Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akihabara

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasóink közül bizonyára rengetegen hallottak a „Civilek a prostitúció ellen!” mozgalom figyelemfelhívó kampányáról. A radikális mozgalom hívei provokatív transzparenst feszítettek az Erzsébet híd pillérei közé, melyen a káros társadalmi jelenség terjedésére akarták…..
Talán emlékeznek még, az idei magyar WTCC-futamon jelentős számban képviseltük magunkat. Telós Bandi a Chevynél melózott, én pedig egy háromtagú stábbal kiegészülve pirkadattól alkonyatig, péntektől vasárnapig ott lógtam a Zengő Dension csapattal. Dolgoztunk, keményen,…..
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
Akihabara 2011.06.16 19:03:55
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Dick Wolf hatévesen a Hardy Boys című gyerekeknek írt krimikönyvsorozattal került először közelebbi kapcsolatba a krimikkel, kilencévesen már Shelcock Holmes-történeteket és Agatha Christie-könyveket olvasott, és azóta sem nézett vissza. A Law&Order-franchise (magyarul Esküdt…..
Akihabara 2011.06.14 15:10:10
@glad az egyetlen: A CSI franchise Jerry Bruckheimer. Itt pedig Law and Order-rol van szo.
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
Akihabara 2011.04.21 19:16:18
@hagyma: Szar most a dollar... Csirkebontas smafu. Irany a szexchat.
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
Akihabara 2011.01.13 20:02:40
@Kürüsüly: Mar elolvastam... ez egy darab CDU forras. Van mas is? Mert eddig akkor a ballib kommunista zsidoberenc propaganda gyozelemre all a hazafias sajtoval szemben... De persze az utobbiak stilusban bepotoljak a szambeli hatranyokat.
Akihabara 2011.01.13 21:41:27
@Kürüsüly: Az ironia, mint olyan, gondolom nem ismeretlen szamodra. Nem szemelyesen neked, hanem altalaban az itt jelenlevo kommentek szinvonalanak es milyensegenek szolt. Semmilyen formaban nem szeretem a szelsosegeket. A blogiro jelzoit sem tartom megfelelonek, azt sem hogy a tema miatt azonnal cimlapra kerul az indexben... de azt sem, hogy egy tudottan masik iranyban elkotelezett sajtotermekkel, illetve EU parlamenti frakcio allasfoglalasaval szembesited/igazolod kedves Lovas ur allitasait... aki egyebkent maga is hires erosen szelsoseges megnyilvanulasairol.
Akihabara 2011.01.13 21:44:46
@tolsztoj: :) Ez jo... mar kezdtem azt gondolni hogy rosszul valasztottal nicket magadnak... De azert elkapott a hev...
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Akihabara 2010.09.16 00:43:43
Jártunk az Éden hotel castingján, és megtudtuk, hogy a magyar verzió, annak ellenére, hogy a jelentkezőktől főleg dugási hajlandóságukra vonatkozó kérdéseket tettek fel, nem trash reality lesz, de nem ám, hanem egyfajta szappanoperaszerű izé, amiben a szerelem, meg a…..
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
Akihabara 2010.09.09 02:13:29
@Xezs: Erdekes, hogy miert hugyozza ossze magat egy csomo ember az Oakley-n... Ha megnezed a weboldalukat pont ugyanannyiba kerulnek a cuccaik mint mas jo minosegu napszemuveg: Rudy Project vagy eppen Bolle... Csak valami furcsa veletlensegbol mire odaer magyarorszagra a termek addig a 100 dolcsibol 40.000 forint lesz... Az is barom aki megveszi annyiert.
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
Akihabara 2010.09.08 16:17:57
@hagyma: Neem... Vezo csak egy kicsit frusztralt arc, aki minden esetben jobban tudja, es ezt imadja is hangoztatni... Az oviban gepfegyver volt a jele.
A Twitteren találtuk, és annyira meghatott az őszinteségével, hogy ha Közép-Ázsiába megyünk, azt csakis az Uzbekistan Airlines-szal tesszük ezentúl.  ..
Akihabara 2010.08.06 05:32:03
@ColT: Nem mernek offolni mert jön a Gestapo...
Amikor már minden egyes adó, tán még a texasi Corpus Christi középiskolás médiaszakkörének hallgatói is elkészítették a saját vámpíros-zombis-természetfelettis sorozatát, és már az emós tinik combja sem rándul össze egy hullafehérre (de csillogósra!) sminkelt vámpír…..
