Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angupapa

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűkszavú olvasói levél érkezett: "Ezt kaptam tegnap a bérpapírommal együtt." Kiemelés tőlünk.     ..
angupapa 2012.06.14 12:22:28
@Vidéki: Tökéletesen igazad van. Egy beszűkült semmirekellő vagyok, egy perifériára szorult gyaur kutya! Csak szűkülök és szűkölök, fujj, hát itt MINDENKI teljesen agyalágyult, aki kétségbe vonja a KÉT-HAR-MAD szakértelmét! ÁTKOZOTTAK!

:)

Még egyszer: tökéletesen igazad van. Semmirekellő vagyok. Méltatlan.
Vastagbőr Ezalatt Szöulban ... 2012.03.27 13:45:00
A jó hír kiért Szöulba! ..
angupapa 2012.03.27 14:31:19
@Lencsés István: Totál beszartam tőled. Hallod, esténként az ilyen kreténekkel szoktam paráztatni magam lefekvés előtt. De komolyan. Felnézek blogokra, kommenteket olvasok és a feleségemmel azon borzongunk, hogy ilyen agyhalottak járnak közöttünk az utcán, de tényleg, nem vicc! :)

Na. Húzzál szépen vissza a kis kuckódba, mondj el pár mantrát, egészen addig, amíg koherenciát nem vélünk felfedezni a marhaságaidban. Vagy várj, ne is, írj még, este legyen mitől kiverjen a hideg veríték! :)
angupapa 2012.03.27 15:16:45
@Lencsés István: tudom már! Mindent tudok! Téged azért küldtek ide, hogy megtudd a zemberek nevét, igaz? Te egy ilyen csinovnyik vagy! Jól nyomod egyébként, nagy koponya vagy, kicsit "száni", ahogyan provokálod az embereket, de a trollkodás művészet, magam is elismerem :)
Ha meggyőződéssel vallod, amiket itt leírsz, akkor - és ezt most sértés nélkül mondom, minden bántó felhang nélkül - te egy fogyatékos, súlyosan megvezetett és buta ember vagy. Egyikért sem kell haragudni rád, neked ezeket a lapokat osztották le, ettől még ugyanúgy méltó vagy sörre vagy egy elismerő szóra, amiért szépet rajzoltál apuci hűtőszekrényére.

Csak légyszi' má' ne írjál már itt. Nem azért, mert nem vagyunk kíváncsiak az "ellentábor" egyébként gyenge lábakon álló és nyilván mókás kifogásaira. Hanem azért, mert a demagóg faszság az ITT senkit sem érdekel, ide olyanok járnak, akik használják is az agyukat. tudod ez itt feltétel, mint nálatok a nyelvtan kettes. Apropó, schmittizzek neked egy értelmező szótárat? :)
Ehhez először kreténné kell avatni, ezért jelenleg a Hittani Kongregáció vizsgálja a morálisan elhunyt képviselő twitter bejegyzéseit. Twitteres követői kezdeményezték a pápánál Deutsch Tamás bunkóvá avatását, bár erkölcsi hullája még ki sem hűlt. A bunkóvá avatást…..
Nyilvánosságra került az oslói ámokfutó, Anders Behring Breivik bő 1500 oldalas jegyzete, ami egyszerre zavaros ideológiai fejtegetés arról, miért, és hogyan kellene a bevándorlókat kiűzni Európából, másrészt egyfajta napló is arról, hogyan készült a mészárlásra. Ebből…..
angupapa 2011.07.25 11:02:30
@KKKKKKK: te ezt tényleg komolyan gondolod, ugye? :)
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
angupapa 2011.05.16 11:22:34
@Endordelfin: A bányásznak nyissunk új uránbányákat!
Új tárnákat a szénbányászoknak! Vasat, acélt Magyarországra az elaggott kohómunkásoknak! Üvegkemencéket az üvegfúvóknak, gyárat a gyári munkásnak!

