Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walter77

0 bejegyzést írt és 815 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
Lássuk csak: Hónapokkal az évadnyitó előtt kiszivárog az évad szinte teljes története. Hackerek törik fel a cég levelezését és szervereit, ellopnak 1,5 terabyte-nyi adatot Kiszivárog több bemutatás előtt álló sorozatepizód és a Trónok harca 4. részének…..
walter77 2017.08.22 10:06:31
@bloggerfigyelő: nyilván troll vagy, de azért én is ideírom: te a sárkányos , scifis, zombis betmenes dolgokkal nem tudsz mit kezdeni, sokan - köztük én is - meg azokkal, akik anélkül, hogy vennék a minimális fáradságot, hogy utánanézzenek valaminek, alapból fikázzák.
By the way a mese igenis felnőtteknek is szól, nyilván ha tom és jerryn nőttél fel, akkor ez nem annyira jön át, de egy jó mese attól jó, hogy nagyon is fundamentális, lényegi és mély emberi vonásokat, tulajdonságokat érzelmeket, viszonyokat mutat meg gyereknek és akár felnőttnek is. A Star Wars, Gyűrűk Ura, és igen, a Trónok harca erről (is) szól. Kafka, Camus, Stendahl, is meséket írtak, csak másként. Attól, hogy előadod, hogy ez gagyi neked, még nem lesz objektíve gagyi, csak arról van szó, hogy te vagy ilyen apatikus aszkéta jellem, amivel nincs is semmi baj, csak nem ez a mérce, és nem kell az észt osztani. Ennyi.
Van egy 8 személyes étterem Tokióban, ahova nem költői túlzással lehetetlen foglalni, hanem tényleg: ugyanis csakis tagok foglalhatnak, ők is maximum havonta egy alkalomra. A tagság pedig kihalásos alapon öröklődik. Fotó: independent..
De hogy! Mutatjuk: Az (ál)lap hátsó oldalán van egy keretes írás, amiben figyelmeztetik az olvasókat, hogy ez nem az a Magyar Hírlap, és csak azért jött létre, hogy pozitív, a kiadónak kedves híreket jelenítsenek benne, de lehet ez kevés lesz egy perben, mert a lap nevét, a…..
Provokatív cikk volt, végre valaki felháborodott valamin, én pedig szándékosan öntöttem a tűzre még egy kis olajat.  Apatikus a magyar társadalom, szótlanul tűri, hogy megalázzák,…..
walter77 2015.06.02 13:28:41
Az a baj veled Gergő, hogy nem érted.
Alapszabály: gyerektelenül ne kezdd el osztani a bölcsességet a szülői lét sajátosságairól. "A gyerek öröm. Akkor is, ha pelenkázás közben arcon pisili az embert. Én is megtettem, szegény jó apukám jót röhögött, inget váltott és folytattuk." - Hát igen, ehhez csak annyit fűznék, hogy attól, hogy boncoltál már békát, még nem vagy biológus. Kétlem, hogy első kézből emlékeznél az esetre, amikor lepisilted apukádat, aki nevetett ezen, majd folytattátok.
A másik baj, hogy úgy vagy sértő, hogy észre sem veszed - ennyiben sajnálatos módon éppen a jelen politikai rendszer hozzáállását veszed magadra: arrogáns, lekezelő, kinyilatkoztató, értékeket meghatározó hozzáállás ez. Éppenséggel ez a szemellenzős hozzáállás az, ami miatt a szemben álló értékvilágok képtelen egymáshoz szólni.
A hangsúlyok kérdését hozod fel, ami rendben is lenne, de komolyan összeveted az egészségügyet, az oktatáspolitikát és finanszírozást egy olyan kérdéssel, mint a nyilvános szoptatáshoz való jog kérdése? A kettőnek nyilván nem ugyanaz a társadalmi súlya, de a te mondandódban éppen az jelenik meg, hogy vannak fontos és nem fontos kérdések. Szerinted ez nem fontos, emiatt ezért nem érdemes háborogni, inkább majd Te megmondod, hogy mi a fontos és minek hogyan kell lennie. Már bocs' de akkor miért is lennél te más, mint Semjén vagy Orbán vagy Vona vagy Kádár, vagy Sztálin? A séma ugyanaz.
Persze sokakat ér hátrányos megkülönböztetés. Mások mellett az anyukákat is. Talán a nyilvános szoptatás akció nem csak erről szólt, hanem arról, hogy egy férfiközpontú társadalomban - mert ez az - megint egy férfi akarja megmondani a nőknek, hogyan oldják meg az életüket. Az, hogy ennek a társadalomnak igen fura az ingerküszöbe nem azok hibája, akik most elmentek erre a flashmobra. Miért gondolod, hogy egyébként nem voltak ott egy megmozduláson sem, amik az általad említett témák kapcsán szerveződtek? Ja, talán mert szoptattak. Otthon, a 4 fal között, emiatt nem tudtak elmenni. Megaztán ha elmentek volna, vajon nem váltottak-e volna ki ellenérzést, amiatt, hogy tüntetésre mennek gyerekkel?
"Mit keres egy szoptatós anyuka a Mekiben?" Erre tényleg nincs válasz. Komolyan számodra ez egy kardinális kérdés? Mondhatnám, hogy akkor amikor az oktatás, az alapjogok, a fékek és ellensúlyok rendszere, a közmédia és még ezer egyéb dolog romokban hever, neked tényleg az zavaró, ha egy ember úgy dönt, hogy eszik egy olyan kaját, ami szerinted nem jó? Ennél tisztábban még Semjén se mondhatná meg, hogy mi a jó, mi helyes.
Ezek után komolyan azt gondolod, hogy valaha még elhiszem neked, hogy tényleg érdekelnek az emberi jogok és a társadalom épülése és a közjó? Komolyan nem látod, hogy amit mondasz csak megválasztott értékekben tér el attól, amit a most uralmon levők szajkóznak, de az elv ugyanaz? És ezek után még szemére veted az olvasóknak, hogy nem olvasnak a sorok között?
