Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GPS kisokos

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy másik GPS játék: Gyalogos GPS útvonaloptimalizálás Versenyszabályzat   A verseny célja: hogy a résztvevők jól érezzék magukat és kiderüljön melyik közülük a legjobban navigáló egyén vagy csapat.   Ki lesz a legjobb a navigációban? : a megadott 20 vagy…..
Napjainkban már mindenfelé találkozhatunk a GPS mozaikszóval. Sokan még mindig nem tudják hová tenni ezt a kifejezést, vagy néhányan azt gondolják, hogy ez egy úri huncutság ami drága és csak néhányaknak elérhető. A minőségi navigáció mindenkinek elérhető Napjainkban már…..
"Igen! Talán tényleg jó dolog ez a GPS és úgy döntöttem veszek is egyet." Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy mégis milyen készüléket kéne vásárolnom. Bár magam sem vagyok szakértője a területnek, annyit leszögeznék rögtön az elején, nem a legdrágább a legjobb.…..
„Találtam egy eldugott ládát az erdőben, vajon ki rejthette ide?” – Tehetjük fel a kérdést, ha megtalálunk egy úgynevezett Geoládát. szabadidős tevékenység, természetbarát hobbi, játék, mely a kincskeresés ősi szenvedélyére alapozva egyesíti a modern…..
A GPS (Global Positioning System) Globális Helymeghatározó Rendszer, az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (Department of Defense) által (elsődlegesen katonai célokra) kifejlesztett és üzemeltetett – a Föld bármely pontján, a nap 24 órájában működő –…..