Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Incho77

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai Drag Times szerkesztősége volt olyan piszok szerencsés, hogy kitolhatták az új Tesla P85D szemét. Ami persze így, ebben a formában súlyos képzavar, láthatóan a Tesla préselte a bent ülők szemgolyóit egészen mélyen a gödreikbe. Csak úgy repkednek a Holy shit!-ek, nekem…..
Incho77 2015.02.04 22:38:20
@Shadowbull: Köszi szépen!
Belsőség A Saint-Tropez-i csoda 2014.05.18 19:21:08
Ilyen tényleg csak egyszer történik az emberrel, mindegy milyen hosszú az élete. Pedig az egész csak egy szokványos autó bemutatónak indult Saint-Tropez-ban. Lütyő csendőr (Istenem, de utálom ezt a Lütyő nevet nekem csak Cruchot marad, én még feliratos videó kazettákat néztem…..
Komplex adás, amelyben nem kerüljük a forró témát. Gyanús Audi? Szervizköltség? Zene, szórakozás? Kínai álmok? Van itt minden! Az Égéstér 119. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Na ez az az adás, amelyhez lehetetlen ajánlót írni. Tényleg. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. Az adás direktlinkje.  ..
Incho77 2014.03.14 21:25:28
1) A Mercedes mostani design-hoz annyit, hogy tenyleg az uj desing nagyon ut. Viszont a mostani S-klasse es C-klasse csak mereteiben kulonbozik.
Elolrol az A, CLA es GLA is szinte egyforma.

2) Hyundai/Kia design:
Volt Audis designeruk van:
en.wikipedia.org/wiki/Peter_Schreyer
Lehet azert volt annyira audis :)

3)COTY:
En is erosen tamogatom, hogy legyen kulon kategoria alternative meghajtasra. Esetleg sportautora szinten.
Az viszont, hogy a Mazda ketszer is porul jart, eleg elkereserito. Raadasul a Peugeot-ban en teljesen hianyolom az innovaciot.
TComment Erősek vagyunk? 2014.01.31 09:40:02
A nagydarab orosznak sikerült, de tényleg akkora nagy teljesítmény, vagy egyszerű kis tornagyakorlat? Hívtunk profit és kipróbáltuk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Incho77 2014.01.31 22:58:32
Tegye fel a kezét, aki tudja, mi az a kartecsni! A választ a stúdióban csak a Becsületes Nepper tudja. Vegyünk-e Alfa Crosswagont? Tényleg jó vétel-e a Suzuki SX-4? Kiderül még, mennyire könnyű megválni egy hobbirobogótól, illetve hogy attól lesz-e valami hobbijármű, hogy…..
A napokban jelent meg egy sokat sejtető kép a Top Gear címlapján. Azok közt a fotók közt volt, amik a Top Gear újság 20 éves fennállását ünneplő extra kiadványt harangozták be. (Innen is gratulálunk a dilinyós briteknek, kösz a sok olvasni és…..
Incho77 2013.09.12 13:32:25
Nagy kar erte. Nem csak brutalul nezett ki, hanem a hangja is az volt:
www.topgear.com/uk/car-news/Mazda-Furai

"That's a 450bhp three-rotor rotary engine making that noise: a noise like Satan's own fleet of killer bumblebees."
Hehehe :)

Mondjuk nagy kerdes, hogy akkor a Mazda miert nem csinalt egy masik peldanyt.
Az autódiagnoszta elmondja, mit tud az új Skyactive rendszer, amit persze rég feltalált már a BMW, megemlékezünk egy most elhunyt magyar motorversenyzőről, végül összeveszünk, hogy Micra, Fiesta vagy Panda. Az Égéstér 84. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Ayrton Senna emlékcikkünk- és filmünk kommentposztja. ..
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
Az Égéstér 39. adásának kommentposztja. Itt letölthető...
A ma esti műsor az egyik kedvencem. Igaz, nem szerepelek benne, az is lehet, hogy éppen azért. Papp Tibi és Omm elég szórakoztatóan hasonlítanak össze egy hibrid Audit egy hibrid Lexussal, ritka igényes munka, különös tekintettel Pista disdasára, melyet a felesége varrt, de annyira…..
Az Égéstér 38. adásának kommentposztja. Itt letöltheti...
Incho77 2012.10.18 21:48:19
@korzo: Odab@sz!