Börtönt a politikusoknak és Tizenegyezer vesszőt minden Fidesz-szavazónak. Túl sokat kérek? :)
Az MNB szép csendben új külsőt vett fel. Már tavaly decemberben megszületett az új logó, mindenképpen az én hibám lesz, hogy én csak a mai napon láttam meg először. Szeretném is megosztani eme felejthetetlen pillanatot veletek: A régi logó, ami nem volt már elég jó:…..
Végre minden tisztázódott a március 15-i ünnepségen az Orbán Viktort körül álló 500 fiatal ügyében. Az Origo szúrta ki március 15-én a sorban álló fiatalokat (videó), akik elárulták, hogy 1500-2000 forintot kapnak a "munkáért". Mint utólag kiderült, a szervező…..
angupapa 2011.03.23 12:36:03
@Pál a postoló: figyelj nincs ezzel baj, majd akkor fogtok meglepődni, amikor jön a mikulás narancssárga köpönyegben 3-4 FEKETÉN dolgozó kis krampusszal, szabadkozva. Előtte a méltán elismert és nagy befolyással bíró karácsony-ügyi bizottságnak voltak a tagjai, csak menesztették őket, mert javasolták, hogy ne változtassák a télapó subáját narancsra, mert az nem autentikus.

Úgy értem ti majd meglepődtök biztosan. Én már nem.
A világért sem szeretnénk, hogy rossz kedvvel induljatok neki a hétvégének, ezért jó hírekkel zárjuk a mai napot.Először is: a postaládámba pottyant narancssárga hírlevelet kinyitva látom, hogy az elmúlt két nap "igaztalan, hülye, hazudós, komcsi, impotens, komcsi, hülye,…..
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
angupapa 2011.02.11 11:20:09
@GG84: Igen, ebben annyi volt a csúsztatás - amiért megszaggatott ruhával járok kanosszát -, hogy megvontak némi cafetériát is és csökkent a jutalék, ami ugye akkor mondjuk legyen a versenyszféra számlájára írva. Első felindulásom szülte azt a 15 ezret, ami ettől még sajnos igaz. Ebből mondjuk egy szép kerek tízest hadd verek már rá a Zorbánra... :)
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
angupapa 2011.02.02 17:37:59
@minimalista: "Pogácsát én sem bíznék a kisasszonyra, ellenben, khmmm... ;-) "

Úgy értetted, hogy torokra tolnád neki és addig rángatnád az idegesítő, tokos hidroglóbuszt ott a feje helyén, amíg bele nem fullad abba a kibaszott forradalmár könnytengerébe?

Egyébként ha még egy politikus vagy annak tűnő szarzsák nagy nyilvánosság előtt felhozakodik az "összefogás", a "megmentettük", a "kétharmad", valamint a "felhatalmazás" és a "tüdőléghólyag" szavakkal, biztosan elpattan majd egy ér az agyamban és és átugrom a szembe-szomszédomhoz átvágni a torkát. Ő volt az, aki választások után, azon a csodálatos tavaszi estén kiállt a körfolyosóra és torkaszakadtából ordította, hogy "GYŐZTÜNK!"
Remélem, azóta csuklik. Sokat.
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
angupapa 2011.01.24 14:10:18
@Lumieres: Arra szeretnélek nagyon szépen megkérni, hogy légy oly' drága és vedd már be a gyógyszereidet te beteg állat, mert ugyan egy darabig tényleg szórakoztató az ámokfutásod, a közepére viszont unalmassá válik, mindennemű katarzis nélkül. És akkor még nem is beszéltem a végéről, amikor legszívesebben az agyamat kaparnám az ostobaságodtól. 16 év alatt miért regisztrál bárki olyan blogra, amin közéleti témákról folynak viták?
Nem értem :)
Laráról már ejtettünk szót ebben a rovatban (ő volt az első, egészen pontosan), azonban a játék fejlesztői gondoskodnak arról, hogy ne lehessen egyetlen legyintéssel elintézni a világ legismertebb női videojátékos karakterét. Személyes véleménnyel kezdek: nekem sosem volt…..
IDDQD Apokalipszis made in Hungary 2010.12.12 19:45:00
A VGA díjátáadó egyik nagy bejelentése a várakozásoknak megfelelően a Mass Effect 3 volt, egy földbedöngölő-porbaalázó, sajnos alig egy perces mozival, amit tekintsünk is meg:   Video Games | Mass Effect 3 | VGA 10: Exclusive Debut Trailer HDXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo…..
angupapa 2010.12.13 18:45:16
@Tájfájter:
Tehát akkor. Ha már így idézgetsz tőlem, akkor felhívnám a figyelmedet két kulcsszóra, amik felett a a kötekedhetnéked, kimondani- és trollkodni vágyásod engedett elsiklani: "akik szerint".
Fájó lehet azt látni (vagy éppen ellenkezőleg: a mások-felett-állás hamis illúziójába ringathat), hogy ahhoz az elenyésző kisebbséghez tartozol, akiknek nem tetszett a játék / csalódást okozott / nem volt a stílusa. Konzekvensen kijelenteni olyan dolgokat, mint "játéktörténelem? nem" egy "év játéka" és "a legjobb RPG" díjakat elnyert műről szerintem az erősen szubjektív kategória és semmiképpen sem vitaképes az én kijelentéseimmel. Már csak azért sem, mert amint már mondtam is, én pusztán a véleményemet írtam le, téged meg bosszant, hogy másoknak tetszik a játék.
Mindegy, én itt ezt be is fejeztem és kenetteljes áhítattal várom a további felröppenő híreket a játékról!

