Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AsgardV

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka történet, ahol a bank a figyelmes, hozzáértő és segítőkész, de itt mégis ez a helyzet. Ami nagy szerencse, mert a Kalocsai Földhival annyit szívatta a szerencsétlen gazdát, hogy valakinek észnél kellett lennie. Hitelt szerettünk volna felvenni, melynek feltétele az volt,…..
Üdv mindenkinek az ötödik House évadban. Ezúttal egészen gyorsan megkaptuk az adagunkat, még be sem fejeződött kint az évad, és már itt is van az 5. etap, ami mellesleg a legjobb úton halad afelé, hogy az egész sorozat legerősebb évada legyen. Egy kis emlékeztető: a 4. évad…..
Vic torio szerint lehúzza. Olvasónkat az háborította fel, hogy ha egy Ferihegyre érkező külföldi nem vált pénzt a reptéren, és euróban akar fizetni, a 4400 forintos negyedik zóna 20 euróba kerül neki. Vic torio elámult, hogy a Zóna 220 forintos árfolyamon számolta az eurót a…..
 Az ember már-már azt hihette az utóbbi hetek miskolci és veszprémi eseményei után, hogy végre a közéletből ki fog szorulni azok véleménye, akik a cigány–magyar együttélést problémáit kizárólag az utóbbiak felelősségeként értelmezik. Ez persze naiv optimizmus…..
 „A magyar társadalom nem vette tudomásul, hogy olyan helyzetbe kerülünk, mint a szerbek az albánokkal szemben Koszovóban” – ez a mondat ragadt meg bennem legjobban, amikor vasárnap este A szólás szabadsága című műsorban Spiró Györgyöt hallgattam (kb. az 52-60.…..
Hóbelevanc Neptun isten 2009.01.28 14:00:00
Egyszer volt, hol nem volt, valaki kitalálta, hogy milyen jó is volna a felsőoktatásban lévő hallgatók adatait egy egységes rendszerben kezelni. Az ötlet megfogant, és 1995-ben elindult a HIR, vagyis a Hallgatói Információs Rendszer. Ezt akkora szakértelemmel és felkészültséggel…..
Minket nagyon meghatott ez a tanulságos mese ... igyátok ti is Ferenc szavait, és térjetek vissza az egyetlen és helyes ösvényre:; ..
AsgardV 2009.01.28 11:10:35
Egy fiatalember alatt beszakadt a Fertő tó jege. Kimászott a lékből saját maga(!), és odakísérték a parton álló "Concorde Soproni Speciális Kereső és Felderítő Mentőcsoport- Önkéntes Tűzoltóság" autójához, ahol kapott meleg ruhát és bögre forró teát. Ott…..
Az alábbi írás szerzője "egymilliomod" nevű olvasónk, örömmel közüljük írását: A távoltartásról. - Mi a családon belüli erőszak egyetlen ellenszere?- Ha az asszony verhetetlen a konyhában.(balnavicc.blog.hu)  A családon belüli erőszak miatt…..
AsgardV 2009.01.26 17:47:30
@more: Nagyon igaz, plussz azt is szamoljuk bele, hany ferfi mondhatta azt 'poenbol', hogy veri az asszony? Mindjart maskeppen nezne ki az a tablazat. :)

Meg annyi, hogy nem minden no beteg, aki szereti ha neha eroszakos vele a ferje. Sot...
Ami nálunk az ORTT, az Romániában az Országos Audiovizuális Tanács (CNA). Az erdélyi Krónika című napilap számolt be arról, hogy a médiahatóság szankcionálta az egyik rajzfilmcsatorna által műsorra tűzött mesét, mert szerinte az sérti a gyermekek védelmére vonatkozó…..
Vajon hol a sor vége? Tavaly robbant az erzsébetvárosi ingatlanpanama, melynek kapcsán azóta már van 9 gyanúsított, sőt jó páran már előzetesben ülnek. Viszont a szomszédos kerületben, a Terézvárosban sokkal durvább ingatlanüzletek történtek, de a rendőrség csak a nyomozati…..
