Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hkalman

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel kicsivel hat előtt elhagytuk a szállást, ahol a tulaj csúnyán nézett ránk. Megreggeliztünk, és átvettük az ebédcsomagunkat, amibe nem néztünk bele, nehogy még idejekorán felidegesítsük magunkat. Szép hosszú listát írtak arról, hogy mi lesz benne, túl szép volt, hogy…..
Caviarius Igyunk valami finomat! 2010.05.08 16:36:00
  Most hívott a Gyuri, hogy átjönnének este egy kis grillezésre. Belesek a hűtőbe, hát, valami kaja van, de mit fogunk inni? Van még egy fél üveg kumiszos fanta, de azt a lányok nem szeretik. Elugrok gyorsan, veszek pár üveg osztrigás sört, meg néhány liter tökös kólát.…..
hkalman 2010.05.08 20:37:29
@Csípőből Derivált Ejakuláció: Max ha kimész és veszel ott... :D

Én már annak is örülnék, ha végre itt is lehetne kapni Fanta Zerot és Sprite Zerot. Azoknak szerencsére nincs olyan mellékízük, mint a Cola Zeronak. Pár éve ittam nem is sokkal nyugatabbra, de itthon még várat magára...
Oké, rendszeresen röhögünk olyan screenshotokon, amikor valami, az írás kontextusa miatt oda nem illő vagy vicces bannert sorsol egy cikk mellé a szerver, de ott legalább lehet azzal védekezni, hogy automata a rendszer, az ilyesmit nem lehet kivédeni. De egy printlapban, sőt…..
G reggel kipiszkált az ágyból, hogy menjünk el a piacra. Valójában nem volt sok esély már az alvásra, mivel a szálloda előtt járnak el a motorcsónakok, a már említett kínai csodamotorral, aminek a hangját igen csekély mértékben tompítja az aprócska kipufogó. Azt hiszem,…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
hkalman 2010.01.22 14:45:39
Tegnap kigyulladt Kaposváron a volt SZÜV-székház. Több emelet, 150 benttartózkodó ember, óriási füst mindenhol. A mentők és a rendőrök mellett 10 gépjárművel vonultak ki a tűzoltók. A  kaposváriakon kívül a dombóvári, a szigetvári egységet is riasztották, és a…..
Reggeli után néztünk, és végül egy pékségben kötöttünk ki, ahol kövér európaiak falatozgattak egy-egy sütikét. Mi rögtön kértünk pár fánkot, meg ezt-azt a jeges kávé mellé, de csak a felét kaptuk meg. Azt hiszem, nincsenek hozzászokva a nagyobb mennyiségekhez, szólnunk…..
Sziasztok. Tegnap a munkahelyi szerver gépen érdekes programra bukkantam. KGB Employee Monitor.   Utánanéztem, és kiderült hogy egy kémprogram, ami minden billentyűzet lenyomást, képernyőmozgást, meglátogatott oldalak helyeit meg kismillió dolgot ment.   Szedtem le a…..
Félelem, reszketés és káosz az utakon! Magyar tudósoknak a világon elsőként sikerült élőben párhuzamos dimenziókat létrehozni, mégpedig közlekedésrendészetileg. Naiv abszurdisztáni lakos megfigyelése szerint az újévvel beüzemelt KRESZ-módosítások egy sajnálatos sajtóhuba…..
hkalman 2010.01.04 14:07:30
LOL
Blogger barátunkat, BKV-Figyelőt nem csak a városi közlekedés tartja izgalomban. Lentebb olvasható levelében egy hipermarketes élményét osztja meg a Homár olvasóival. Mondhatjuk, hogy egy sajtnál nem számít sokat a szavatossági idő átírása, de ha sajttal megcsinálják, miért ne…..
Ugyan rengeteg ellenállhatatlan ajánlat volt a piacon, mi mégis úgy gondoltuk, hogy az Erawan vízesés meglátogatását sokkal kevesebből is ki lehet hozni, mint amennyiért egy ilyen utat reklámoznak. Főleg, hogy a hirdetett kirándulások általában magukban foglaltak még ezeregy…..
hkalman 2010.01.01 10:30:19
8ker Szaros karácsony 2009.12.26 16:19:00
 Csillapodnak az ünnepek lassan-lassan, de van, ami ilyenkor sem pihen: a kutyaszar termelése. Pár napig vastag hó alatt bújtak meg, orvvul támadva a cipőket, csizmákat, aztán a meleg hatására előkerültek, szétfolyva, megolvadva. (Közben rájöttem, azért nem néznek fel az…..
30 darab hasznos (vagy épp látványos) Firefox kiterjesztés.   1. Google Toolbar A Google böngészőbe integrálható eszköztára, amellyel könnyen hozzáférhetünk a Google szinte összes szolgáltatásához, emellett tartalmaz kereső mezőt, szövegkiemelőt, egyéb a keresést…..
Délután egy félnapos túrára mentünk, feltéve, hogy túrának lehet hívni azt, aminek során az ember éppen, hogy csak kiszáll néha a kocsiból. Ugyanazt a magasan kvalifikáld guide-ot kaptuk, akit előző nap, de most mintha piás is lett volna, szóval végképp nem lehetett érteni,…..
Ha már kapcsolatba kerültünk a FÉBÉSZ nevű fogyasztóvédelmi szervezettel, rögtön megpróbáltunk valami hasznosat is kihozni belőlük. Elküldtük nekik ParaSoniC levelét, aki a Metró áruházból távozott rosszkedvűen. Kávéfőzőt vett, ingyen csomag kávét ígértek bele, de nem…..
hkalman 2009.12.16 13:29:24
@deuce: Szerintem valami Senseo szerűt vett a jóember, legalábbis a leírásból az jött le nekem, hogy spec kávé kell hozzá, nem bármilyen. Ezért mondtam, hogy kb. ennyibe kerülnek ezek a kávék. (Mondjuk Senseoba is lehet rakni bármit, csak kell hozzá venni kiegészítőt.) Ha meg valami jobb féle kávét szeretne inni és nem a standard 3-4 félét, akkor nézzen szét a neten, vannak nagyon finom kávék hozzá (és persze teák is).