Teher-e a gyerek? Persze hogy igen, és persze, hogy nem. Sok-sok munka és fáradság és lemondás, és ugyanennyi öröm és mindennapi csoda, aggodalom és büszkeség. Hidd el 3 gyerek után - lehányva, lepisilve, 1000 pelenka után - tudom miről beszélek, még ha nem is általános igazság az, amit mondok. Teher, mert rengeteg lemondással jár és igen, sokaknak hiányzik néha hogy végre önmagával is lehessen. Ez nem önzés, ez természetes. Öröm, mert ez az egyetlen dolog, aminek valóban van értelme. Ez az egyetlen ami minden addigit felülír, és amiért képes az ember mindent megtenni. Még azt is, hogy ha valakit szülői mivoltában becsmérlik, lenézik, akkor kimegy egy kis tüntetésre, hogy jelezze: megetetem a gyerekem, ha éhes! Ha tetszik ez a másnak, ha nem. A gyerek puszta léte olyan motiváció, amivel kevés dolog ér fel, ha egyáltalán. Ezért mennek ki az anyukák tüntetni. Nem pedig azért, mert nyafognak.
Végezetül, tessék alaposan elolvasni a dolgokat. Igen, ez így van, még akkor is, ha számodra érdektelennek tűnő dolgokról van szó, még akkor is, ha úgy véled az igazság kulcsa a kezedben van, még akkor is ha azt gondolod az egyetlen helyes értékrendszert - mert nyilván csak egy Igazság van - ismered és képviseled is. Mondd csak, miben különbözik ez mindattól, amit egy elvakult kormánypárti állít, vagy az inkvizíciótól? Sajnos semmiben. Tudod, ez azért nagyon szomorú, mert ez azt jelenti, hogy ebben az országban mindenkinek inkább fontos az, hogy neki legyen igaza, mint az, hogy jó irányban haladjunk.
Ps.: Sok sikert és örömet a majd megvalósuló - egyelőre csak leendő - apukaságodhoz. Jó lesz. Meg fárasztó is. De ez ez így van rendjén. Meg úgy van rendjén, hogy erről lehessen beszélni, anélkül, hogy valaki azt mondaná: Hallgass, te akartad!
walter77 2015.06.02 16:43:45
@[c]: Őt nem, csak ő pisilte le az apukáját: "Én is megtettem, szegény jó apukám jót röhögött, inget váltott és folytattuk." Szóval annyira mindegy, nem érti, csak érteni véli.
Kisfiam, nem értem anyádat.  Mit kerestetek a Mekiben tegnap? Miért egy gyorsétteremben? Jó az neked, édes kisfiam, ha téged szoptatós babaként a Mekibe hurcibálnak? Aztán téged használnak "orbántakaroggy"-tábla helyett? Mit csinálsz ott? Csak nem sült krumplit eszel, vagy anyád…..
walter77 2015.05.28 11:34:24
@Clogfly: "mert nekik ehhez is joguk van." Na látod barátom, ezzel a fél mondattal lerendezted a dolgot. Fel sem fogod, hogy ez a mondatodból ordít hímsovén felsőbbrendűség. Ahogy az egész bejegyzésből. Nyilván ezért érzed magadhoz közel.
"senki sem kíváncsi ÉTTEREMBEN egy mellbimbót rágó gyerekre? Ennek semmi köze a sovinizmushoz, ez egész egyszerűen intelligencia kérdése. " Pontosan. Intelligencia kérdése, és te szépen ki is állítottad magadról a bizonyítványt.
walter77 2015.05.29 09:40:54
@Clogfly:
Magyarázat: Az a baj, hogy Te akarod megszabni a normalitás határait. Első hozzászólásodban mintha nem azt javasoltad volna, hogy legyen a lehetőség szerint minden helyen egy külön zug a szoptatásra, hanem azt írtad, hogy ez az év bejegyzése. Ez értékítélet, és mindannak feltétel nélküli elfogadása, ami le van írva. Hozzá teszed, hogy majd az öntudatos nők meg majd úgyis megmondják, mert nekik ehhez is joguk van. Ezt pedig nem nagyon lehet nem cinikus megjegyzésnek tekinteni, melynek az értelme éppen az, hogy rohadtul mondják csak amit akarnak a hülye nők, ki nem tesz rájuk.
Az pedig, hogy nem zavar, de nem normális dolog, logikai nonszensz: hogy a ferde fütyibe nem lehet felfogni, hogy a DE az negligál mindent ami előtte van. Lófaszt nem zavar, ha nem zavarna, akkor nem tapsikolnál a bejegyzés primitivizmusához. Ha nem zavarna, akkor nem tartanád normálisnak azt, hogy ezt intézze mindenki otthon, vagy elkülönülve és mondanád azt, hogy aki nem ért veled egyet az beleszarik és nem normális.
Mint ahogy mindent, úgy a szoptatást is lehet ordenáré módon csinálni, de - mert ez is alapvető logikai axióma, meg egyáltalán - az egyesből nem következtetünk az általánosra, így igenis a hozzászólásod alapján egy általánosító hímsovén vagy, aki:
1. meg akarja mondani a nőknek, hogy hogyan kellene csinálniuk valamit
2. tudni véli mi a normális
3. aki nem ért veled egyet az nyilván bugris és személyeskedő stb.
4. a "mellbimbót rágó gyerek" plasztikus kifejezés elég jó képet fest arról, hogy számodra ez mit jelent.
Persze lehet, hogy tévedek mindebben, de akkor nem azt kellett volna írnod amit.
Ez a demonstráció nem arról szólt, hogy szabadon kirakhassák a "kannákat", hanem hogy ne legyen emiatt megkülönböztetve, ha a szükség úgy hozza. A kettő rohadtul nem ugyanaz. Az, hogy ezt nem érted, az igenis a te bajod, nem a nőké, akik kiálltak valami mellett, ami számukra fontos. Az, hogy számodra ez indifferens marhaság, a te dolgod, de ne akard már megmondani, hogy másnak mi lehet a fontos.
Egyetemi jegyzet politika-szakos hallgatóknak   Van itt néhány megjegyzés egy Index-cikk ürügyén: 1. Az Index éppen azt olvassa a jobboldal fejére, amit maga is képvisel: a szelektív nézőpontot. Az Index ugyanis számtalan alkalommal maga is "totálisan félreérti" az…..
walter77 2014.12.09 12:50:05
@Gyingizik:

