Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antonz

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke vasárnap az ATV-ben elismerte, hogy korábban értesült az öszödi beszédről, egy "miskolci fiú" hívta föl, és telefonon bejátszotta neki. A műsorban többször is elmondta, hogy véleménye szerint nem is lehetett kérdés, hogy a miniszterelnök…..
A Ferenciek tere megújítása az egyik legmenőbb, legbátrabb, legprogresszívebb húzás volt a főváros elmúlt néhány évében - ráadásul a végeredmény jól is néz ki. Ez utóbbit bizonyítja az a 12 képpár, amit az Origo tolt ki. A  leglátványosabb változások persze a betömött…..
Lázár János szerint a paksi bővítésről kötött moszkvai paktum, melyet Vlagyimir Putyinnal kötöttek, az évszázad üzlete. Igaz, részleteket nem hajlandók közölni erről a bombaüzletről, a jelek szerint a legfontosabb kérdések (például a nyélbe ütött hitel kamata) még le…..
antonz 2014.01.28 13:35:45
nekem ezzel az a problémám, ha egy összegben kapnánk a kölcsönt, már a negyedénél-felénél elfogyna, mert lenyúlják vagy elköltik másra, ha apránként, mondjuk évente átlag 400at adnak, azt meg okos tervezéssel elképzelhető, h meg lehetne oldani költségvetésen belül
de a legjobb, ha meg se építjük
csináljatok megosztható és könnyen érthető összehasonlító táblázatokat vagy képeket az összköltségről, a fenti kép sokaknak túl bonyolult
egyszerű üzenet, paks2 vs
www.samsungcnt.com/EN/trading/ne/501000/articleRead.do?board_id=6&article_id=1805&page_index=4 vagy paks2 vs akármilyen más zöld erőmű
a legfontosabb érvem a zöldítés mellett, h kis lépésenként fejleszthető, ezt még inkább kitudná gazdálkodni az ország, illetve ami elkészül (1-2-3 év alatt) már termel is, unió biztos ezerrel támogatná, munkahely hegyek pár éven belül stb.
persze ez is csak akkor működik, ha átláthatóan és hatékonyan költik a pénzt
Nem kellett sokáig várni, hogy a kormány kimutassa a foga fehérjét drogstratégiailag. A Népszabadság cikke szerint legszívesebben mindenkit börtönbe zárnának, akinek valami köze is van bármilyen droghoz. Jönnek a magánbörtönök, mint Amerikában, vagymi? Nem szeretnénk minden…..
antonz 2011.04.09 03:55:01
@Zabalint: van bizony
mégpedig az, h a dohányra és az alkoholra kivetetett jövedéki adó közel sem fedezi e két legális drogot fogyasztók gyógykezelésének költségét
épp ezért nem magyarázható az "érdekeltségük"
  Jó nézni a különleges fotósteljesítményeket, szédítően kreatív editorialokat, extrém divatkoncepciókat és avantgárd külsejű (most finom voltam) modelleket. De férfiként mindennél üdítőbb látvány, ha egy új kollekciónál minden fakszni és erőlködés nélkül…..
antonz 2010.10.28 15:39:00
helló! érdemes egy pillantást vetni az amerikában tegnap sugározni kezdett új telefonos reklámokra, van benne néhány budapest helyszín is: http://www.youtube.com/watch?v=EHlN21ebeak csináltam pár screenshotot is hozzá, én csak a városligetet, a hullámvasutat és a körutat ismertem…..
a hölgy szinte összes tetoválása a szex fontosságára hívja fel a figyelmünket, valamint bensőséges információkat árul el viselőjéről. ..
antonz 2010.01.13 20:29:51
@rockjano: a csípő feletti nonfig a legalapabb ribitetkó :) egyébkénk ok
Érdekes számolgatás bukkant fel a neten. A szakértők azt próbálták kideríteni, hogy mennyibe kerül a gyártónak összerakni a Nexust és mennyibe az iPhone 3GS-t, szóval hogy melyikben van több anyag. Miközben egyre több lap szellőzteti meg a Google telefonjával kapcsolatos…..
antonz 2010.01.13 02:39:53
@iFagyee: igen, 2 külön álló dolog
antonz 2010.01.13 02:44:03
@valakitalánvagyok: nekem 65ezerre taksálták a cserét, az ebayen vettem touchscreent, ragasztót és szétszedő szerszámot 7ezerért, 1 hét alatt ideért, megnéztem a youtubeon a törött touchscreen videókat és megoldottam, pá garancia :)
Az Avatar nem csak a motion capture- és 3D-fejlesztőket állította kihívások elé, de a bootleggereket is, akiknek forradalmian új módszereket kellett kidolgozniuk ahhoz, hogy minél jobb minőségben tudják felvenni a filmet a moziban. Az ő epikus erőfeszítéseiket dokumentálja az…..
antonz 2009.12.30 04:33:27
@gitáros: videóm nincs róla, csak szkennelt pdf, így is kell? :)
Örülhetnek a fanatikusok és a gyűjtők: megjelent az Adidas "Star Wars" kollekciójának új darabja, a Darth Vader ZX 800. A cipőt, csakúgy mint a Star Wars figurákat itt is műanyag dobozban árulják. Én nem vagyok Star Wars rajongó és a cipő sem tetszik, a csomagolás…..
FülPuciPálca Ez beszarás! 2009.12.20 15:02:00
 Debrecenben előszőr: PISI PARTY ( szánalmas ... ) Hogy megbizonyosodj a cuccról, katt a linkre: http://www.clubunplugged.hu/..
antonz 2009.12.21 11:38:59
Mit nézhetnénk húsz évvel ezelőtt? Karácsonyi ajándékként a napi ajánló és a retróskodó Mesesajt rovat keverékét nyújtjuk át olvasóinknak. Ezúton is kívánunk, és ezután is reméljük, stb.Egy régi Rádióújságnak már a szagára és tapintására is annyi emlék indul…..
Nem vagyok egy billentyűzet fetisiszta, bár az igaz, hogy a billegő, nyoszorgó irodai vackomat szívesen lecserélném valami jópofa darabra. A múltkor már ajánlottam egy igazi reklámbuziknak való darabot, amelyen különféle vállalatok logóival jelölték az egyes karaktereket.…..
antonz 2009.11.26 03:02:09
@LOOOVE: szerintem ez nem szita, inkább tamponnyomás

