Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GapingSoul

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
letlive. - The Blackest Beautiful(Epitaph) A letlive. zenéjére a Fake History újrakiadásának idején figyeltem fel. Hardcore, metalcore, posthardcore meg tököm tudja milyen fiatal zenekarból hallottam már eleget, de a letlive. még így is megütött. Pofátlan volt, kiszámíthatatlan és…..
Limp Bizkit Első kínai koncert 2013.08.21 06:50:55
Itt a teljes fellépés és alul egy profi verzió, azonban nem túl jó minőségben ..
 H. és B. a Határ úton találkoztak. NB3, télen, nyáron. Kellemes ősz eleji idő, 20 fok, a cigi füstjét messze viszi a néhol vanczáki sebességre kapcsoló szél. Igazi futball idő, jegyezné meg a sokat látott Zombori úr, csakhogy a jó focihoz nem csak jó idő kell, bökné…..
Olyan szép lehetett volna. Újra kinn a Ringen, szédületesen nagy tömeg előtt, élő stream, valamennyire még a tv is közvetítette (75 percből csak 50-et adnak ott le) és azzal a tudattal ültem le, hogy egy Greatest "Játsszuk le a slágereket, hogy tudassuk az emberekkel, hogy még itt…..
Sam Siegler volt ugyebár a dobos aki beszállt John helyére (miután az valami elvonón volt, vagy micsodán) és itt beszél a részvételéről ..
Gyerekek, szemtanúi lehetünk a Limp Bizkit telenovella 2013. kiadásának. Szóval nagy fröcsögésekkel teli fél év után visszafogadták Lethalt (pusz pusz), most meg úgy látszik megint nincs velük. Legalábbis turnézni vele biztosan nem fognak. Ezt Lethal is megerősítette: “Pretty…..
Legalábbis ez tűnik valószínűnek, ha megnézitek ezt a videót, amit Fred töltött fel. Ugyanis ő látható, ami azért is meglepő, mert elvileg soha többé nem akart már velük foglalkozni. Forrás..
Limp Bizkit Wes Lethalről 2012.07.06 14:20:00
Valaki írt Wesnek, hogy az emberek örülnének Lethal viszatérésének, erre Wes azt írta, hogy érdekes, mert az egész turné alatt egy tábla nem volt erről. Íme a párbeszédük (amit ha jól látom időközben Wes le is törölt. @wesborland People didn't bring signs to the shows…..
..
GapingSoul 2012.06.09 07:32:04
@Chinook: lehet, ezek után én inkább nem is nézem meg őket többet. Bazeg, ez a seggarcú nem érdemli meg. De téleg.

(nem mintha nem lenne hótmindegy neki, de akkor is. á.)
GapingSoul 2012.06.10 11:45:45
@Loverman: én nem fikázom őket divatból, az egyik kedvenc zenekarom, életemben először Limp Bizkit koncerten voltam. Eddig soha egy rossz szót se szóltam a rájuk. Ez viszont kapásból betette nálam a kaput most, az ilyen embernek addig kéne minden nap egy beöntés, amíg normális nem lesz.

