Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ursula Dick

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan történetünk van, mintha valaki próbálgatná írói vénáját. Döntsetek."Kellemetlen!" Mondta Micimackó, amikor elszállt a fék lejtmenetben...A bosszúdugás( ang: Revenge Fuck ) szörnyű bűnébe estem.Kellemetlen!Szörnyen kellemetlen.Bármit megtennék, hogy…..
Ursula Dick 2009.06.24 08:14:21
Azt a beteg mindenit! Hirtelen nem is tudjuk mi a bénább, a téma, vagy az az elképesztő színészi alakítás a felvezetőben? Ha nem lenne elég az apás megoldás, van még ennél is betegebb, anya, és lánya. Biztos van ebből is részlet valahol a neten,…..
Ursula Dick 2007.04.21 09:30:21
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..
Mi speciel már egészen elfelejtettük Zsuzsát, ám Gyurcsányék most előrángatják a békés háziasszony szerepéből és megteszik kormányszóvivőnek. A Subba üdvözli a döntést, hiszen Zsuzsánál jobb nő ezt a posztot még soha nem töltötte be Magyarországon, és a bulvárhősök…..
A magyar mulatósban az a jó, hogy nem csak olyan bohócok rúghatnak labdába, mint Lagzi Lajcsi, vagy olyan kiforrott karakterek, mint Postás Józsi. Itt tényleg bárki lehet sztár, és kivel is tudnánk tézisünket jobban alátámasztani, mint Geri-Betli Gáborral. Az ő feje tökéletesen…..
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..
Párducmintás literes bugyogó cicanadrágra húzva, piros zakó. Ebben parádézni Budapest utcáin, hol vannak az ekkora egyéniségek mostanában??  ..
Subba Képrejtvény 2007.02.13 16:50:00
Az alábbi képen szereplő fickó kis országunk egyik kedvelt zenésze. Ki ő? UPDATE: Azért ez picit lassan ment, Pataki Attis az...
Subba Kínzó kérdés 2007.02.12 12:45:26
Ki az a napjainkban is aktívan szereplő tévés-rádiós személyiség, akinek a visszatérésével az RTL-es Reggeli dolgozóit riogatják? Ráadásul úgy hírlik nagyon nehezére esik köszönni a munkatársainak, mintha fent hordaná az orrát. Különösen rosszul esik ilyesmit hallani,…..