"Közpénzen megy vagy nem erről meg annyit, hogy az index meg külföldi civil "alapítványi" pénzen megy, soros támogatásból." - még ha ez igaz is lenne - egyébként nem az - akkor is etikusabb lenne. Egy alapítványi pénzből mindenki azt csinál, amire az az alapítvány pénzt adott.
A "köz" természetesen nem azonos a kormánypárti szavazókkal.
A köz természetesen mindenki, aki ebben az országban él. Ergo: a köz része természetesen azok is akik ellenzékiek.
A közmédiának elvileg éppen ezért semlegesnek kéne maradnia, azért, hogy neked is és nekem is szóljon, függetlenül attól, ki van épp kormányon.
(Megjegyzem most éppen egy olyan bejegyzés alatt vitázunk amely azt állítja: "A "totális félreértés" nem hiba, hanem nézőpont, a politikai hadviselés nézőpontja." Szóval ha mást nem is, de azt elismeri, hogy lehetnek egyazon univerzumban, eltérő nézőpontok, ami mellett ki-ki a maga módján foglal állást.)
Természetesen a hírek manipulálása nem megengedett sem Bánó sem pedig a Papp Dániel részéről, aki hírhamisítással kezdte karrierjét és lett tartalomszolgáltatási igazgató a jelenlegi rendszerben.
A közmédia természetesen mindig is az aktuális kormány szája íze szerint működött, de "azelmúlnyólcév" alatt sem volt ennyire részrehajló a köztévé. Nyugodtan nézz utána, ne az emlékeidre hagyatkozz, hanem adatokra (ellenzék és kormány feltűnése és megszólalásai a képernyőn, a kontextus mibenléte, stb).