Frontemberként lehet máshogy is csinálni, én is az vagyok. Az erős egyéniség nem jelenti azt, hogy seggfej is vagy, sőt. Ha valaki magabiztos és erős, ráadásul egy akkora zenekar frontembere, mint a Limp Bizkit, akik egy csomó mindenkire hatnak, meg akikre egy csomóan felnéznek és akiket csomóan követnek, akkor szerintem kutyakötelessége kifejezetten pozitív és jó embernek lenni, meg jó példát mutatni. Eddig se volt a kedvencem Fred, de elvolt a semleges dobozban. Egész idáig.
Lejátszotta az angol válogatott az utolsó felkészülési mérkőzését – szerencsére, mert ha lenne még 1-2 meccs az EB-ig, akkor a végén teljesen elfogyna a csapat, és a Liverpool B-nek kellene kiállnia a franciák ellen. Ruddy, Barry és Lampard után Cahill is kihagyja a tornát:…..
Az most már végképp csalódni fog. Nem lesz ott velük az európai turnén... Going to enjoy a nice summer at home in L.A for the first time in a few years. Will miss my European friends. Enjoy the wizard of oz. Mi az istenen tudtak ezek így összekapni.....
GapingSoul 2012.05.23 21:22:21
Mert Fred nem akart gitározni Wessel. Na nem mintha csak Wes szólójával nem működne a dolog, de hát ők tudják."On this last tour I was supposed to play rhythm guitar while Wes [Borland, Limp Bizkit guitarist] played his solo on the song Shotgun. That's a song which I never wanted to…..
Már nem azért, de miért a banda tegyen arról, ha az emberek azt hiszik, hogy ez egy Bizkit szám? Amúgy a Korn is csinált feldolgozásokat... Ízelítőül egy veszettül régi (15 éves) Thieves   ..
Nemrég írt nekem egy magyar Limp Bizkit Tribute zenekartag, hogy van egy új projektje, amely "Just another" névre hallgat. Albumuk ingyenesen letölthető, gondoltam nem árt belehallgatni. Meglepetésemre az album nem csak hogy magyar mércével jó, de én komolyan vettem már…..
Hölgyeim és uraim, nagy szar van. Lethal egy további burkolt sajnáltatás után (Staying positive !! It's always hard when you've been part of something for so long and the rug get pulled from your feet. I will #survive) végre konkrétan is válaszolt az embereknek. Rohadtul nem jókat So far…..
Reménykedjünk nagyon, hogy nem úgy fog ez zajlani, mint a Results May Vary óta, hogy jó két héttel később kapható csak itt egy album...Ezeket az alternatívákat találtam jelen pillanatban. Tudom, elég sovány:- Rock-Ness : Standard CD 4300.- (Debreceni bolt)- CD Pince…..
Limp Bizkit Képes beadvány 2011.06.20 18:44:02
Elvileg videóról volt szó, de természetesen ez is nevezett. Bam készítette ezt a remek képet!  ..
GapingSoul 2011.06.20 23:07:18
@OfferNinja: üzenet ment
GapingSoul 2011.06.21 23:22:45
@FxS: @gosford: én is a TAP-os srácokkal vagyok, jobb lett mint gondoltam. De itt se nagyon nyavalyognak azért
Az ukránok elleni horrormeccs után az angol U21-es válogatottnak mindenképpen győznie kellett volna a csehek ellen, hogy bejusson az elődöntőbe. Pearce végre rászánta magát, hogy felfrissítse a középpályát, igaz, a múltkori teljesítmény után ez volt a minimum. Megtette, amit…..
Nem tudom miért pont a legaljasabb esti show-ban lépett fel, de azért örüljünk neki. Remélem azért majd tud beszélni valamikor pár nívósabb műsorvezetővel is   ..
...és köszönettel kérjük vissza a régit, ugyanis még az is jobb volt ennél. Sőt, szerintem még ez a blog is übereli azt. Nézzétek már azt a logót, hogy van oda betolva... Úgy néz ki, mint egy kezdetleges magán honlap a 90-es évek végéről. Kinézete egy dolog, de marha…..
Limp Bizkit Új honlap várható 2011.06.10 07:55:01
Ma lecserélnék a hivatalos weboldalt? Fred ezt írjaNew website launching tomorrow. Keep Rollin' bitches...
Limp Bizkit LB rajongók (MTV) 2011.05.24 07:48:03
Érdekelne, hogy ma hol vannak..
GapingSoul 2011.05.25 01:48:54
A shotgunról jut eszembe, a versszak az a rész, amit anno Fred először mutatott.

limpbizkit.blog.hu/2010/01/20/hirek_egy_uj_kis_izelito

Azért akkor sokkal jobb hangulata volt, Lethalt full kiszedték belőle azóta, és John sem olyan groove-osan dobol már. Meg talán egy picit gyorsabb is most. Így a shotgunban se rossz, de azért az eredeti ötlet nagyon ott volt.
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
GapingSoul 2011.04.28 14:30:53
@melchi zadok: angolfoci fan vagyok, és a két csapat közül a jobban játszót szeretem. A madrid szerintem mindenkinél jobb most a világon, kivéve egy csapatot, a barcelonát. Ez a 7-2-1 otthon meg szánalmas. Szóval én a barcelonának drukkoltam.