Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsikacsa

35 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elköltöztem a mai nappal A blogom új címe: http://kicsikacsa09.blog.hu ..
Nos. Hadd vágok rögtön a közepibe. Másfél hete történt. Nem akarom részletezni, hogy hogyan, de földrajzon felelés közben megszédültem, egyesek szerint összeestem. Máté a karjaiban vitt ki. Anya orvoshoz rohant velem, aki megnyugtatta, hogy a szezonális influenza és a…..
Kicsikacsa 2009.12.22 08:47:07
@Pán Péter: Ismerem is én az illemeket :D
Mégis mit várnak tőlem 15 éves létemre? Ne olvassam el más levelét és fosszam meg magamat a titkos infók megszerzésének élményétől? :D
Tudja valaki, hogy ki az a Budai Bernadett? Beírtam már mindenhova, de mindig csak egy politikust ad ki. ..
Szeretjük egymást, ez már hivatalos!!!A buszon át akarta adni a helyét. A suliban, amíg az állampolgári ismereteken vitáztunk, végig összetalálkozott a szemünk. Után megmondta, hogy az enyém milyen szép kék. Aztán konzultált a haverjával, Baluval, aki közölte vele, hogy ,,Nagy…..
Kicsikacsa 2009.12.15 22:49:23
Kicsikacsa 2009.12.15 23:20:30
@Ződgyík: Ja, leesett :D
A forrás maga is elmondta, majd piros-fehér fonál-gyűrű formájában megerősítette :D
Meddig tartott, míg rájöttem, hogy mit akarsz a forrással :D
Kicsikacsa 2009.12.18 22:10:58
@Druke Slam: Tudom, hogy nem ő az a nagy Ő (most még az, de ha józan ésszel végiggondolom, rájövök, hogy nem), viszont akkor is nagyon jó :)
Ja. Itt kellene hagyni mindent, elhúzni ahova lehet, Szegedre vagy még messzebre. VagyErdélybe.Reggel a szokásos, kiírthatatlan gondolattal ébredtem, hogy már csak 6 nap a karácsony, és mindját szünet, és mit csinálok itthon egy hétig. Meg hogy nekem nincs egy barátnőm se, akivel…..
Írtam egy kis versikét:Nem jön a busz, mert szakad a hóHáborog a buszmegálló:,,Ha nem tud jönni, küldjenek mást,mi kifizettük a szolgáltatást!" Iskolások szaladoznakA nagy hóban jól elzúgnakÖrülnek, hogy nem kell menniLesz a lógást mire kenni. Jön a sok-sok…..
A nap a szokásos, buszra fel, buszról le, zsebek ellenőrzése, stb...Ja ami különlegesség: Az osztályfőnökünk meggyógyult, mi meg megölelgettük, (attól hogy kicsit túlaggódja a dolgokat, még bírjuk), erre elpityeredett, és közölte, hogy fenyőillatunk van ...A közvetlen…..
Máté ma közölte, hogy egészen úgy nézek ki, mint egy núbiai hercegnő, és mikor összeestem, Budai Bernadettre emlékeztettem.A húgom szerint biztos azt akarta mondani, hogy úgy nézek ki mint egy nő.Azt hiszem, ez bók volt, úgy is reagáltam. De ki az a Budai Bernadett? Biztos valami…..
Újra visszamentem suliba. Kár volt. Mindenki ájulósnak hív.A buszon Máté mellett ültem. Kiesett a levele a zsbemből (ez ilyen kiesős levél), de gyorsan felkaptam. Azt mondta:- Muti!!- Most nem.- Lécci!Magamhoz szorítottam, mert ki akarta venni a kezemből. Megállt egy pillanatra.-…..
Kedves Apa!Soha nem felejtelek el, és bár furcsán hangzik, de nem azért, amit tettél értem. Arra is emlékezni fogok, persze - de arra is, amit talán nem akarsz, vagy csak simán nem veszel észre.Igen, arra gondolok. Arra mindenképp emlékszek majd, elhiheted, amit most csinálsz. Arra,…..
Hadd vágjak rögtön a közepébe.Ébredés hajnal négykor, négy órai alvás után, harmadik napja, mert én HÜLYE, jókislányt szeretnék játszani, vagy nem tudom, miért, de a templomba készültem hajnali misére. A buszon befelé azt néztem, hogy nehogy elaludjon a sofőr, úgyhogy ott…..
Kicsikacsa 2009.12.04 06:27:51
@Pán Péter: És azt mondják, hogy a mi menzánk még jó is a város többi iskolájához képest :)
Miért járok misére?
Mert egy kicsit megnyugtat, mint amikor óvodás koromban elküldtem a levelet a Jézuskának, és tudtam, hogy most már biztosan teljesül a kívánságom :D
Aztán, mindig történik valami hülyeség, amin jót lehet röhögni :D
Üdv annak a két embernek aki néhanapján elolvassa. Ma reggel mentem a buszon és vigyorogtam, míg a többi ember irigyen bámult, és igyekezett elhúzódni attól, aki egyet is köhint. Köhögéssel marha jól lehet ülőhelyet szerezni a buszon. Szóval mentem be, és nagyon boldog voltam.…..
Kicsikacsa 2009.11.19 04:11:12
@Pán Péter: Szerintem eléggé gyakran írok :D Most is fogok :D
Szerintem is jó, ebben az egybe egyetértünk :)
Jó munkát és jobbulást!
Kicsikacsa 2009.11.19 04:12:22
@Pán Péter: Szerintem eléggé gyakran írok :D Most is fogok :D
Szerintem is jó, ebben az egybe egyetértünk :)
Jó munkát és jobbulást!