Mindazonáltal nem hinném, hogy egyet fogunk érteni.
Hajlok arra hogy meghallgassak érveket, de a "bibibí a másik még ilyenebb" számomra nem érv. Gyenge és szánalmas.
További kellemes siránkozást afölött, hogy a kormány nem uralja az online médiát. Gondolom azért az echo tv és az m1 híradó adekvát gyógyír eme fekélyre.
mikor Angliába tettem át a székhelyem, bevallom a legfőbb motivációt az angol sörök iránti vágy táplálta. nem túl sokáig. talán egy hétig, vagy addig se. az első sör elfogyasztása, és a repülőgép leszállása között nagyjából 20 perc telt el, ebből negyed óra a…..
Bájos kis vasárnap esti történet. A Fidesz két aláírásgyűjtés a rezsicsökkentés melletti standdal vonult ki a Margit körútra, mégpedig úgy, hogy egy pult került az Országúti Ferencesek Temploma jobb oldalára, egy másik meg a bal oldalára. Épp misét tartottak a templomban, az…..
walter77 2013.06.03 16:40:32
@Fejesrob:
"Nem is liberalizmusról beszélünk, hanem liberálisról.
Azok pedig csak a baloldalon vannak."
Na ennek nézz utána.

"Templom MELLETT az nem templom."
Ja! Az más.
...azért egy nemzetek felett álló intézményesített vallás iránti tiszteleted "jobboldaliként" erősen ámulatba ejtő.
walter77 2013.06.03 17:28:27
@Ellenőrző QR kód:
Nem, nem tetszettek. Mondjuk azon túl, hogy esetleg nem értesz egyet velem nem tudom, miből következtettél erre.

@zobod:
Isten magasan a nemzetek felett áll. A kereszténység pedig nem internacionalista, de mindegy. Nem magyarként hiszek Istenben, hanem emberként, Isten teremtményeként. portugál, spanyol, német, olasz stb. keresztény testvéreink isten szemében pont olyanok, mint mi magyarok és odafönn, majd ha megtérünk hozzá, nem is lesz jelentősége, hogy itt milyen nyelvet beszéltünk. Több hitet és kevesebb okoskodást kéretik. Javaslom mondd el magadban a mi atyánkat és a hiszek egyet, aztán keresd meg benne a nemzetközi, internacionális jelleget.

"A baloldal és a liberálisok pedig kéz a kézben járnak, nagyon szép páros: a nemzetközi nagytőke és a lumpen tömegek egymásra találása." - hát ez azért ennél kicsit bonyolultabb.

Az az érdekes, hogy egyfelől én vagyok itt a "ballibsi" mégis én érvelek amellett, hogy az egyházat és a vallást nem lenne szabad eszközként politikai célra felhasználni. Helló, ez most akkor hogy?
walter77 2013.06.03 18:22:46
@zobod:
Ahha értem. Asszem nemzetközi vs nemzetek feletti kérdésben előbb utóbb azonos nevezőre jutnánk ha lenne elég időnk az egyes szavak jelentésének értelmezésére.

A balodal tekintetében kételyeim vannak. Bár az így odavetett mondataink szintén tökéletesen alkalmatlanok arra, hogy értelmes diskurzust folytassunk ideológiákról, azok igazságtartalmáról, és történelmi alakulásukról.

