Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kreto alak

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérek mindenkitől, hogy egy tökéletesen értéktelen autó tökéletesen értelmetlen életben tartásával feltartom, én sem értem, miért csinálom. Valaki a múltkori posztban felajánlotta, hogy megcsinálja nekem a Pandát, de ez a Bushido útja, vagy hogy is van a szamurájos…..
kreto alak 2008.12.24 23:10:43
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Nem szoktam ilyet tenni, nem hiszem, hogy épp a Totalcar egyik jelentős felületén kellene magánügyeket bonyolítanom. De most baj van, képtelen vagyok egyedül megoldani.Van ez a veterános klubunk, a kemény mag nagyjából húsz fő, a hébe-hóba előforduló látogatókkal együtt…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
Nem tudtuk eldönteni, pedig erősen rágtuk a radírt a ceruzánk végén, hogy valóban komoly popszámnak tekintsük-e a Soape és Rempine Raemons nevével fémjelzett, a világhálón mostanában felbukkant videóklipet, amiből az alábbi figyelemreméltó mozzanatokat szemezgettük ki. Magunk…..
"Seeking no truth, winning is all find it so grim, so true, so real" Törökországnak nyernie kellett tegnap. A Svájc elleni ramazuri után 6 meccsüket voltak kénytelenek zárt kapuk mögött, ráadásul idegenben játszani és pont a tegnapi mérkőzéssel térhettek vissza híresen…..
Mit mondana a kezdő focibuzi a vasárnap esti Copa América döntőről? Természetesen azt, hogy a brazilok köpve a tradícióikra és a szép focira hatékony egységként felőrölték és szétverték Argentínát. És mit mondana a haladó focibuzi? Hogy éppen ez a Brazil teljesítmény volt…..
kreto alak 2007.07.17 10:05:05
Azt még az olasz futball legmegátalkodottabb rajongói is elismerik, hogy a Serie A komoly melegágya a burjánzó köcsögség legváltozatosabb formáinak. Íme hát az elmúlt szezon gonoszai, bénái és rossz arcai.Zeljko Kalac (Milan)Bár elsősorban nem a játéktudás alapján állítottuk…..
Verje meg a jóisten a FIFA-t, az UEFA-t és a Spanyol Labdarúgó Szüvetséget, de lehetőleg azonnal. Ha esetleg valaki most jött volna a Marsról, annak röviden vázlom, mi is történik most. Az évtizedek óta legizgalmasabb spanyol bajnokságot két fordulóval a vége előtt akár három…..
Lehet, hogy van egy új elméletünk: minél rosszabb hangulatú és pitiánerebb csipkelődés előz meg egy futballmeccset, annál lehangolóbb lesz, ami majd a pályán történik. A hipotézis még bizonyításra szorul, abban viszont már biztosak vagyunk, hogy minden olyan esetben igaz, amikor…..
Hol nördség van, ott nördség van nemcsak a gép zúgó zajában,a tárt wikipédiában,a száz nyitott ablakban,villámgyors alt-tab-ban,ott nördség van a falban utazó LAN-ban,ahogy az egér füle kattan,ahogy az ikonod  mappába vonszolod,dreggeled, droppolod, ahogy a laptopod…..