Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaba

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
December elején jól kicseszett a House- és SzülFel-rajongókkal a TV2, amikor a legizgibb részeknél hagyta abba az ötödik évadot. Tudtuk, hogy nagyjából három hónapot kell várnunk a folytatásra, de most megérkezett a jó hír: már csak alig több mint két hetet kell várnunk, és…..
Van három videónk az Office amcsi verziójának magyar szinkronos válfajából, így első blikkre a háttérhangok hiánya az, ami feltűnik (steril az egész), illetve az, hogy a hangokat annyira azért nem sikerül eltalálni, de sokkal rosszabb is lehett volna. Egy videó itt, kettő az…..
Az alábbi házidolgozatot az író a Sci-fi és társműfajainak vallási erőterei című kurzusra írta. The Cylons were created by man. They evolved. They rebelled. There are many copies. And they have a plan. A Battlestar Galactica sorozat szinte az első részek vetítése után a nézettségi…..
Azokban az országokban, ahol még van labdarúgásnak nevezett sport, és azt profi sportolók űzik, nem pedig mozgássérült hobbifocisták, mint nálunk, ott a tévéközvetítés jogát is drágábabn adják, és az is elképzelhetetlen, hogy egy szakmai tudakozós csávó bevásárolja magát…..
Továbbra is ragaszkodunk az angol címekhez, ugyan kitalálhatnánk valami magyart is, de lusta dögök vagyunk és kész. Az előző részben tulajdonképpen csak annyi történt, hogy KicsiSyd is csatlakozott az APO-hoz, már csak Weiss hiányzik, és teljes a gárda - amennyire én JJ Abrams…..
Kvázi szombat van, de istenigazából péntek, hiszen dolgozni kellett ma is, ideges az ember, meg ingerlékeny így öt óra táján - hátha a tévéműsor megnyugtatja zaklatott idegrendszerüket. Mi mindenképpen a Dob+basszussal kezdünk, még akkor is, ha a mai adás témája maga Kozsó, az…..
Az RTL Klub nem sokat vacakolt, és a múlt heti évadzáró után belecsapott a második szezonba is. Ott fejeztük be, hogy Tommy neje lelépett a gyerekekkel, áthelyezték egy másik házba, mert Franco majdnem otthagyta a fogát miatta egy tűzben, és iszik, mint a kefekötő. Na, innen…..
Igen, eljött ez is, a magyar nézők is megismerkedhetnek Aaron Sorkin dialógus-isten legújabb gyermekével, ami egy szórakoztató műsor kulisszái mögé viszi el a nézőt, és okoz kellemes perceket heti rendszerességgel. A sorozat a gyászos nézettség ellenére igenis jó, kiváló…..
Egy űberspoilers poszt következik az ugrás után: a tvsquad nyomán elemezzük egy kicsit azokat a kérdéseket, melyek a Lost harmadik évadában eddig előkerültek, és természetesen csak lógnak a levegőben, mint ahogyan ezt a sorozattól megszokhattuk - például az első évadban a…..
Ha nekem lenne egy független, közéleti napilapom, akkor biztos megíratnám velük, hogy már megint baszogat a házmester. Hogy ne a lépcsőfordulóban tároljam a biciklit, hogy zárjam kulcsra a bejárati ajtót, meg hogy ne járkáljak a frissen felmosott járólapon. (Akkor mégis hogy…..
Szaba 2007.04.20 14:54:10
Élő adásban közvetít a Magyar Televízió a nagy-britanniai Cardiffból UEFA döntéséről, vagyis egyenes adásban tudjuk meg, hogy akkor most nálunk lesz az Eb 2012-ben vagy inkább Olaszországban. Michael Platini UEFA-elnök szerdai bejelentését követően "azonnal interjúkat…..
Labdarúgunk kezdésnek, a Viasat először élőben (20:45) mutatja meg, ahogy a Manu ledolgozza a hátrányát a Róma ellenében, és továbbjut, de ha esetleg nem így történik, én nem fogok sírni, megteszi ezt helyettem Sándor barátom a Videó presszóban. Utána felvételről a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.04.10 07:37:00
Az NBC 4 epizódnyi esélyt adott Conan O'Brien és Andy Richter új projectjének, az Andy Barker P.I. címre hallgató sitcomnak, amiben Richter egy könyvelőből magánnyomozóvá lett szerencsétlent alakít. Szerintünk sem volt vicces, nem sajnáljuk.A Governator tovább haknizik: az MTV Pimp…..
Az előző rész utolsó jelenetét emeltük át a mostani elejére, jön a szlogen megint, Mentsd meg a lányt, satöbbi. Hirót mintha hájjal kenegetnék a hír hallatán: van kardja a jövőben, és üzeneteket hurcol a múltba, jobb melónak tűnik, mint egy kutricában nyomorogni, az tuti.…..
Lassan el lehet kezdeni latolgatni kedvenc sorozataink sorsát, van aki be van betonozva a műsorba, akadnak olyanok is, melyeket a kritikusok imádnak, és ez megmentheti őket, no meg ott vannak azok, melyeket a kutya sem néz, és még a saját networkjük sem szeret - na ők minden bizonnyal…..
comment:com Az RTL alázza a Tv2-t 2007.03.06 11:12:56
„Szombat este elég nagy szemeket meresztettem, főleg amikor pl. egy nyakig tetovált hatvanéves rockzenészre sztreccsruhát húzni szerintem valami aberráció lehet. De mindegy, jobban tudja Ő, hogy mit vállal be, meg a producer/ötletgazda/akármi, hogy mit fognak az emberek megnézni.…..
A sorozatok pilotjainak az a feladata, hogy bemutassa a szereplőket, és felvázolja a fő konfliktust - esetünkben az első percekben amolyan Csillagok háborúja módra felfutó feliratból kiderül, hogy átlagemberek ébrednek különleges képességekkel egyik napról a másikra, és…..
Igen, kérem szépen, verebek csiripelték már, megerősítést nem kaptunk egyikről sem, de a sorozatjunkie is kész tényként kezeli, így megkockáztatjuk mi is: jön a Studio 60 on the Sunset Strip és az Ugly Betty, már csak a Dexter és a Friday Night Lights kellene a totális…..
Alias is back. Kurva jó volt ez az epizód, klaszikus Alias elemekkel minden percben, rémálmok, átvágás, Kémfater akcióban, Vaughné és Sark, egy kis Marshall show, és Arvin is kezd belehúzni. Syd rémálmot lát, oldalán lévő sebhelyből végeláthatatlan műanyag csövet tép ki,…..
Jogosan aggódhatnak Aaron Sorkin új sorozatának rajongói: az NBC úgy döntött, hogy egy héttel korábban leveszi a műsorról az állítólag "előre tervezett" szünetre vonuló sorozatot, és helyette az egyik legígéretesebbnek tartot midseason szériáját, a Black Donnelys…..