Regisztráció Blogot indítok
Adatok
internetszörfölő

3 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, azaz Meera húzza maga után Brant, mint a szánkót, az meg tejfehér szemmel haluzik maga elé sok mindent, és hiába jönnek gyorsan a képek, azért azt látjuk, hogy vannak benne White Walkerek, Bran kisése a toronyból, az apja a Tower of Joynál, az őrült…..
...hanem rituális (kommunikációs) öngyilkosságot hajt végre. Ezt mutatta be egészen elképesztő módon az Arizona államban található Amy's Baking Company (meg még egy csomó szóból áll a nevük). Az eset tényleg nagyon tanulságos, érdemes rászánni egy kis időt az…..
Egy hónapot kellett várni az utolsó bejelentéshez képest. Legalább azt is megtudtuk, hogy az Instagramnál ezt jelenti a "very soon". Akinek a telefonján még nem jelent meg a Playben az alkalmazás, az látogasson el erre a linkre a laptop böngészőjében, és küldje le az…..
internetszörfölő 2012.04.04 17:44:59
@butcher__: ezek elég elcsépelt schlágvortok már. Pont ugyanaz az "arcoskodás" is lehet mögötte, mint az átalad inkriminált iOS-féle, csak éppen a dacos, 'csakazértisutálom' típusú.
A "hú de művész" gondolat pedig egyidős az emberiséggel: fel kéne fogni, hogy 5D Mark IV-gyel is lehet giccseskedni, meg Cmeha8M-mel is Pulitzer-díjat szerezni akár. Ez egy eszköz, semmi más, és mint olyan van létjogosultsága.
Tök unalmas már ez a hipszter kontra nyúlt pólós geek vita...
IDDQD Az előbb hazudtam 2012.04.04 10:58:40
Mert a nap videója valójában inkább a tavalyi Harrison Ford Unchartedet játszik reklám újrafeldolgozása a borzasztó Kinect Star Wars táncos minijátékkal. Szegény Han Solo, lőtte volna le inkább Greedo az első film tizedik percében, jobban járt volna.   ..
internetszörfölő 2012.04.04 16:38:48
A német kormánykötvény-hozamok emelkedése és az euró gyengülése arra vall, hogy a piac most már egyre inkább tart az euróövezet szétesésétől - vélekedtek hétvégi helyzetértékeléseikben londoni pénzügyi elemzők. A Capital Economics, a City egyik legnagyobb…..
Tudom, hogy a poszt címe egy kissé hatásvadász, de amilyen ütemben változik a körülöttünk lévő világ, úgy kerül egyre magasabbra az ingerküszöbünk is. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a rossz dolgok kizárólag csak a világ másik felén történhetnek meg, egy távoli…..
internetszörfölő 2011.11.26 03:00:05
@wormblad: A babbal nem értek egyet: vízbe áztatva, főzés nélkül is fogyasztható, csakúgy, mint a lencse, sárgaborsó. A liszt vízzel ragasztót képez.

Önvédelmi fegyvernek szóba jöhet íj, számszeríj is.
internetszörfölő 2011.11.26 16:33:08
@Squarell: Igaz, inkább birtokvédelmi célora illetve vadászatra felel meg. Egy maroklőfegyvert nem helyettesít.
A fiatalok globális foglalkoztatási válságának hosszabb távú súlyosbodására és az ebből fakadó kockázatokra hívja fel a figyelmet a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) a múlt héten kiadott jelentésében.A fiatalok globális foglalkoztatottságában mutatkozó irányzatokat az…..
(Vagy fejszét???) A tél közeledtével minden évben szép választék gyűlik baltákból (és fejszékből) az online piactéren, köztük számos designer termék, amely inkább fotókon, vagy a falra akasztva működik jól. Szép átmenet a new yorki Best Made Company szerszáma, a Hudson…..
internetszörfölő 2011.11.21 15:48:31
Balta
--------------------------------------------------------------------------------
félkézre való rövidnyelü hasítószerszám a fa megmunkálására. Ahhoz képest, hogy mire használják, a B. alakja s nyelének hossza is más s másféle szokott lenni. A B. a tűzoltók bontóeszköze s e célra többféle alakban használják, van t. i. szivattyus B., mely a nyél alján padolatfeszítővel és az ék hátsó felén fafokkal van ellátva, s a mászóbalta, mely a B. hátsó folytatása gyanánt négyszögletü, hegyes vagy lapos, élbe futó csákányba végződik. A nyél a balta vastestébe van beeresztve és beékelve.

Fejsze
--------------------------------------------------------------------------------
ékalaku hasító szerszám. Részei az él és a fok, mely utóbbiban levő üreg a nyél hüvelye. Az ács-F. eleven erővel hat és igy többnyire két kézre szolgáló hosszabb nyéllel látják el, mely hol egyenes, hol az él sikjában levő görbe szerint hajlik (angol és amerikai fejsze). A fejsze alakja minden országban, sőt egyes vidékeken is más és más.

