Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rókafarka

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nem tudtam, nekem ez új volt, ezért a "Kartonozót" hívtam, mert a napokban megesküdtem a rugalmas szakorvosomnak, hogy becsszó meglesz a lelet, ha addig élek is. Kerüljön bármennyi vérembe. Évente kell.   Azt mondtam a Kartonozó munkatársával beszélve, hogy nekem mindegy mely napon - de a…..
Mindenki, minden önmagát politikusnak nevező látja ezt, de valamiért nem fontosak Bicskén az alábbiak. Nem hiúsági kérdés. Elég szomorú.    Az Árpád utcai és a Kakas óvoda újjáéptése óta nem változott ezen a vonalon nálunk semmi, pedig "első a család" és rendesen röpködnek a 100 milliós vissza nem…..
Az Európa Tanács Fejlesztési Bank által nyújtott ötven milliárdos hitelből épít iskolákat és 17 kézilbdacsarnokot Magyarország. A bicskei sporcsarnok közel 7 milliárd forintba kerül majd, ehhez az alábbi kormányhatározat szerint a költségvetésből kell forrást biztosítania a pénzügyminiszternek.  M…..
Január 15-ig vagyis jövő péntekig lehet pályázni tehetséggondozási alap bicskei ösztöndíjára. A Bicskei Újság nevű kiadvány decemberi, szellős kis  számában nem szerepel a lehetőség - sem szembetűnő helyen, sem eldugva.   Az önkormányzat honlapján tavaly nem volt felhívás, idén már kitették, talán…..
Sajtónyilvános edzőbemutatásra és búcsúztatásra invitálták a sajtó képviselőit december 31-én reggel a Bicskei TC klubházába, ahol a klub elnöksége, felügyelő bizottsága, Bálint Istvánné bicskei polgármester és személyesen Tessely Zoltán elnök fogadta a meghívottakat. Elmondta, hogy a bicskei…..
A kedd esti kormányrendelet és az egyre rosszabbodó járványügyi helyzet jócskán keresztülhúzta a bicskei klubvezetés számításait a november 14-i (14.45) Bicskei TC-Ferencváros MOL Magyar Kupa mérkőzés kapcsán. A felelős döntés sajnos nem lehetett más, mint kizárólag a Kerecsendi Kiss Márton utcai…..
Kilakoltatottak ülnek az árokparton Csabdin. Bárkinek bármilyen ötlete, gondolata támad a szállásukkal kapcsolatban, vagy bármi, ami segíthetne, kérjük, írja meg. Továbbítjuk. Ha adományokkal segítené az elesetteket, kérjük, jelezze. Ma délelőtt történt a már korábban is várható kilakoltatás, ami…..
Meg nem erősített értesülésünk szerint a veszélyhelyzetet követően, amiben elsőrendű a munkahelyek megtartása és teremtése széles e hazában - két hét alatt kb. 9+7 bicskei dolgozó veszítette el munkáját a Zöld Bicskénél. Hat nappal ezelőtt (jún. 24., szerda, 12 óra 50 perc) a Zöld Bicske két e-mail…..
A KUTYAOVI szombati találkozóját, közjót szolgáló, önzetlen és önkéntes, civil adományozását  követő hétfőn  Prockl Amanda tette közzé: "Elmentem ma Tárnokra a chipolvasókért, vettem négyet az összegyűjtött pénzből és szétosztom ma őket eszerint: 1. Salamon Zsuzsánna Bicske-telep 2. Prockl lányok…..
Többhónapos csatározás, családi és baráti kapcsolatokat is próbára tevő online poszt- és kommentháború után vasárnap végre szavazott Magyarország! A 2002-es választások után a második legmagasabb részvételi arányt produkálták a választópolgárok és egyértelműen a harmadik ciklusát megkezdő…..
Mozgasszervi blog Ganglion 2016.09.11 19:55:02
Sokszor találkozom főleg a csukló környékén előforduló kis csomóval betegeimnél. Ezek leggyakrabban ganglionok. Szerencsére ártalmatlanok, és nem is mindig okoznak panaszt. Mi is az a ganglion? És mi a teendő velük? Erről írok most röviden. Mi a ganglion? Az ínhüvelyből vagy ízületből kiinduló…..
rókafarka 2018.01.07 11:20:22
@Márta Megyaszai: köszönöm fogok még vizsgálatra menni,a rtg orvos és a sebész szerint amugy kórosat nem láttak(csak mert én a legrosszabbra gondoltam...)bár ezenkivül nincs semmi eü problémám se fájdalom sem egyéb,a zonkivül nem fogytam,nem vagyok fáradékony sokat sétálok étvágyam van remélem hogy nem valami komoly
"Az áruház szeptember 17-én lesz nyitva utoljára és várhatóan november végén nyitja meg újra kapuit"- mondta el a Bicskei Szó kérdésére a Spar illetékese.      ..
rókafarka 2017.09.06 22:01:22
@Bicskei-Szó: nyilván kicsikét drágább áron ..........ahogy eddig is...
