Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirimidin

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkora állatot öltek meg Balatonbogláron, hogy a partra húzott testet még nézni is fárasztó volt. Nyomban fel is iratkozott mindenféle rekordos listákra.Valami elvarázsolt hely lehet a balatonboglári kikötő. Minden idők legnagyobb kifogott harcsája is boglári volt (2007, 103 kiló,…..
Egyébként a csodateremtésnek a titka nem más, mint hogy észre kell venni, esetleg fel kell írni egy füzetbe, vagy akár egy blogba, vagy éppen ebbe a blogba kommentként, mint ahogy ezt már többen meg is tették (köszi-möszi-puszi-nyuszi!). És akkor csak úgy egyre-másra jönnek a…..
Délelőtt voltam a Biopiacon, hát ott milyen jó volt! Kész lelki felüdülés ott lenni. Mindez a MOM művház háta mögött a Csörsz utcánál. Már sokat hallottam róla, mégis ma voltam ott először.Szögezzük le: nem vagyok vega. Se vegetárius, se vegetáriánus. Azonban pár éve…..
Rettentően felháborodtam, mikor ez év nyarán megjelent egy antológia! A „hozzáértő” szagtekintélyek mindenhatóságán igenis kiakadtam! Történt ugyanis valami, ami szerintem becstelenség a könyv szerkesztőjének részéről.  Gondoltam, hátha elszáll a dühöm,…..
Saját UTAd.blogૐ Tanmedence 2008.09.25 19:16:00
Pár lépésnyire ott volt a tanmedence. Tele van dobálva szeméttel az a hely, amit mindannyian utáltunk, gyűlöltünk, mégis itt gyakoroltuk az evezést téli napokon. Itt „mentünk időket”, itt „verettük” szét az agyunkat és dögunalom volt térdelni a középső…..
Mindenkinek meglehet a véleménye, lehet kiköltözni a városból peremkerületbe, vidékre, lehet leszólni, hogy „büdös”, „koszos”, vagy akár még durvábban is. Lehet a magamfajta lokálpatriótát ilyenekkel sértegetni, csak nem érdemes. Fölösleges. Legyen boldog…..
A napi keresgélés közepette ráakadtunk egy sztorira és nem hittük el. Nem tudtuk feldolgozni, értelmezni, felfogni. Valakinek ennyi szabadideje van, vagy különösen jó stimuláló szert szed? Ha igen, legalább az elérhetőségét megadhatná. Kipróbálnánk! És a…..
pirimidin 2008.09.25 21:01:11
... Hogy is van tovább? megtudhatod itt! :o)Egy kicsit beavatlak a kulisszák mögötti térbe, oké? Szóval ez az egész blogozás, meg most már a rendes weboldal is, hogy elkészült, illetve beindult, ez mind egy online marketing tanfolyam következménye. Most már hivatalosan is megnyílt,…..
A hét közepe felé kalandoztam az iwiwen és mit látok az egyik ismerősöm klubjai között? Tibeti …. Hm! De hiszen én is érdeklődöm a Tibeti Buddhizmus iránt! Nosza, jelentkeztem is a klubba. Az ottani bejegyzések között ott meg mit látok?? Sztúpa-avatás lesz vasárnap…..
Nagy kérdőjelet kell tenni a mondat végére, hogy valóban nevezhetjük-e kultúránk részének a kiállítási tárgy-szintjére degradált emberi tetemeket bemutató Bodies… The Exhibition nevű kiállítást, mely egész decemberig megtekinthető a pesti Király utca egyik…..
Budapesten a színházak állami tulajdonban vannak. Ez alap. Egy kivételével, mely már több mint negyedszázada szórakoztatja Kelenföldön a főváros lakóit. Heroikus vállalkozás Kelenföldön népszínházat csinálni, azonban ez már az egész városból vonzza nézőit. 26 év, 60…..
Saját UTAd.blogૐ Életöröm 2008.08.28 15:10:00
"Nincs út, amelyik gyorsabban vezetne el a lélek öntisztulásáig, mint amikor az ember áttekint a saját múltján".- ezt az idézetet kaptam az imént sms-ben egy kedves ismerősömtől, Edinától, aki vajon honnén érzett rá, hogy ez az üzenet kellett most nekem legjobban a…..
Saját UTAd.blogૐ MP2 2008.07.30 15:28:00
Jókedvre ösztökél, hogy egyre többen kommentelnek a sajatutad.blog.hu felvetett témáira! Az imént Garo - régi olvasója a blognak - említette, hogy mióta Müller Péter könyveit olvassa, ő is nyitottabb a megérzések világára, ami ugyan nem konkrét, mégis alapvetően…..
pirimidin 2008.08.26 07:57:08
A Vízesblog-sorozatnak még lesz sok része a sajatutad.blog.hun. A víz az öt elem közül életünk legmeghatározóbbika. Testünk alkotóeleme. A víz – mint azt az utóbbi 10-15 évben megtudtam – sokkal több, mint kémiai elem, mint H2O, mint innivaló, mint közeg, amiben…..
pirimidin 2008.08.24 19:13:02
pirimidin 2008.08.26 14:37:10
Nos, tehát rólam ismerőseim jól tudják, hogy kedvelem a fotózást. A biztonság kedvéért mindig nálam van a fényképezőgépem. Vannak, akik ezt túlzásnak tartják, illetve azt mondják, hogy az életet élni kell, nem pedig fotózni és a már megtörtént események rögzített…..
Szegények vagyunk, mi magyarok, szegény faluban élek. Erre jöttem rá ma délután. Csak simán pamut alapanyagú fonalat kerestem a helyi rövidárusnál, de nincs! Tudna rendelni, de csak színenként 1 kilót tud, annyi meg nem kell. Vagyis kéne, de drága. Az akrilból készült fonalak…..
Ma délután 3-tól a Hősök teréhez közel álló Kara Café nevű kávézóban került megrendezésre a Vida Ági-féle Gazdagmami tanfolyam második (?) találkozója, aikor végre élőben lehetett találkozni azokkal, akik eljöttek. Erről szól rövid képriportom, elsősorban belső…..
pirimidin 2008.08.07 18:04:43
Igazán nem közhelyesíteni szeretném a dolgot, sokkal inkább aszretném mindenkiben tudatosítani, hogy ezek a csodaszámba menő egybeesések igenis léteznek. Méghozzá nap, mint nap! Csak észre kell őket venni. Csodaszámba mennek, ez ezer! Ugyanis ezt senki sem tudja elbagatelizálni,…..
pirimidin 2008.08.04 20:44:39
pirimidin 2008.08.04 22:56:18
Közvetve az iwiwen ismertem meg Beát, az Ausztráliában élő magyar lányt, ami nagyon különös volt, mert akkoriban éppen a Vidd hírét az Igazaknak című könyv hatása alatt voltam ezerrel! Aki ismeri, tudja, hogy mekkora erő van abban a könyvben, s párjában, a Vidd hírét az…..
Ennek a bejegyzésnek azt a cikket szettem volna adni, hogy "Mamró". De aztán mégse azt adtam, hanem ezt:A BLOGGER SZÍNT VALL (tovább...)..
Subba Terézanya, csapjad! 2007.10.10 16:30:00
Akinek nem tetszik ez a zseniális videó, az vegye úgy, hogy így csapunk vissza arra a rengetegszer beküldött gagyi finn-magyar rokonságos bénaságra. Térdre rogyunk, majomkutya egy esernyővel tartom vissza!     Ha valakit érdekelne az eredetije, itt találja...
pirimidin 2007.10.11 08:51:56
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
pirimidin 2007.09.28 15:21:08