Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Octavian

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A várva várt epizód sok szempontból zseniális, de néhány okból azonban végtelenül szomorú és csalódott vagyok. A nagy probléma, hogy kizárólag az igazán fontos szempontokban bukott meg a sorozat. A körítés szép és jó, a látvány általában fenomenális, de a setting mit sem ér, ha a történet nem…..
Octavian 2019.05.02 18:32:04
@kiskutyauto:
Verbeli rajongo vagyok, biztos vagyok benne, hogy tobbszor olvastam a konyveket, mint Te.
Es szerintem kifejezetten gyenge volt. Ha akarod, elsorolom miert, csak tul hosszu lesz...
Sejtettem, hogy ez lesz: ha a King's Bountyt teszem be a retrorovat szavazásába, az utolsó helyek egyikén végez. Bezzeg ha a Heroes of Might & Magicet teszem be, akkor még a Wolfenstein 3D-t is lenyomja. Pedig a King's Bounty a Heroes of Might & Magic közvetlen őse, ezért most…..
A Pittsburgh hatodjára óriási csatában legyőzte a Detroitot, így 3-3-ra egyenlített a párharcban. A mindent eldöntő hetedik meccset Detroitban játsszák pénteken. Bár a legutóbbi 5-0-s meccs után úgy tűnt, a Red Wings idén is vendégként ünnepli bajnoki címét, most hiányzott a…..
Octavian 2009.06.10 11:28:27
@Walmer:

Teljesen igazad van, hasonló benyomásaim vannak a playoffról, a nagydöntőről pedig teljesen.

Mindkét csapat megérdemelné a kupát.

És csak hogy legyen ellendrukker is:

Hajrá Wings, hajrá Lidström!
Elkeserítő tanulságai vannak annak a megható összeborulásnak, amit az amúgy minden percben egymásnak eső politikusaink produkáltak óriási sumákolás közepette. A vagyonosodási vizsgálatokkal eddig tetten ért, a tagi kölcsönnel machináló adócsalóktól a 2009-es adócsomag a…..