Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.Peti

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marketingcélú játékokat nem sűrűn posztolunk, de az Iron Maiden Flight 666-tal kivételt teszünk, mert magasra tette a mércét. Szórakoztató, kellemes játék, némi szemétparaszt beütéssel. A cél mindössze annyi, hogy az új turné főbb állomásain megszerettessük az emberekkel a…..
Bizony,ezt vegyétek mondjuk utolsó ráhangolásnak, mielőtt a nyár végén újra végigtolom a Snajpert egy utolsó "Mesterlövész Reloaded" videóért.  Videót készítette Péter  ..
És akkor kezdjünk visszaállni az üzemszerű működésre, mondjuk egy TD (Tower Defense, azaz lövegtorony) játékkal. Bő egy hónapja jelent meg a Desktop TD Pro, ami azóta nagy kedvencem lett (az első része már volt korábban a blogban). A nevéhez illően egy asztalon, egy dobozkában…..
Nos, a mai kép nyilvánvalóan több kockából áll, de ezek ismétlődnek. Mégis úgy tűnik, mintha az arc a képen a jobb felső sarok irányába haladna. Amúgy figyeljétek meg a Google keresési találtatot a háttérben :)..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Látszólag a következő Google Earth-ből (honnan máshonnan?) vett képen a város felét ellepte a hó, a másik fele meg vígan él szárazon...
Szeretném a magam egyszerű eszközeivel gyarapítani a munkakerülési lehetőségeket, egyszersmind lehetővé tenni, hogy ne csak a játékfejlesztői pályázaton indulók nyerhessenek mindenki kedvenc blogjában, éppen ezért rejtvényrovat indul a KMK-n. Egyelőre havi rendszerességgel,…..
M.Peti 2009.05.28 20:51:14
@Zomb!eboy: azt én küldtem be sg-nek ajánlásként :D
Az egyik legpatinásabb flashjátékszéria kapott új folytatást a Shift 4-gyel. Az első és a második rész még logikai játék volt, a harmadikkal azonban kicsit a kalandjátékok felé mozdult el a sorozat, és ez a törekvés a negyedik részen is tetten érhető. Továbbra is fekete-fehér…..
M.Peti 2009.05.26 17:13:22
@HasznosMano: ügyes.. na mind1

Szerintem a 3. nehezebb volt sokkal (feltéve hogy összegyűjtötted az újságdarabokat), én walkthrough nélkül megcsináltam még a challange-t is tegnap vagy tegnapelőtt.
Volt már hasonló videó a blogon, akkor, úgy emlékszem, két kislány volt a szobában, most két nagyobb fickóval láthatjuk ugyanezt. A videóban nincs semmi vágás és semmi trükk, akkoriban már kibogoztuk, hogy hogyan is készülnek ezek a torz szobák.  ..
M.Peti 2009.05.26 17:09:46
@V.Benito: nem látod hogy nőnek meg alacsonyodnak?
Az alábbi képen egy kamiont láthatunk, melynek az oldalára a legmegfelelőbb kép van festve, vagy digitálisan rávágva...
A Red Herring Games jómunkásembere értesítette a blogot, hogy elkészült a stúdió első flashjátéka, a Morningstar. Nagyon hangulatos kalandjátékkal van dolgunk, amiben sok-sok tárgyat találhatunk, célunk pedig egy űrhajótörés utáni szituáció megoldása. A grafikát szépnek…..
Nem játék, de nagyon jól el lehet szórakozni a Powder Game-mel. Az alkalmazásban többféle anyagú részecske viselkedését lehet szimulálni. A vízrészecskék szépen elfolynak, a kőrészecskék gyorsabban esnek le, mint a porrészecskék, és így tovább. A legnagyobb móka, hogy vannak…..
