Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metálmánia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatot indítok az amerikai klasszikus cupcake-ekről, lássuk, miért is olyan népszerű ez a sütemény a tengeren túl. Első választásom a Boston Cream Cupcake-re esett. A Boston Cream Pie nevű süteményt az 1850-es években alkotta meg a helyi Parker House Hotel francia (!) séfje, M.…..
Balatonon töltöttünk pár napot. Hiába hűsítettük magunkat fröccsel, nem volt kedvünk a konyhában sütni. Ezért kitelepültünk az udvarra, ahol elkészítettem a világ egyik legegyszerűbb,…..
"neked adom a lányom kezét, meg a fele királyságom" - Orbán Viktor Ángyán József újra borít. Egy előadáson, ahol a földpályázatokról beszélt, egyenesen a miniszterelnök szűk családi köréről állított dolgokat. Nézzük sorjában, mi történt.Fejér megyében három nagyobb…..
Király Viktor nyerte a tehetségvadászat negyedik szériáját. Ez a legtöbb, amit el lehet mondani a sorozatról - illetve mégsem, de erről ,ajd picit később...Minden negatív híresztelés ellenére jövőre sem maradunk Megasztár nélkül, és mindenki megtudhatja, ki lesz 2009 férfi-…..
Most érkezett a tragikus hír: meghalt Tunyogi Péter, a P. Mobil és a MobilMánia egykori énekese. Tunyó november 1-én szenvedett fejsérülést, a Rocktogonban tartott Tunyogi Rock Band koncert előtt. A magyar rockzene legendás alakjáról rövidesen bővebben is…..