Akárhogy is, azt gondolom a balodal sem nagyobb "átverés", mint a jobboldal. A liberalizmus sem ártalmasabb a konzervativizmusnál, mindkettőnek vannak erényei. A baj mindig ott kezdődik, ha bizonyos értékeket, erényeket az egyik vagy másik kizárólagos tulajdonává tesszük, majd idővel az erény és érték gyakorlása nélkül is úgy tekintünk az egyik vagy másik oldalra, hogy pusztán attól van meg az a konkrét erény, ha valaki liberális vagy konzervatív(-nak mondja magát).
Nade ezt sem fogjuk itt és most megoldani.
Üdv.
Nem minden zenész van odáig a zenei tehetségkutatókért, ezzel gondolom, nem mondtuk újat, de sokan közülük nem nyilvánítanak véleményt, vagy ha igen, akkor nem olyan karcosat, mint Brian May, aki egyenesen a zene megcsúfolásának nevezte a holland eredetű…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
walter77 2013.03.04 10:52:14
Ez a szám is - pont mint az euvízió maga - egy ratyi.

@irtas-sos:
Ez a hipszterség szerintem már most kommersz.
...persze mi nem az, ahol 1 nap alatt átterjed valami idétlenség a nyugati partról Makóra.
Leia Organa hercegnő specialitása „diplomáciai küldetések” lennének, Han Solo előre kikötné, hogy „pénzért bármit megtenne”, míg C-3PO és R2D2 közös névjegykártyát csináltatna. 10 névjegykártya a Jawáktól Darth…..
Subba Suzuki SX4 átvétele.wmv 2013.01.24 14:55:00
Gál Istvánné Youtube csatornája saját készítésű videóival a legjobb dolog ami történhetett az internettel hosszú  idők óta. Bármit leforgatnék vele! BÁRMIT!  Ugyanakkor, felszólítok minden aljadékot aki a Subbát olvassa, hogy ne trógerkedjétek szét a kommentekkel a szép…..
Azt bírta mondani az MTVA sajtófőnöke a Borsnak, hogy minden pénzt megér az Eurovíziós Dalfesztivál. A hibátlan érvelés szerint mivel az idén Malmőben megrendezésre kerülő eseménynek 160 millió nézője lesz, ezért "nem is kell ennél jobb országimázs. Mindent pénzt megér az…..
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
walter77 2012.11.07 14:47:21
Mennyiszer hallottam én az elmúlt hónapokban: minek blog, ha van Facebook? Nem egyszerűbb ott egy oldalt csinálni, és azt használni blogszerűen? Ugye milyen triviális? Felejtsük el a blogot, úgyis csinálnánk mellé Facebook oldalt, toljuk a kontentet az új helyen, heje-huja-vigalom!…..
walter77 2012.10.26 11:13:41
@Konrad:
Igazából nem értem mire jó az összehasonlítás, a kettőt (blog vs. facebook) persze lehet méricskélni, de szerintem más a funkciójuk és ennélfogva, nem értem miért kellene bármelyik mellett letenni a voksot. Nyilván a blogok olyan tartalmakat tudnak közölni, amelyek célirányosan egy bizonyos rétegnek szólnak. Akik ebben - jelen esetben pl. a marketing témájában - érdekeltek elolvassák azokat, de ha egy ilyen FB oldalt követnek akkor azokat is elolvassák. Ha mást nem, akkor a FB-n található hivatkozások alapján a számukra érdekes blogon megjelenő teljes cikket. Nyilván nem posztol az ember egy 20 000 karakteres kis esszét a fácsén a marketingről vagy a borokról vagy az egzisztencializmusról, de megoszthatja egy - vagy a saját - blog linkjét.

A 20%-os elérés kontra rss 100% meg éppen annyira fiktív mint a FB analitika, mert az, hogy én kapok egy értesítést semmivel sem reálisabb elérés, mint az, hogy ott a hírfolyamban. Ha ugyanis nem érdekel, akkor tovább pörgetem a folyamot, az rss-t meg nyugtázom, aztán lépek tovább.

Lényegében @Bender B Rodriguez-zel értek egyet: A FB jól ellenőrizhető és irányítható, jól targetálhatóak a célcsoportok és gyorsan láthatóvá válik, ha valami nem működik.

Szóval szerintem - bár nem értek hozzá - nem jó az alapfelvetés, mert nem az a jó irány, hogy FB Vs. Blog hanem FB feat. Blog. Szerintem.
Üdv
walter77 2012.10.26 13:03:02
@Bender B Rodriguez: Hát igen, ez mostoszkál bennem is.