Ezt tuti megallitana az NKH :D
TComment Ilyet se látsz sokat 2012.04.21 06:15:00
1967-ben a világ döbbenten cövekelt le előtte, mert még csak hasonló autó se létezett akkor. Aztán jött a tragédia. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Megszereztük a folyamatábrát, amely segít nekik eldönteni, hogy bírságoljanak-e, vagy engedjék útjára a külföldi rendszámú autót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Incho77 2012.03.14 17:25:40
@Shadowbull: "Szavazni nem fogsz tudni, de az meg kit erdekel?"
Ilyen torvenyek bevezetese utan szivesen leszavaznam oket a kovetkezo valasztasokon, hogy takarodjanak valahova. Bar a forumot elnezve vannak itt birkak, akiknek tetszenek az ilyen torvenyek :(
A halogén izzó a múlté, a xenon HÍD égő zsákutca volt, aki trendi akar lenni, az leddel világít. Pár év múlva a xenon még ritkább lesz, mint a halogén izzó. ..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Incho77 2011.10.19 17:07:55
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Incho77 2011.09.01 13:12:46
@Shadowbull: Koszi szepen.
En is Nemetorszagban vagyok. Mondjuk az "Anmelde Bestaetigugn" fenymasolatat a biztonsag kedveert magammal fogom hordani, de nemetul van, ugyhogy nem tudom, hogy ezt elfogadjak-e. Vagy meg kell csinaltatni a hivatalos forditast? Az egy vicc lenne ...
Incho77 2011.09.01 13:14:45
@Shadowbull:
"vagy esetleg a munkaszerzodesemet?"
Amiben ugye a kereset meg minden benne van ... es hat ahhoz senkinek semmi koze.
A múlt heti elátkozott nem élesülő kérdésnek ismét nekifutunk ma, de úgy, hogy ne legyen belőle országos blamázs. Kedvezmény az olvasóknak, hogy a kérdés este kilenc körül fog élesülni, ha tehát nem megy automatikusan, akkor is kirakom kézi vezérléssel. Úgyhogy tessenek…..
Tegnap már kicsit elegünk lett ebből a híres, német kockaszerűségből. A büszkeség szép dolog, de azért itt is kilóg a lóláb, ugyanolyan emberek ezek is, mint mi. A drága bor sokszor pocsék, a Schnaps, amire oly' büszkék, egy házi szilvához képest merő metil, köztudott, hogy…..
Incho77 2011.06.24 15:06:57
Nemet eleg hatul kullog a statisztikakban:
www.netindex.com/download/allcountries/

En ugy tudom, hogy azert van, mert naluk regebben kiepitettek, amikor meg lassabb technologia volt elerheto. Mashol pl Romania, amikor kiepitettek mar gyorsabb net volt elerheto es azt hasznaltak.
Bar, csodalkozom, hogy a felhasznalok nem haborognak ...
De az is lehet, hogy mas az oka az egesznek.
Belsőség Hol adták ezt ki vajon? 2011.06.10 20:53:00
Egy érme, mellesleg jó nagy, olyan bő négy centi átmérőjű. Szép. El tudják olvasni, mi van rajta, ugye? Na de, melyik lehet az az elmebeteg ország, ahol egy akkor 91 éves autót, évjárattal feltüntetve rányomnak egy súlyos emlékéremre? Mert ha 2002 a dátum, akkor igazán…..
Incho77 2011.06.10 22:10:24
Remélem a motorsport-rajongók olvasták a Nap Hírét, és remélem, hogy a nyomottabb fejű (értsd. 30+) korosztály pulzusa legalább egy picit felgyorsult, mondjuk, mint nekem. Mert bizony, mi történt? Visszatér a BMW a DTM-be hoppá! Oké, rendben, mielőtt elfogultsággal vádolnának,…..
Incho77 2010.10.18 21:54:37
@akos696: "Vajon hol lehetnek ezek a gyönyörű sportautók? Miután kijöttek az újabb típusok, beolvasztották őket? "
BMWnel pl a BMW Welt/BMW Museum -ban egy ket regi darab megtalalhato. Ott el lehet elvezni :)
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
Incho77 2010.07.20 13:11:32
Ez is egy qrva jo video:
www.youtube.com/watch?v=BQ4dQegIABk&feature=related
Valaki nem tudja, hogy mikor vilagit a sebvalto teteje? Nekem ugy tunik a videokon, hogy neha pirosan vilagitana.
Belsőség Jöhet a dízel M BMW? 2009.09.08 12:00:00
A Nagy Népvándorlás utáni pakolgatás közben akadt a kezembe a brit Autocar július végi száma. Nem is emlékszem, hogy a közös szerkesztőségi archívum-kupacból vagy Csikós asztaláról. Akkortájt nyaralhattam, így történhetett, hogy nem olvastam, a hiányt pedig illik bepótolni,…..