Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BéKá

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Exit Tours jó sok magyar szurkolót visz ki a svájci világbajnokságra. Hírértékű bónusz: az iroda egyhetes magyar bulit szervezett a Zürich Hostelbe. A rendezvénysorozat címe: Hungary welcomes the world, the World welcomes Hungary! Ebbe az ifúsági szállodába közel 150 magyar…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az elmúlt két napban kissé elfáradtunk. Nem a cikkek írása és szerkesztése amortizált le bennünket. Hanem az, hogy csúnyán elromlott itten a hangulat. Olvasóink egymásnak estek és ránk támadtak. Az elmúlt 48 órában egyebet sem tettünk, csak kommenteket olvastunk, válaszoltunk,…..
A magyar válogatott rendesen megverte nála gyengébb ellenfeleit az olimpiai selejtezőn. Véleményt alkottunk, a mutatott játék, az előzmények és az utórezgések alapján. Kezdjük azzal, hogy van minek örülnünk. Bőven. Olyan csapatunk van, amely az adott feladatot magas szinten…..
BéKá 2008.11.11 14:07:20