@pszicho pete: Hát lehet, hogy sikerült nem megértenem az írást, és nyitott kapukat döngetek, ebben az esetben sorry. :) Az biztos, hogy az irányítás nincs a kezünkben, max az illúziója. Azt gondolom, hogy a hatékony működéshez állandó "jelenlét" kell, de összességében a FB a többi közösségi felülettel együtt nagyon hatékony eszköz tud lenni.
Van egy általános tévhit, miszerint a kultusz filmek, vagy az imdb top 250 állandó tagjai jók is. Pedig kurvára nem. Ha elfogadjuk, hogy a Star Wars vagy a Mátrix a remek fogadtatás és ne adj’ isten a kritikusok véleménye miatt jó is, akkor sajnos el kell fogadnunk, hogy korunk…..
Fideszfigyelő Orbán nem elmebeteg 2011.12.05 22:49:00
Ki korán kel, Orbánt hallgathat a magyar kormányzati rádióban. Jóbarátom, aki pszichológiával is foglalkozik, azt mondta, kincset talált. Olyan mondatokat, amik arra utalnak, hogy a miniszterelnök elvesztette a valóságérzékelését. Merthogy ember komolyan nem mondhat olyat, hogy…..
walter77 2011.12.07 16:06:32
@2llkedő:

Teljesen lemaradtam @ggaborx: -szal folytatott társalgásról, ezért csak annyiban szólok bele, hogy végre nem csak én gondolom, hogy Marx nem beszélt hülyeségeket. Mindazonáltal sanszos, hogy attól, hogy sok dologban igaza volt még utópisztikus a elérendő végkifejlet...

Ami a tanagyagot illeti, tény hogy sok féle van, de ha az emberek képesek lennének azt az egy elvet betartani, hogy nem használnak föl többet annál, ami kell nekik (és ebben a normális jólét is már included), akkor már jelentősen javulna a helyzet. De mint minden olyan elképzelés, amely az emberi jószándékra és fejlődésre alapoz, utópisztikus. Asszem.
walter77 2011.12.07 16:34:43
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Vélhetően igazad van. Mint mondtam, utópisztikus gondolat ez.

De ettől még az értelmetlen felhalmozás valóban értelmetlen és fölösleges, és nem visz előre.

Amúgy meg "szarok bele Töki, megyek bowlingozni"...
walter77 2011.12.08 13:03:48
@2llkedő:
Igen az is utópisztikus. Bár azt legalább nem a mi dolgunk rendezni, elég ha hiszünk benne.
November közepén már mutattunk egy rövid kis ízelítőt Lady Gaga legújabb videoklipjéből, amit az énekesnő legutóbbi albuma Marry The Night című számára készített, most pedig megjelent a teljes videoklip. Az köztudott, hogy az énekesnő vonzódik a hosszú klipekhez, most azonban…..
Nem lehet könnyű politikusnak és népszerűnek lenni egyszerre, de van néhány politikus, aki erre akaratlanul is rájátszik, és mindent megtesz, hogy népszerűtlen legyen. Kik lehetnek ők, és ki ezek közül a legellenszenvesebb? Összeállítottam egy listát,melyen nemcsak fideszes, de…..
  Támadás érte az újbudai Fidesz-iroda két idős munkatársát, egy harminc körüli férfi esett nekik ököllel, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A támadó elmenekült, keresik. Sajnos nem példa nélküli az eset, minden párt aktivistáit értek már…..
  A végtelen esztergomi polszappanopera szó szerint a legsötétebb fejezetéhez érkezett: a mai napon megszűnik a közvilágítás és a közétkeztetés a városban a lehetetlen anyagi és politikai helyzet folyományaként. A közvilágítást működtető cég ügyvezetője már…..
Szeptembertől októberig, hat héten át forgatta az HBO a horvátországi Dubrovnikban Trónok harca - második évad címmel a Királyok csatája tévés változatát. A hírnek a helyi G.R.R. Martin-függő sajtómunkásoknál valószínűleg csak a fázós HBO-alkalmazottak örültek jobban,…..
walter77 2011.10.20 11:55:49
@fénycsepp:

...a számból vetted ki a szót. Raguza, ugyanmár.
És amúgy valóban rulez az a hely. (Nekem még Minas Tirith is eszebe jut róla...)