Kicsikacsa 2009.11.19 04:10:24
@Pán Péter: Szerintem eléggé gyakran írok :D Most is fogok :D
Szerintem is jó, ebben az egybe egyetértünk :)
Jó munkát és jobbulást!
Megint felhúztam magam. Vége Halloweennek?!?? Halloweent miért is ünneplik Magyarországon? Emberek! Fiatalok! Gondolkozzunk már kicsit! Használjuk az agyunkat, arra való. Ha a gyerekek beöltöznek, fogy a ruhaáru. Ha cukrot kunyerálnak tökidegenektől, veszik a cukrot. Erre megy ki az…..
Kicsikacsa 2009.11.14 11:08:34
@Pán Péter: Nem így gondolom. Nem szeretnék elmenni, Magyarországról, bármilyen sz@r is lesz majd. Bár lehet, hogy véleményem az idő múlásával majd változik. A külföldi ünnepek átvételéről: a beetetés apró adagokban történik...

U.I.: Bírom, hogy semmiben sem értünk egyet :D
Az egész az elején kezdődött. Főhősünk (én) óvatosan a digitális mérlegre helyezte jelentékeny testtömegét, ekkor a kijelzőn döbbenetes számadatok jelentek meg. Az első sokkból eszmélve főhősünk (én) megtámadta a szerkezet hátoldalán található, lenyitható elemtartót.…..
Kicsikacsa 2009.11.08 15:02:10
@Pippi: Szia! Én is így vagyok ezzel.
Tegnap kicsit unatkoztam, lapozgattam a blogok közt, és egyszercsak kilyukadtam itt :)
Jo popfa feladat és kihivás igy miért ne:DAz ébredés a szokásos krákogos köhögésel kezdödöt aminek nem akart vége lenni,tudtam hogy a bago az oka és hogy lekéne teni,de mi tartana életben ha nem ez?Rá néztem a vekeremre 12van aludhatnék még de minek,igy legaláb van idöm…..
A napokban nagyon fölhúztam magam, már ott tartottam, hogy el kezdtem nyílt levelet fogalmazni drága miniszterelnökünknek, de inkább először ITT fejtem ki véleményem: Helyzetvázolás következik: mindkét szülőm dolgozik, normális házasságban élnek. Egy kisebb fiútestvérem van,…..
Kicsikacsa 2009.11.07 14:07:21
@Pán Péter: Igen, én viszont nem. Nem bírok csak úgy elmenni egy csöves mellett, (persze ez valszeg változni fog az idő múlásával), de én nem a csövesekre gondoltam. Azt persze utálom én is, amikor kunyerálnak (pénzt, és nem ételt, vagy ruhát), de nem róluk írtam. Én azokra az egyénekre gondoltam, akik segélyre tervezték az életüket, és egy ilyen generációt nevelnek.
Örülök annak, hogy tudok írni olvasni, sőt a gimnáziumi éveimnek is örülök, hogy már nem kell ingyenélők közé járnom, DE!
Sajnálni tudom azokat, akik az utcán fagynak, segíteni nem tudok, mert korlátozottan cselekvőképes személy vagyok, amíg nem állok teljesen a saját lábamra, ami reméljük csak jópár év múlva lesz.
Én azt utálom, hogy EZEK a "birka dolgozó" ellen fordulnak!
Nem, én ilyenen nem sértődök meg. Építő szándékú kritikát írtál, az már más dolog, hogy egyet értek-e vele, vagy nem :)
Magyarok nyulai Nemzeti dal 2009 2009.03.20 23:11:00
SÜN! SÜN! SÜN!   ..
Kicsikacsa 2009.11.07 12:54:05
DE JÓ VÉGRE VALAKI OLVASTA A BEJEGYZÉSEIMET!!!!..
Kicsikacsa 2009.11.05 05:32:41
@ts.: Köszi a véleményt :) Nem hiszem, hogy ismersz személyesen, de rájöttem, hogy igazad van, mert ez a szünet utáni hét, és már most fáradt vagyok :D
Szerdán lemaradtam a buszról. Nem tudom, hogy volt, de lemaradtam. Hazamentem reményvesztve, megláttam a biciklit.... A probléma csak az, hogy az iskola majdnem 30km-re van tőlem, de nem baj, megcsináljuk. Hét órakor indultam. Nagyon bepánikoltam, hogy most el fogok késni, megint. Néztem…..
Életem ... 2009.10.19 08:33:01
heey,hát még élek. mindjárt őszi szünet, amit már nagyon várok, és mindjárt karácsony, amit mégjobban... =Dnagyon fura, hogy már 2000 és 2500 évvel ezelőtt is írtak verseket az emberkék. és hogy ezek nem vesztek el. mármint a legtöbb igen, de mégis vannak, amik nem.gondolok itt…..
Kicsikacsa 2009.10.20 18:22:49
A 4 TeCH Indulás! 2009.10.19 14:32:00
Üdv Néked!!Elindítottuk blogunkat! Egyelőre még nincs semmi de dolgozunk rajta:D..
Hétfő reggel csörög a vekker. Nem igaz, hogy már öt óra! Körvonalazódnak előttem az egész hét eseményei: Ma töri TZ, kedden kémia dolgozat, szerdán írunk bioszból és fizikából, azonkívül ünnepség, csütörtökön... csütörtökre el kell készítenem az ének szorgalmit,…..
A nagymamámmal mentem nyaralni, még júliusban. Akkor nem volt ilyen hideg. Egy Dráva menti városban szálltunk meg egy iskola kollégiumában, ahol egy hihetetlen dolog történt velem.... Nem csak mi voltunk. Ott volt a komplett nyugdíjas klub, és egy kedves asszony három unokájával. Az…..