A képeket olvasónk készítette. Hivatalos forrásból is igyekszünk tájékozódni, de olvasónk a következőket közölte:  "Szia. Úgy tudom egy gyermekotthonos fiatal lány lett rosszul ott az út mellett feküdtEgy hölgy állt meg (sajnos sokan elhajtottak a lány mellettAa mentők ugy tudom…..
Tisztelt Címzett! Szeretnék segítséget kérni hátha itt választ kaphatok az esetemre. A bicskei nagyállomáson parkoltam tegnap (is) az autómmal, mint minden reggel több bicskei lakossal együtt. Az állomásra vezető egyirányú úton közepén a fák között. Sajnos mivel nincs rendes pakolóhely az embernek…..
Sokszor reagáltak már úgy olvasóink az Etyek-Bicske-Tarján kerékpárút  megépülésére, hogy még a városon belül sincs karbantartva Bicske egyetlen védett, felfestett bringasávja, ami a főutca egy szakasza.  Bár ez közút kezelői hatáskör, érzékelhették nagyjaink, mint szorgalmas olvasóink ezt az…..
Állatvédelem helyzete Magyarországon: nemhogy nem előre megyünk, hanem inkább visszafelé haladunk. Az egész úgy ahogy van, szörnyű. Már csak a szentlélek tartja egyben.Nem én mondom, hanem azok, akik nap, mint nap részesei. Utcára dobott, összevert, kilőtt állatok,…..
Idézet a Facebook-ról a fotókat készítő bicskeitől: "A tahóparkoló megint nagyot alakított ma reggel. A szemetes autó emberei tették arrébb, hogy ki tudjanak hajtani az utcából. A járdából meg ennyi maradt.Valaki illetékes, akinek dolga lenne itt rendet tenni??? Ja, a Jókai utca eleje!"   ..
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. február 10. 14:38 A bicskei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik. Jelentkezzen, ha felismeri a videón látható személyeket! A cikkhez kapcsolódó videó:  A Bicskei Rendőrkapitányság 07020/72/2017.…..
Városunk hivatalos honlapján kifejezett modortalansággal (ez itt beenyhített kifejezés, mert mi bizonyos szinten nem megyünk bizonyos szint alá) "egyes állampolgárnak" nevezik azokat, akik például képeket osztanak meg a lefagyott utakról. A szerkesztők és választottjaink figyelmébe ajánljuk, hogy…..
Bodzaforduló (Kis-Szibéria) Bicske erdélyi testvértelepülésétől, a szintén kovásznai Réty községtől 31 km-re fekszik. (Bodzaforduló és Réty is kb. 20 km-re fekszik a híres Zágontól, ahol Mikes Kelemen, Rákóczi fejedelem hadapródja 1690-ben megszületett.)..
A bicskei rendőrök egy vértesacsai férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint feleségét és az egyik gyermekét is bántalmazta, majd halálra verte a kutyájukat - áll az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának közleményében.  Vértesacsáról érkezett bejelentés a rendőrségre családi veszekedésről 2016.…..
Mintegy hatvanan jelentek meg ma a Gyermekotthon felfüggesztett igazgatója melletti kiálláson.     Legalább 25 egykori növendék érkezett Bicske alsóra, a Jókai utca sarkára 16 órára, ahonnan később rendőri biztosítással indult több mint hatvan fős menet a Gyermekotthon Kossuth utcai kapujáig.…..
A kemma még csak egy Facebookon terjedő posztra hivatkozva írta meg az esetet, az Indexnek azonban a rendőrség is megerősítette, hogy egy fésűvel verték fejbe a yorkshire terriert úgy, hogy az elpusztult. "Borzasztó dolog történt szerda délután az egyik kutyakozmetikában, a Réti úton. Elpusztult…..
  "Bicske Város Önkormányzata szeretettel meghívja Bicske 70 év feletti lakosait az Idősek Világnapja alkalmából tartandó köszöntőre és az azt követő ünnepi ebédre a Báder Fogadóba. Időpont: 2016. október 6. (csütörtök)14 óra. Kérjük, részvételi szándékát jelezze 2016. október 5-ig - azaz máig - a…..