Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stroszek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ezek a fiatalok: Váralja 2009.03.17 10:38:00
A Váralja szövetségről a Hír Tv adott le egy kisebb anyagot. Az interjúban három öcsi szerepel, akik a fiatalságukat nem rendeltetésszerűen élik meg (és minden bizonnyal beszarnának egy nyalás pálinkától). A csapat legérdekesebb tagja Besenyő Pista bácsi és Galla Miklós…..
Urbanista Mit ábrázol a kép? 2009.03.28 13:51:00
  Egy laza szombat délutáni posztba gondoltam belefér ez a kép, amit Sadia küldött az Urbanistának. Bevallom pár pillanatig én sem tudtam hová tenni. Nagyításért katt a látványtervre, megfejtésért alant kifehérítve! Nos ez a Gellérthegy átalakításának terve a…..
Subba Két fekete lyuk beszélget 2009.03.13 09:32:00
Azt mondja az egyik, mire azt mondja a másik, hogy ennek semmi értelme a büdös világon nincsen. De videó!    ..
Papp Géza, a Budapest jövője bloggere csinált már több remek, nagy lélegzetvételű összeállítást a városról - áprilisra a hármas metrót szeretné feldolgozni tíz részben. Anyaggyűjtés közben akadt bele ebbe a különös képződménybe a Nyugati…..
Nagyon nagy szerencse, hogy a "minden idők legdurvább lakáshirdetése" címet még nem itéltük oda senkinek (csak a legfélelmetesebbet és a legidétlenebbet egyben), hanem szépen megvártuk vele a tuti nyerőt. Amikor Vetrov elküldte ezt a remek linket, percekig nem hittem a…..
Blogunk témájához ugyan nem kapcsolódik szorosan (sőt lazán se), de a XII. kerület honlapján - melyet legutóbb az illegális táblák miatt látogattunk meg -, kinn van egy szavazás. A téma: "Ön melyik híresség koncertjét hallgatná szívesen kerületi rendezvényünk, a…..