Akihabara 2010.08.06 05:26:02
Lászlónak sikerült kifognia a Credigennél egy jópofa ügyfélszolgálatost, aki olyanokkal verte vissza panaszát, hogy "ne kezdjen el sztorizni" vagy "maga elengedi a füle mellett, amit mondok magának, úgyhogy el is köszönök". Az ilyeneket tessenek eredetiben…..
Akihabara 2010.08.03 22:35:34
@Fánkevő Fáncsi: Fáncsi... de komolyan... bal lábbal keltél ma vagy csak elhatároztad hogy most aztán egyszer és mindenkorra rendet teszel a Homár háza táján...? mert eddig nem nagyon láttalak errefelé kommentelni, akikbe meg sorban belekötöttél azok mind állandó lakók itt... Ki bántott?
Akihabara 2010.08.03 23:28:40
@Fánkevő Fáncsi: Mondtam volna valami rosszat, vagy csak csípőből hülyézel mindenkit?... Olvasd el még egyszer a hozzászólásomat kérlek... látsz benne valamit ami sértő rád nézve?
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
Akihabara 2010.08.03 01:06:07
@hagyma: Mekkora az a lakas hogy 80 dolcsi a villanyszamlad? :)
Gyakran még középhaladó szinten levő nyelvtanulók is habozva felelnek arra a kérdésre, hogy Do you speak English? Esetleg némi önmarcangolás után kimondják, hogy yes, de hozzáteszik, hogy a little. Vagy elkezdenek kertelni, hogy igen, de nyáron nem volt angolóra, ezért sokat…..
Akihabara 2010.07.31 06:26:15
@Voice from the booth: A szinkrontolmacsolas nagyon kemeny, de egy szakma ami tanulhato... Te is egy szakteruletre specializalodsz es azt szinkrontolmacsolod. Brusszelben az EU-nak vagy otthon valamilyen miniszteriumnak avagy olyan cegnek akik konferenciakat csinalnak... Te is csak azt a reszet birtoklod az idegen nyelvnek, amilyen temara specializalodtal... Ezert nem lehet tokeletesen megtanulni egy nyelvet sem... (meg az anyanyelvedet sem.)
A Lufthansa 526 személyes Airbus A380-as repülőgépén 999 euróba, azaz kb. 290 ezer forintba került az Alpok feletti másfél órás sétarepülés, már ha első osztályon kívánta ezt valaki megtenni. Ostobán azt gondoltuk, hogy ezt csak egy vérbeli burzsuj perkálja ki, hogy elvigye a…..
Akihabara 2010.07.30 19:17:56
@ToMorgan: Kösz, hogy beállsz közénk a sorba...
Akihabara 2010.07.30 19:24:49
@lifelike: Szegény Ferihegyet miért bántod... Sohasem lesz nekünk arra szükségünk hogy egy 555 fős kapacitásu gép leszálljon a jó esetben is közepes regionális repülőterünkön. Elég lenne pillanatnyilag ha tumultus nélkül lehetne átverekedni magunkat a beszállító kapuig a napnak azon időszakában amikor a szintén jó esetben közepesnek számító Delta 767-esek mennek JFK-re.
Akihabara 2010.07.30 19:27:28
@Bal: Azért halkabb mint egy 747... vagy bármi más.
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Akihabara 2010.07.30 10:26:15
@icsi: A gond az hogy nem "pace"-t akart mondani és semmi pisis poénkodás nem volt benne... Csak birkózott a szavakkal és ez ilyen komikusan jött elő... (mint a Marx töke)
Akihabara 2010.07.30 10:48:54
@WFR: Minden sort szépen elolvastál?
Sárdobáló Jobbikos rablók 2010.03.15 19:15:00
Blogunk szerkesztői szép számmal sereglettek a Jobbik nagygyűlésére, amint arról később részletesen be is számolunk. A nagygyűlés végén néhányakkal villáminterjút készítettünk, egyetlen, merőben provokatív kérdéssel (a videó már készül). Volt, aki kedvesen válaszolt,…..
A mozgászszegény életmód sok egészségügyi probléma okozója, ezt felismerve az Oktatási Minisztérium rendszeresen indít egészségmegőrző, aktív mozgásra felhívó akciókat. A budapesti Xántus nevelőtestülete szerint a biciklizés nem tartozik az egészségmegőrző…..
