Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The King & Kinga

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
Baszkikák, nem sokáig bírtátok, mi! Kedvenc rovatotokkal jelentkezünk, és ezúttal a bennetek rejlő köcsögnek igazi különlegességgel készültünk. Iwiw válogatás is lesz majd, de először a SiWiW-vel kell megbírkóznotok. 18 éven aluliak, jóérzésű internetezők ne klikkeljenek…..
Végre valami kellemesen szórakoztató, szóljon annak aki az elmúlt hetet egy internet elérés nélküli kő alatt töltötte! Az úriember további munkásságát is érdemes ezen a klikken. ..
Subba Telefonbetyár: Alma 2008.11.21 08:05:00
Primitív lelkünk megvilágosodik az ilyen betyárkodós videók hallatán. A telefonbetyárok a legnagyobb bajnokok! Tényleg nem kell nekünk sok, ez legyen meg Internet. Meg szaros alma. ..
Subba A hét képe: Bulihordó 2008.11.14 08:18:00
Ez a csodálatos modern fényfestmény egy vidéki szórakozóhelyen készült. Nem akarunk egyértelmű dolgokat írni, inkább kerestünk neki egy méltó címet: Diszkós Madonna, csecsszopó gyermekkel. Műértőknek ajánljuk a nagyobb változat megtekintését...
Vajon miért van az, hogy az igazán erős, és sokszor kemény férfiak puszival köszöntik egymást? Többször találkozunk a jelenséggel amikor két férfi találkozik, és magához húzza a egymást majd fél-ölelés plusz puszi kombót használnak. Egyre gyakrabban látjuk,…..
The King & Kinga 2008.11.13 08:50:51
Ez a bejegyzés teljesen közömbös lesz számodra, amennyiben:- Nem kommentezel a Subbán- Van életedTaláltunk egy jó kis oldalt, ami forgatókönyvet ír miután betáplálod pár barom nevét. A miénk ilyenre sikerült, ezen az oldalon lehet próbálkozni, klikk ide. Garantált vidám három…..
Subba Rövid borzasztó rossz vicc 2008.11.11 10:39:29
Két bankár találkozik. Azt mondja az egyik: - Teljesen kiborít ez a válság. Te hogy aludtál? Mire a másik: - Mint egy csecsemő. Egész éjjel sírtam és kétszer összeszartam magam.Egy bankár felhív egy másikat. - Szevasz, hogy vagy? - Kösz, jól. - Bocsánat, téves. ..