mégis szarik rá mindenki, pedig a gyerekeik kezébe adják.

Bezzeg a grapefruit csepp, na aaaaaz, az szörnyű. Igaz, hogy milliónyi ember esküszik arra, hogy segített neki, de mivel az angol tudósok még nem cuppantak rá a grapefruit témára, így bátran kijelenthetjük, hogy szart sem ér valójában.

Majd amikor a gyógyszerlobbi által fizetett angol tudósok bebizonyítják ( név szerint John és Dick Smith) hosszú kutatásokkal ( 1 hónapig 4 embert vizsgálnak) hogy valóban semmi hatása nincs, és igazából sem a mag, sem a többi része nem ér szart se, akkor igazolni látjuk tézisünket.

A több millió ember, akinek segített meg kapja be.

Legyen az grapefruit csepp avagy bármi más.
Rászakadt a mennyezet erre a mi Papcsák Pártökle Ferinkre. Először a Hírszerző állapította meg, hogy hülyébb szegény még Gyurcsánynál is, és kerület szerte terjedni kezdett a pesti vicc: nem is igaz, mert ő nem táncol összevissza, mint Fletó, kizárólag akkor csasztuskázik,…..
Zsemledisznó Tisztázzunk valamit! 2012.01.23 12:43:00
Egyetlen bővített mondatban próbálnék eloszlatni néhány félreértést.     Való igaz, hogy... …nem tartom szerencsésnek a kiszámíthatatlan, próbálkozás-alapú gazdaságpolitikát, …igazságtalannak érzem, hogy ez a kormány sem mer hozzányúlni…..
randomburvi 2012.01.23 13:07:47
A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Igen, én terjesztem,…..
randomburvi 2012.01.08 13:30:14
@Zene 56: "MEGISMÉTELTE A 2006-OS TV-S BALHÉT, csak most a rendőrség nem lőtt a tömegbe!!!
Mert ennyivel demokratikusabb a mai vezetés.
Bármit megtehettek, nem lesz bántódásotok."

1. nicsak, akkor mégsem pár százan voltunk, hazudik az a fránya közszolga TV meg a központi propaganda?

2. egy aprócska eltérést ajánlanék a figyelmedbe..amikor azt mondja a rendőr, hogy ne ezen az utcán, hanem másikon, akkor másikon megyek. Ha ki van jelölve, hol állhatok tüntetőleg, akkor ott állok. Nem szedem fel utcakövet, nem baszom azt által az opera üvegablakán, senem dobok molotov koktélt a rendőrökre, Magyarázd már el nekem, hogy MI AZ BÜDÖS FRANCÉRT KÉNE akkor engem bántani?

Ez a nagy baj veletek, a propaganda és az agyfaló bogár már olyan mélyre jutott, hogy az 1+1 -re is azt mondjátok, hogy 3, ha a vezéretek vagy a körülötte szaros nyelvvel settenkedő szervilis barmok azt mondják. Ennél már csak az a nagyobb gond, hogy ha egy matematikus azt mondja nektek, hogy kérem szépen Uraim, az 1+1 az bizony 2, akkor arra csak annyit tudtok mondani:
1. az nem úgy van. PONT.
2. igen, eddig úgy volt, de visszamenőleg megváltoztatjuk, és 3 lesz.

Hánynom kell tőletek.
Nesze!szer Macskás pasit a falra! 2012.01.02 18:08:00
  Mi kérjük az elnézést, de valahogy ma rámentünk erre a kalendárium vonalra. De most egy igazán különlegeset találtunk. Olyan férfiak pózolnak ebben, akik mind-mind megmentettek, örökbefogadtak egy édes cicát. (A felső fotón például Dave és Ginger látható.) A…..
Mit tehetünk, ha tetten érünk egy állatkínzót? Megtilthatja-e valaki, hogy közterületen gazdátlan cicákat etessünk? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a macskapcsolat.blog.hu cicáknak és cicabarátoknak szóló ingyenes jogsegély szolgálata. Mindez Dr. Sebesi Csaba…..
randomburvi 2011.12.14 19:32:15
@low_fast:" Hozzám is így került jópár éve a dinasztiaalapító macskalány, aki sajnos már nem él, de több kölyke is a mi macskánk maradt. "

Gratulálok. Vitte volna inkább ivartalanítani, mint hogy dinasztia alapítót csinálj belőle..

"Egy kóbor macskára senki nem költ ennyit. "
Hadd javítsalak ki. TE nem költesz, ÉN pl. igen. Ivartalanítást, amennyiben kóbormacska állományról van szó, nagyon sok állatorvos kedvezményesen ivartalanít. Kandúrok ivartalanítása vidéken pl. pár ezer forintból megoldható.

A duma, hogy az etetés csak meghosszabbítja a szörnyű életüket, meg annyira gáz, hogy inkább nem is reagálom le, csak annyival, hogy te annyit értesz a macskákhoz, az állatvédelemhez, ivartalanításhoz, mint én az atomfizikához.
De nem is osztom az észt atomfizikusoknak.
Eladásra kínálja Idaho-i házát a Die Hard filmekből is jól ismert amerikai színész legenda Bruce Willis. A  csodálatos hegyvidék ölelésében található ingatlan 20 hektáros telken terül el, egészen pontosan egy Hailey nevű kisvárosban. A hatalmas összegért - 15 millió…..
„Hercegnőci 30 évesen addig rinyál, amíg gyűrűt nem kap. Utána meg addig, amíg gyereket nem vállalnak” - öt férfi, öt probléma. Az egyik nője karriert akar, a másik meg hercegnőciből kiváló anya lesz. Mai posztolónknak is hercegnőci jutott, aki hamar lelépett, mert…..
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
randomburvi 2011.10.23 23:22:45
@freehckr: én egyik se vagyok..és ott voltam. Úgyhogy a sor végére még írd oda, hogy nők...biztos, ami biztos.
A blogon sokan vitatkoznak, hogy mennyire erkölcsös erotikus masszázsra járni. Ezt lehet sok nézőpontből nézni. A nagy moralizálást kihagyom, mindenkinek a magánügye, hogy ilyen masszázsra jár. De van az egésznek egy nagyon fontos egészségügyi kockázata, amiről mintha senki sem…..