Yo.
angupapa 2010.12.13 20:56:37
@Tájfájter:
Mindjárt más. Barátibb a légkör rögvest :)
Túlhype, de istenemre mondom, én kajálom. Amíg egy játék szórakoztat, addig lehet bármilyen buta. Részemről napi 10 óra meló után (elsősörben szellemi) kurvára nincs kedvem sokat agyalni és moralizálni egy játékon. A felbukkanós-lelövős-döntéshozós-következményes játékokra totálisan rá is gyógyultam emiatt. Ezért fogom a Witchert is megzabálni, lehet bármilyen RPG-bőrbe bújtatott hack&slash.
Azzal játszunk, ami szórakoztat minket. Így jó ez :)
angupapa 2010.12.13 22:27:10
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
Értelek én téged, de nem feltétlenül tartom rossz dolognak az általad említett miazmát. Nem azt mondtam, hogy kizárólag a kazsuál cukormázra van igényem, hál' Istennek elég széles skálán mozgok játék-ügyileg és nekem is vannak igényeim.
_Most éppen_ az az igényem, hogy ha van 1-2 óra szabadidőm, amit el tudok tölteni egyedül a gép előtt, akkor az legyen felhőtlen és szórakoztató, a világért sem bonyolult és adja az eyecandy-t.
Nem mellesleg egyébként zacskós leves meg sajtburger után mennyivel többre értékelsz már egy sukiyakit, nem? :)
Többek között a World of Darkness Online-t is nagyon várom már, ha az EVE-ből indulok ki, az csak nem lesz shoot'em up...
Tisztelt Külügyminisztérium, Tisztelt Martonyi János! Kérem tisztelettel, haladéktalanul kezdje meg a 2011. március 15-i nemzeti ünnepünk megünneplésének megszervezését a bukaresti állami Nemzeti Színházban! A megszervezésben szívesen segít országunk volt utazó nagykövete,…..
Gondolom, Uwe Bollt senkinek nem kell bemutatni. Korunk Ed Woodja ő, a gyötrelmesen szar filmek Fellinije, Harvey Weinsteinje és Győzikéje egy személyben. A játékosok különösen mérgesek rá, mert a művész ráállt a videojátékokból készült vállalhatatlan filmekre. House of the…..
angupapa 2010.11.17 09:55:35
@chipanddale74: szerintem pedig azért kell látni ezeket a filmeket, hogy mindig legyen egy negatív viszonyítási alapod.
SENKI sem szereti Uwe Bollt, csak maga Uwe Boll. Többek között ezért is olyan rohadtul idegesítő és ezért olyan érthetetlen, ki az a megátalkodott barom, aki pénzt ad neki...