Akihabara 2009.12.22 16:30:17
@kolbászoszsömle: Úgy látom veled nem érdemes vitatkozni ugye? Leírnád akkor hogy általában mi a véleményed a városi kerékpározásról, te mivel jársz és véleményed szerint a fent említett történetben mit tennél a diákok helyében, ha ők kerékpárral/robogóval/autóval szeretnének iskolába járni és olyan helyen szeretnék tárolni a járművüket, hogy ne tegyenek kárt benne/ne lopják el... (ne feledjük azért hogy milyen ország melyik városában vagyunk... sajnos nem mondjuk Gentben ahol le sem kell zárni a kerékpárt, mégsem nyúl hozzá senki.)
Mandiner blog Ceau 2009.12.21 15:31:00
  A Reakció szerkesztőinek visszaemlékezései a romániai forradalom napjaira, büdösrománozásokra, erdélyi rokonokra, megtört emberekre és agyonlőtt diktátorokra. Nénike   Otthon néztük a helyszíni közvetítést. Én nagyjából a kommunizmusban megszokott szovjet…..
Akihabara 2009.12.21 17:25:58
@l3v1: Olvasd el a többi kommentet is... A csóka lehet, hogy megérdemelte de azért sebtében csinálták a dolgot, hogy ne tudjon befújni senkit sem előtte... Akik aztán szépen átvették a hatalmat...
A hatalmas Sanoma előfizetési osztályának elfelejtettek szólni, hogy a decemberi számmal megszűnik a magyar FHM, így aztán volt, aki befizette egész jövő évre. Ezután nyilván az előfizetési osztály felejtett el reagálni, hogy hékás itt van helyette egy fapapucs: Szeretném…..
Akihabara 2009.12.21 14:12:55
@Geitenbeffer_: Akkor unterolni bazeg...
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Akihabara 2009.12.19 19:19:28
@valentinooo: De az a tükörradiálos gép csak valami nagy darab vas lehetett... Egy középkategóriás autóba úgy látom nem fért volna el az arcod.
Végem van. Sakk-matt, a nagyszájú újságírógyereket, sőt, a „névtelenségbe burkolózó bloggert” bedarálta a politika, a kormányszóvivő nyilatkozatában már szó szerint idéz a posztomból. Illetve dehogy idéz, sajátjaként használja a szavaimat, szóval…..
Akihabara 2009.12.18 13:58:51
@szocialisreflex: erről elég sok van az előző posztban... Számos olyan pénzintézet van, ahol hosszútávú befektetéseket lehet tenni, ráádásul a régi, pénztári formában egyáltalán nem volt szavatolt az, hogy a felhalmozási periódus alatt "használt" tőke elég lesz ahhoz, hogy valóban ki is fizessék a nyugdíjakat amikor annak eljön az ideje... És lassan eljön... Ki fog nyugdíjat kapni azoktól az ad-hoc pénztároktól, akik elharácsolták, vagy csak egyszerűen rosszul gazdálkodtak a befizetett pénzekkel? És mitől kerülne külföldi kézbe? Ezt hol olvastad? Hangulatkeltésből azért jó vagy.
Akihabara 2009.12.18 14:04:00
@gitáros: Szerintem nem alapvetően arról van szó hogy fizetniük kellett volna, vagy most aztán perelni kellene... Egyszerűen közszereplőként, pláne szóvivőként leégne a bőr a képemről, ha kiderülne hogy nem saját szöveget mondok... Egyébként, ha a Fidesz ügyes és tényleg utánanézeget a dolgoknak, akkor ezt a kis bakit simán fel fogják használni az újabb lejáratásra...
Akihabara 2009.12.18 14:44:43
@szocialisreflex: Ezzel abszolút egyetértek. Az lenne a jó, ha mindenki szabadon választhatná, akár azt a lehetőséget is, hogy egy kanyit nem fizet az államnak sem... Itt kint (USA) a munkáltatók általában 2-3 céggel állnak kapcsolatban, amik ilyen szolgáltatást nyújtanak, sőt, olyan szerződések is vannak, ahol ha befizetsz x összeget egy nyugdíjszámlára, a céged megtoldja ugyanazzal az összeggel még egyszer... De itt sem örökölhető ha már elkezdték a kifizetéseket (ha már nyugdíjban vagy)... ellenben az is lehet, hogy ha elég sokáig élsz, többet kénytelenek fizetni, mint amennyit befizettél... Szerintem ezzel semmi baj... már ha egészséges a társadalom...