@Gery.Greyhound: pl megállítani a boot folyamatot, hogy lásd a bios üzeneteket (másra még én sem használtam:D)
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Homárnak érkezett egy durva sztori, ahol, mint ahogy az sokkal később kiderült az áldozatnak, valami drogvásárlás/fogyasztás gyanújával vitték be egy reggel 7kor bilincsben, másik címre szóló házkutatási paranccsal, miután lefoglaltak nála egy szétszerelt vizipipát és egy…..
antonz 2009.08.08 12:06:11
mr green, lehetne már egy új post, az aug 22-i legalizációs összeröffenéses buli vészesen közeledik
www.durerkert.com/akt.html
jobbra lent a kendermagos flyer
upsz bocs, nem reklám akart lenni, most látom csak, hogy lesz beugró is, 1000/koponya :( de ettől még elmegyek :)
Na ettől beszartok: az amerikai hadsereg rendszeresített fordítószoftverét láthatjátok a videón. A cucc ugye nemcsak felfogja, hogy mit mondasz, hanem rögtön fordít is angolról arabra, vagy fordítva, a szöveget nagyjából helyes hangsúlyozással kiejti, aztán még le is írja,…..
Az elmúlt két hét kimaradt izgalmasabb legalizációs hírei tömörítve: A legfontosabb talán, hogy az amerikai közvélemény CNN előtt összeverődő részének 95%-a legalizálná a füvet. Azta. Erre mondják azt, hogy korrekt. Tényleg azt várják, hogy a kábítószerektől…..
antonz 2009.06.10 17:03:27
@Bergeroth: Szinte minden szavaddal egyetértek ezt a részt kivéve: "A dekriminalizálásért/legalizálásért folytatott propaganda, nem azért folyik, hogy végre elérhető legyen kis hazánkban a cuccos.
Hanem azért, hogy ne a drogcárok zsebeit tömjük vele, hanem akkor inkább már az államét."

Szerintem a legalizációt támogatóknak (akik nagy részben a fogyasztók) sem az jut először az eszébe, hogy "de szeretnék inkább az államnak adni pénzt". Inkább az, hogy saját célra nevelhessen egy növényt vagy vásárolhasson magának 1g-t esetleg rá is merjen gyújtani egy parkban rettegés nélkül.


A legalizáció maga a dekriminalizálás. Az már csak egy pozitívum az államnak, hogy ebből kaszálhat is.
antonz 2009.06.10 19:01:04
@Bergeroth: igaz, úgy értettem, nekem egyenértékű.
Számomra lényegtelen, hol és kitől veszek bármit is, a lényeg, hogy ne kúrogassanak :)
Rég nem volt rendőrhorrorsztori, pedig mindig akad kismillió. Legújabb kedvencem a csávó, aki elnézést kért a rendőrtől, aki mellbe lőtte, amiért kábítószeres ügyével terhelte. Derek Copp bűnszövetkezetén márciusban ütóttek rajta a kommandósok, miután 3,3 gramm marihuánát…..
Ideális hétvégi olvasmány a Drogriporter Bukósisak és steril fecskendő dolgozata, amiből egyebek közt kiderül, hogy focizni veszélyesebb, mint heroinozni, legalábbis évente többször hívnak mentőt focisérülthöz, mint heroinistához. A füvezés és az ekizés veszélyei…..
Francia után van az angol szöveg. Ha elmúltál 17 éves, megúsztad! ..
Tegnap még csak azt tudtuk, hogy hamarosan jön, mára viszont a Google frissítette is fordítóprogramját. Úgyhogy mostantól lehet fordítani magyarra és magyarról a Translate-ben. Íme például a TechCrunch egyik postja magyarul: Ez pedig az Index nyitóoldala, angolul:  Kicsivel…..