Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejfelikialtas

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
91 Zsoltár   Aki a Felséges rejtekében lakik, a Mindenható árnyékában pihen,  2az ezt mondhatja az ÚRnak: Oltalmam és váram, Istenem, akiben bízom!  3Mert ő ment meg téged a madarász csapdájától, a pusztító dögvésztől.  4Tollaival betakar téged, szárnyai alatt oltalmat találsz, pajzs és páncél a…..
Kedves Mindenki, Tegnap június 1-én kaptam ezt a két fordítást.Igaz nem szó szerinti fordítás, de a lényeg benne van.... Tájékoztatásul adom közre minden kedves Olvasómnak. (NE)   Helyzet a tengeren a Jerusalem Post, a HaAretz és az Ynet c lapok szerint,  …..
 Az úgynevezett európai segélyszállítmányt szálító konvoj sokal többet akart elérni, mint csak segélyeket nyújtani Gáza lakosságának. Koridort akartak nyitni a Gázai övezetbe, ezzel áttörve az izraeli blokádot. A béke-aktivisták valójában nem is olyan békések,…..
Ma reggel a média attól hangos, hogy Izrael „vérfürdőt” rendezett egy Törökországból Gázai övezetbe tartó segélyszállítmányt szállító hajón. Szeretném ezt a maga valóságában úgy leadni mindenki számára, ahogy ezt a rádióknak, televízióknak mondani kellett…..
Valóság vagy álom?!   Az elmúlt napokban több ezer levelet küldtem ki az Éjféli Kiáltás Misszió baráti kör tagjainak. Arra kértem őket, hogy a közelgő Holokauszt megemlékezésünk anyagi terheinek viselésében segítsék és támogassák missziós munkánkat. De, nem…..
Március 27.-én volt az első hajós istentiszteletünk. Istennek hála nagyon jól sikerült. Hozzávetőlegesen 300-an lehettünk.  A legközelebbi ilyen alkalmunk 2010 április 24.-én de. 11órakor lesz a Budapest hajón. Két igei szolgálattal Nemes Nándor Baptista lp: Halál…..
ejfelikialtas 2010.04.12 09:51:44
@zsuzsipetri@gmail.com:

Kedves Zsuzsi!

Köszönöm kedves szavaidat. Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Remélem eljössz a következőre is. április 24.-én 11 órakor ugyanott a Budapest hajó, Vigadó tér.

Az igeszolgáló két nagyon kedves és Istentől megáldott szolgáló: Ráki Tibor (Miskolc) ref lp.

és Nemes Nándi (Kecskemét) (Mai Ige) baptista lp.

Filmfelvétel készült. Jó is lett. (Én már láttam) Nagy Laci a film készítője jól megoldotta még a nehéz helyzeteket is.

Ha eljössz, legközelebb ott kaphatsz (max. Önköltségi áron).

Esetleg ha nem tudsz jönni, akkor postán, de kérlek ne a Blogra írd a címed: hanem az emailra, a honlapon rajta van.

szeretettel köszöntelek:
Nagy Erzsébet
Köszönöm, hogy vette a fáradságot és bátorságot és bejelentkezett a honlapunkon, sőt még írt is nekünk!Megjegyzését nem tudom eldönteni, hogy ez pozitív vagy negatív hozzáállás-e a zsidósághoz. Ön azt írja, Na, na mit hozott nekünk?  Én erre a kérdésre…..
Kedves Barátaink,   újabb Izrael elleni kirohanás a magyar médiákban. A kérdés az, hogy minket, keresztényeket mennyire lehet ezzel megtéveszteni? Mint több szakértő elmondta, hogy engedély nélkül egyetlen gép sem tudna egészen az ország közepéig beszállni, ha ez nincs…..
Jabéc segítségül hívta Izráel Istenét, és ezt mondta: Bárcsak nagyon megáldanál engem, és kiszélesítenéd határomat, velem lennél, és megoltalmaznál a bajtól, hogy ne érjen fájdalom! És megadta neki Isten, amit kért. Bárcsak ... megoltalmaznál a bajtól Utolsó…..
A haiti szigetén bekövetkezett súlyos földrengés áldozatainak megsegítésére a német Kindernothilfe segélyszervezet 50 000 euro azonnali támogatást nyújtott. A svájci protestáns HEKS félmillió frankot juttat a károsultaknak. A 7-es erősségű földrengés letarolta a…..
Évszázados módszerekhez fordulnak az identitásukat féltő egyiptomi kopt keresztények. A biometrikus útlevelek világában csuklójukra tetovált kereszttel harcolnak a hatósági diszkrimináció ellen.   Reuters - Nasser Nuri Büszkén viseli a csuklójára tetovált keresztet…..
Kedves Testvérek! Szendi Zsolt testvérünk értesített bennünket arról, hogy fia Szendi Zsombor másfél hete fekszik a Bethesda kórházban a H1N1 vírus súlyos szövődményeivel, amely megtámadta a tüdejét és mellhártyáját. Kérlek benneteket, hogy imádságaitokban hordozzátok…..
A fal másik oldala   Nemrégiben érkeztünk meg a Szentföldi zarándok útról. (2009 november 11 és 22 között.) Kevesen voltunk, de az ilyen csoportnak is megvannak a maga előnyei. Rendkívül sok helyre tudtunk eljutni. Olyanokra is, amelyet nagyobb csapattal nem lehetett volna…..