A fatermelésnél használt F.-knél a cél szerint három F.-nemet különböztetünk meg, u. m. a döntő, az ágazó és a hasító F.-t. A döntő fejsze rendeltetése az álló fák levágása, az ágazó fejszéé pedig a ledöntött törzs ágainak eltávolítása. A hasító F., mely a termelt tönkök széthasogatására szolgál, a döntőfejszétől nagyobb sulya, erősebb alkotása, nevezetesen pedig lapos, acélozott foka által, valamint abban különbözik, hogy hatásosabb éket képez.
Kedves Szörfölők,először is meg szeretném köszönni, hogy olyan sok (4) véleménynyilvánítás is érkezett már a webblogomhoz, ami ezek szerint kitölti azt a rést, ami üres. Milyen fura, ugye, hogy pont a professzionális szinten végzett szörfözésről, internetezésről nincs…..
internetszörfölő 2011.11.10 14:07:54
@Terézágyú: salynos ezt nem értem. Kifejtené ez bövebben köszönöm
Star Wars Adventi naptár 2011.09.14 15:50:00
Messze még a karácsony, de nem árt előre beszerezni a legmenőbb andventi naptárat ever! Star Wars legófigurákat, ajándékokat találunk minden nap a naptárban. Egy hónapig tartó karácsony, hát lehet ennél jobb? Negyven dollárba kerül, több helyen meg lehet rendelni. Biztos vagyok…..
internetszörfölő 2011.09.14 17:05:46
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
internetszörfölő 2011.09.12 14:23:41
RIP
Lukács György teljesen meggárgyult - ez már tény, a Star Wars őstrilógián felcseperedett geek világ hitetlenkedését már rég felváltotta a csendes, izzó, telhetetlen harag. Még a beígért buzerálatlan verziókat is sajnálja tőlünk, miközben lassan, apránként…..
Tudjuk, mekkora para van az Apple-nél és persze máshol is - a japán gyárak leállása miatt, Rajesh Ghai elemző szerint azonban az Apple gyorsan és határozottan lépett az ügyben. Hogy megelőzzék az iPad 2 készlethiányt, már a piacon lefoglalható összes touch panel 60 százalékára…..
Viszonylag ritkán nézek TV-t. De ezen ritka alkalmak közé tartozott a tegnap este. Kényszer hatása alatt voltam, mert egy vendéglátóipari egységben, pont velem szemben ment a TV2 vetélkedő műsora… Igaz, a csatorna egyik szponzorának a hirdetése vonzotta a szemem a…..
internetszörfölő 2011.03.23 00:48:18
@fog- és Bulawayo magiszter: lehet ezt ragozni ám!

"Különösen ha magát a legfőbb nyelvőrnek deklarálja."

Helyesen:

"Különösen, ha magát a legfőbb nyelvőrnek deklarálja."

Csak úgy mondom.
internetszörfölő 2011.03.23 01:40:51
@Fufo: no problemo, látod, még ő sem tud helyesen írni, de azért kritizál :) Ezt jeleztem Neki XD
Már megy egy ideje a magyar csatornákon az a Maggi paradicsomleves-reklám, amiben egy jól szituált család két gyerkőce csúnya szavakat mutogat egymásnak a nyelvükön elrendezett betűtésztákkal. A szpot így is egész kedves, de egy olvasónknak köszönhetően most ráleltünk az…..
Tudjátok milyen volt az élet számítógépek és internet nélkül? Ha ezt a kérdést néhány év/évtized múlva feltenném már biztos azt a választ kapnám:NEM! A legfiatalabb generáció már ma sem tudja elképzelni milyen volt, amikor el kellett menni a postára levelet feladni, vagy…..
internetszörfölő 2011.02.17 02:55:43
S6 / 3.453 cm3 / 218 PS / 304 Nm @ 4.000 / 0 - 100 km/h: 7,4 s / Vmax: 222 km/h M635 CSi: 286 PS / 334 Nm @ 4.500 / 0 - 100 km/h: 6,7 s / Vmax: 254 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
internetszörfölő 2011.01.31 09:42:23
 Bejelentették a 31. Arany Málna jelöltjeit. Minden évben az Oscar ceremónia előtt egy nappal adják át ezeket a díjakat, illetve csak adnák, mert a nomináltak nem jelennek meg a rendezvényen egy-két kivételtől eltekintve. (Legutóbb azért Sandra Bullock tiszteletét tetté és…..
internetszörfölő 2011.01.24 15:09:03
Ha igazak az Index értesülései, ha Orbán Viktor betartja az ígéretét, akkor Magyarország borzasztó nagyot bukott tegnap. Az értesülések szerit a magyar miniszterelnök vissza fogja vonni a borzasztó médiatörvényt. Első látásra teljesen jó a dolog. Csakhogy kedves honfitársaim,…..
Persze némi fém és műanyag is szükséges hozzá, de Jordi Poblet Pedrol designer formatervében a fő hangsúly a fa elemeken van. Az elektromos hajtást kisméretű akksik biztosítják, melyek akár egy retikülben is kényelmesen elférnek. A tervező alapvetően kis tömegű, minimális…..
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
A januári CES kiállításon mutatja majd be a NEC ezt a duplaképernyős táblagépet. A NEC Dual Screen Cloud Communicator Tablet Android oprendszert használ majd, két 7 inch-es képernyője van, lesz benne 3G, Wi-Fi, GPS és stylus is jár majd hozzá. A két képernyőn különböző…..
internetszörfölő 2010.12.22 11:38:06
@makacs szennyeződés: igaz! posztoló jobban tezsi, ha javítja gyorsan erre?

cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2010/12/NEC.jpg
 Elkészült a Coca-Cola 'Snow globe' című karácsonyi kampánya, amelyet 90 országban fognak vetíteni. Az ünnepi kampányfilm november 21-én debütál majd Angliában, de a reklámfilmzene már most is elérheő 'Shake-up Christmas' néven, melynek előadója a Train nevű San…..
internetszörfölő 2010.11.06 10:28:09
@Transylvanianmixedgrill: "idealizált zombi " nnna ezért a szókapcsoaltért megérte ideülni a gép elé :)
Köszi.

i