Regisztráció Blogot indítok
Adatok
november13.

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Élt 29 évet 2011.05.26 06:00:00
Tisztelt Praxis blog!   Bástya mindenki így hívta, a Keresztfiam volt. Ez év január végén rosszul lett, hányt ment a hasa és fulladt. Az emberek többsége úgy van vele, hogy egy hasmenés miatt nem megy orvoshoz. Testvére a tiltakozása ellenére kihívta hozzá az orvost, aki úgy…..
Tisztelt Praxis!   Az unokám, aki nemrég múlt 4 éves tavaly télen kórházba került az ominózus h1n1 vírussal. Szerencsére a betegség viszonylag enyhe lefolyású volt, a kicsi hamar jobban lett, de közben átélt valami olyasmit, aminek semmilyen körülmények között nem szabadna…..
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
november13. 2011.01.14 13:32:47
@Alf: Szerinted a fellépők sátraznak a V.I.P.
kempingben? Saját "pór" ismerőseim közül is aludtak motelben anno, és minket nem vet fel a pénz.
november13. 2011.01.14 13:48:08
A Magyar Televízió felhívására egy néző értékes, az 1956-os forradalom napjaiban készített fényképeket bocsátott a köztévé rendelkezésére, melyeket ma kora délután be is mutatnak. A fotók Rötzer Henrik fotóművész alkotásai. Rötzer Henrik neve csaknem ismeretlen a magyar…..
november13. 2010.10.23 17:21:50
@Gatinho: Sajnos nagyapám mesélt ilyen történetet, ahol egy ablakból sorkatonákat lőttek golyószóróból.Egy katona kézigránátot hajított be az emeleti ablakon, és később egy egyetemista lány holtestét találták.Szegénynek valószínű fogalma sem volt kikre lő.Na ilyenek, és még cifrábbak simán voltak.Mesélt olyan, azóta kitüntetett laktanyaparancsnokról, aki általános iskolások(!)kezébe adott fegyver.Azóta is emlegeti az Öreg a gyereket:"bácsi mutassa meg hogy kell használni..."
Sajnos ma csak hősök és "kommunisták" vannak, pedig igen csak árnyalt volt a kép anno(is)
Kettős Mérce Ezek hülyék! 2010.09.20 08:07:00
 Valami történész társaság kezdeményezi, hogy Szabó Ervin nevét vegyék el a FSZEK megnevezéséből és a helyére valaki mást rakjanak.  Az indok az, hogy Szabó Ervin kommunista volt. Agyrém. Nem csak azért agyrém, mert egy történész társaság nem tudja mi a…..
november13. 2010.09.20 10:44:57
@Maisie MacKenzie: Azért Petőfire már sok jelzőt aggattak , de hogy "komcsi", gratulálok :D
A poszt egy hatrészes sorozat harmadik darabja, a folytatás hétfőn jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy…..
Legújabb karcolatom későbbi szakaszában fogok példákat felhozni arra, hogy mi az, ami valóban gáz, az övtáska azonban - persze megfelelő körülmények között használva - nem az!Jó néhány évvel ezelőtt a trendkövető társadalmi réteg valamiért kipécézte magának ezt a nagyon…..
Képviselő Funky 200001 géniusz 2009.03.04 11:27:00
Nem szeretünk azon lovagolni, ha a magyar politikában valaki hülyébb, mint egy ötödikes. Elsősorban azért, mert akkor túl sok dolgunk lenne, azt meg utálnánk. Amikor viszont Magyarország Géniuszai csinálnak ostobaságot, muszáj szólnunk. Hát hogy lehet, hogy az Értelmiségi Párt…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..