M.Peti 2009.05.03 13:15:48
@Plague: lol, ez is érdekes volt. Elkezdtem csinálni, közben a blockra rátettem a virust, nem történt semmmi, otthagytam. aztán odatettem jópár wheel-t, meg egy hosszú vonalat c4-ből. Ahogy avégét meggyújtottam, egy idő után a szél arrébfújta a virust, a kerekek továbbvittéák a téglalaphoz, ott a c4még meggyújtatlan részét megfertőzte a virus (értsd: az is virus lesz) aztán továbbment és a téglalapot is megfertőzte (amibe mellesleg véletlenül tettem egy kis fireworks-öt)aztán amikoraz égő c4 meg a virus találkoztak, érdekes dolog történt... a c4 fertőzte meg a virust! tehát az égés helyett átváltoztatta a virust c4-gyé. na, ezt még tanulmányozom..
Nagyon eredeti logikai játék a Neon Maze, bár kissé unalmas. Adott egy sok kicsi szobából álló labirintus, amiben a szobákat színes falak választják el. A szobákban az űrhajószerű főhősünk színét megváltoztató bigyók vannak, ezeket kell felszedni annak figyelembe vételével,…..
Ideje posztolni az új Nitrome-játékot, a Power Upot. A fejlesztők hozták a formájukat, és szokatlan logikai-ügyességi játékot készítettek, aranyos grafikával. Ezúttal dobozokból és tetriselemekből kell úgy építkeznünk, hogy összekössünk két robotot – ekkor az…..
A RotatSpin tipikus képviselője az „annyira aljas, hogy most már csakazértis végigjátszom” típusú játékoknak. Roppant egyszerű a játékmenet, néhány pixelnyi hősünkkel gyorsíthatunk, lassíthatunk és ugorhatunk a kék-fehér pályákon, de dolgunkat persze egyre…..
A következő kép első ránézésre optikai csalódásnak tűnhet, mégis a valóságban elég könnyen megépíthető trükkről van szó...
A tegnapi mellényúlásomon egy másik lövöldözős játékkal próbálok javítani. A Palisade Guardian sem tökéletes ugyan, de az alapokkal itt nincs baj: katonák, ágyúk és tankok támadják a bázisunkat, őket kell kilőni, lehetőleg minél hamarabb (például fejlövésekkel). Ha…..
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
A mai képen egy állatot láthatunk. Megtaláljátok?..
Tibo küldte be az I Love Traffic linkjét, így ír róla: „Néhány napja eszembe jutott, hogy régen volt C64-re egy Traffic nevű, felülről mutatós, közlekedésilámpa-kapcsolós játék. Arra gondoltam, hogy ez ideális flashjáték lenne, erre tessék már meg is van. Én kellemesen…..
Az utóbbi hetekben többször előjött, hogy minek posztolok olyan kongás játékokat, amikhez badge van, ezeket a főoldalon úgyis megtalálja mindenki. Nos, azért, hogy nyoma legyen a blogban is, tudjátok értékelni, kommentezni róla, ha nyer valami díjat, vagy jön a folytatás, és…..
M.Peti 2009.04.20 13:38:46
@Hooshee: így vagyok én is... bár én az armor games-et rendszeresen látogatom, úgyhogy ha egy játék oda is felkerül, akkor azzal is játszom.
M.Peti 2009.04.20 13:38:52
@Hooshee: így vagyok én is... bár én az armor games-et rendszeresen látogatom, úgyhogy ha egy játék oda is felkerül, akkor azzal is játszom.
A mai kép közepén egy rombuszt láthatunk, ami nincs is ott. Csak a mintázat változása kelti bennünk ezt az illúziót...
M.Peti 2009.04.20 11:05:48
M.Peti 2009.04.20 13:27:00
A következő labirintus teljesen normálisnak tűnhet, de van egy érdekes tulajdonsága, mégpedig az, hogy nincs benne zsákutca. Attól függetlenül csak egy helyes útvonal van, a többi körbe-körbe forgat.Valószínűleg már volt szó róla a blogon, elérkezett az idő, hogy elutazzak,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..