Sajnos nagyon lassan, illetve sehogyan sem halad az üres adathordozókra kivetett jogdíjsarc ügye, pedig már van az irányú kezdeményezés, hogy ez a csúnya intézmény megreformálásra kerüljön. Ennek keretében megszüntetni ugyan senki nem akarja azt, de legalább emberi mértékűvé…..
Vastagbőr Origo vs. képviselők 2008.12.23 09:01:00
November 26-án az Országgyűlés egyhangúlag megszavazta a képviselők költségtérítésének 15%-os megadóztatását, amely februártól lép életbe. A hon anyái és atyái azt hitték, fellélegezhetnek, az önfeláldozó áldozat után békén hagyják őket. Főleg, hogy már remek…..
Csenyéte az ország legszegényebb települése, 450 lakosából szinte mindenki munkanélküli. A lakosok fele még iskoláskorú gyermek, de közülük mindössze 2 kezdte el a szakmunkásképzőt, de már ők is befejezték - eredmény nélkül. A nyugdíjasok száma 22! A lakosság 95%a…..
Értelmezném és kommentelném az Index egyik cikkét. A címe: 'Viperát találtak egy gárdistánál Borsodban' Dőlt betűkkel az Indexes cikk, bekezdésenként alatta a saját olvasatom.A miskolci rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint Gesztelyen egy fekete egyenruhába…..
Kissé nyakatekertnek érzem a tisztelt bíró úr érvelését. Most akkor milyen törvényt is sértett a Magyar Gárda Egyesület? A Magyar Gárda Mozgalom pedig semmilyent sem? Hogy is van ez? Még a végén a tisztelt bíró úr löki be a Jobbikot az Országgyűlésbe, ha hinni lehet Vona…..
Paranoid Android Negyven milla 2008.12.12 09:50:00
Idézet a Hírszerző egy BKV-és cikkének kis színeséből, amely a Független Hírügynökségre hivatkozik:   „Pécsi szál Megtudták az utasok, hogy kirúgták az ellenőrök többségét, ezért sokan nem is vettek erre a hónapra bérletet Pécsett. A 17-ből már csak négy…..
A megfejtés pedig ..... Miss Hungary sajtótájékoztató, ahol a zsűri (délceg 50-es pasik, egy-két matuzsálemmel) és az "ártatlan" kislányok bemutatkoztak egymásnak és a sajtónak. Szervező: Szilvásy Péter, a kormányzati jósda ötletgazdája. A Dr. House imitátor…..
Nagyon nem is ragoznám, újabb fasza Index-es cikk... Évi 600 millió forint folyik be filmes jogdíjakból a Filmjushoz, ami az üres DVD-éken található matricákból, valamint a pendrive-ok, memóriakártyák, winchesterek és egyéb adathordozók után fizetett jogdíjakból. Tökmindegy,…..
A progresszív modern baloldal magyarországi pártja elővette a rejtegetett(?) pártállami jellemét, felballagott a Sándor-palotához, becsengetett a Magyar Köztársaság Elnökéhez, majd letolta a nadrágját és odaszart a küszöbre. Aztán fogta az Alkotmányt, és még ki is törölte…..
Hány maffiát számolt fel a rendőrség a rendszerváltás óta? Hogy kívánja az uzsoramaffiát megállítani, felszámolni? Vagy ez nem is csak rendőrségi kérdés? Az uzsoramaffia, 3 különböző nézőpontból. Olvasói levél, Szabolcs megyéből: "Szóval van az a dolog…..
Kissé csodálkoztam is, hogy miért kell várni ilyen sokat az első Kocsis-botrányig ... A BKV szolgálati járműparkja Renault Lagunákból áll, ezt használta Aba Botond is, Antal Attila pedig saját autóját használta. Nos, Kocsis István, az új BKV elnök egy harmadik utat választott.…..