Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poldijoe

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fotók , minden mennyiségben...     Nyolcadik rész...            Néhány mondat a blogról..     Az aktualitását a blognak az adja, hogy augusztusban rendezünk egy országos kiállítást Ajkán , a Panoramio versenyben…..
Poldi Blogja Tavaszi sürgölődés 2010.03.27 07:27:23
 Itthon, az udvarban, illetve a kertben megmetszettem már. Vettem egy új motoros háti permetezőt is, mert a kézivel állandóan baj volt. Meg, kicsit nehézkes már a kézi hajtány is... 3 napja, hogy lemostam Tiosollal a gyümülcsfákat és egyéb bokros dolgokat. 2 napja voltam Igalban…..
 Ja,  igen! Az Úr 2010. esztendejét írjuk. Semmi különös. Tegnap meg volt a legnagyobb Nemzeti ünnepünk... Meg volt! Na, és? Na és! Állami ünneplés a Pilvaxnál  szászlófelvonással, kicsi füttyel.... Kis Tér, kis tömeg, DE csendes és lelkes! Lelkeske... Jobbról, a…..
Szinte látom a felcsillanó szemeket: "Naa, mégse olyan hülye ez a Gildenakárki-gyerek! Végre rájött, hogy a kutyát sem érdekli a fotózás és ráállt az autó-vonalra..." Ki kell, hogy ábrándítsalak titeket, még mindig, illetve ezúttal is fényképezésről lesz szó, nem…..
Poldi Blogja Ez van! 2009.11.02 21:31:44
Már nem is mentegetőzök. Úgy, félévenként leghamarébb kerülök ide, hogy megerősitsem blogírásbéli lustságom  tényét. Ez van Skacok! A legutoló blogbejegyzésem óta a nyarat szépen átugrottam. Szép volt, jó volt....  Aprajafalva nyüstölte idegzetünket rendesen. De,…..
Poldi Blogja Március van 2009.03.05 22:41:00
Milyen érdekes. Nemrég még 2007. augusztust írtunk, s most meg már a következő 2. év március havát tapossuk... Nem semmi. Közben azért némi fejlődés történt az eszköztárban. A kis Samsungot Lumixra cseréltem.  Panasonis Lumix DMC-FZ28-ra. Azért ez már komolyabb gép a…..
Több hónap óta nem jártam itt. Kikötöttem újból. Bizony régen volt már május. Tegnap Fonyódligeten voltunk Izusékkal és Szántóékkel együtt. Velünk voltak Enikő, Erik, Beni, és Júlia is. Természetesen Bazsi is. Jót fürödtünk, bár kicsit hűvösebb volt a víz a már…..
Poldi Blogja Ma köszöntöttek fel 2007.05.28 01:02:00
Igaz, hogy már 19-én elmúlt, megjegyzem egymagamban töltöttem a születésnapomat. Izusék ma jöttek felköszönteni. Így jött össze. A Márió is nagyon elfoglalt, így maradt a pünkösd. Na, mindegy. Jó volt, szép volt, meg minden. Meglepi, és torta is volt. Ez igen! A meglepi egy…..
Már megint csak ég az orczám. Megalkotám valamikor eme blogremekem, és b.szok belépni, és gondozni asztatat...Mit mondjak, Azóta kitavaszodott (vagy inkább kinyarasodott) az idő.Nem történtek nagy durranások kisfalunkban. Továbbra is ingyom-bingyom, meg mijegymás.....
Poldi Blogja kép 2007.02.28 00:58:38
Poldi Blogja Ismét képek 2007.02.17 22:01:18
Poldi Blogja Semmi izgalom 2007.02.15 23:44:45
Szokványos unokamegőrző nap volt ma (is) nálunk. V. Bazsingosz, alias "tetti" ma igen nyugodt napot írt elű nekünk nagyszülőknek. Még az alvást is rendben lenyomatta. Semmi hiszti. Csak úgy jógyerek móggyára. Nem semmi. A munkamegosztás szerint én vagyok az altató paus.…..
Poldi Blogja Folytatás 2007.02.15 00:00:00
Márcsak, úgy illik, hogy légyen foltatás is.... Lőn foltatás. Ma az időfaktor igöncsak megatta a móggyát a kinti dógok mikéntyének.Mamka gyomlálódott a ház előtt, én meg, hogy szó ne érgye a házelejit, jókora adag tüzifáz prezentátam. Úgymint, láncfűrészszonáta, meg…..
URL..
Poldi Blogja Kezdet 2007.02.14 00:09:00
Üdvözlöm a Nagyérdeműt!Poldi Joe, egyszerűen csak "poldijoe" vagyok, "paparigo" a becsületes Nickem. Somogyban élek Mamkával, a feleségemmel együtt. 2 felnőtt leány, 5 unoka, 2 Qtya.Nyugdíjas csóka lévén, van szanbadidőm rendesen. Főleg ilyenkor télvíz…..