Azért kiváncsi lennék, hogy mit szólnának a több hónapos csere hívei, ha pl. mp3-mal telepakolt zenelejátszót adnának el neki. Ha jól emlékszem itt is volt már ilyen post...
Tegnapi tuk-tukosunk élelmesen felajánlotta, hogy reggel elvisz minket a buszállomásra. Tulajdonképpen örültünk az ajánlatnak, mivel így biztosak lehettünk benne, hogy tudja hova kell menni. Azért volt ez fontos, mert nincs igazán buszállomás, hanem van kismillió cég, annak…..
hkalman 2009.12.12 17:36:52
:D
Éljen hazánk kormánya! Olcsóbb vasutat akarnak, de csupa olyan döntést hoznak, amely drágítja a magyar vasutat. A mai gyöngyszem a regisztrációs jegy. Sokba fog kerülni, és mire következtetéseket lehet levonni belőle az utasforgalomra vonatkozóan, addigra ez a kormány már…..
Azt hittem, hogy a Nokia tyúkos-kertitörpés- reklámkampánya után már nem lesz nevetségesebb reklámhúzás ebben az évben, de megint alulbecsültem a magyar rögvalóságot. Hogy ki volt, az, aki az Ovis reklámok színvonala alá tudott menni? Nem más, mint a Satrurn és a Médiamarkt,…..
hkalman 2009.11.25 15:39:10
 Elegem van a napi plusz nem is tudom már hányadik „kötelező” hisztiből, amit ezúttal a fogmosás jelent. Eleinte- kb 1 éves korig- hagytam a gyereket, hogy had bohóckodjon a fogkefével.Legalább szokja, hogy azzal a fura tárggyal benyúlok a szájába. Helyesebben ő…..
Naponta halljuk a tv-ben, rádióban, hogy egyre bővül az ingyenes H1N1 elleni oltóanyaggal beoltandónk köre, közéjük tartoznak a 14 éven aluli gyerekek és az általános iskolák dolgozói is. Gréti leveléből azonban arról értesülhetünk, hogy bizony a helyzet korántsem ennyire…..
hkalman 2009.11.05 11:09:55
@Bit Rot: Nem feltetlenul rosszabbak az aranyok, csak ugye mar nem vizsgaljak az influenza tipusat kotelezo jelleggel csak par erre kijelolt helyen. Szoval a statisztika erosen torzit...
A reggel vekkercsörgéssel, meg kóválygással indult, aztán valahogy csak elrendeztük a dolgainkat, ugyanis sznorkellezni mentünk. Nem tudom, van-e erre magyar kifejezés, mert az, hogy „búvárszemüveges korallnézegetés” kicsit hosszú, meg aztán halakat is néztünk. A busz…..
hkalman 2009.10.20 13:15:38
@AnyiésApi: Elirta a valtot, napi 10.000 huf ;)

Ahmet: azert kivancsi lennek a turistak hogy meselik otthon, mikor a hajo ala usztal es felintegettel nekik :D Kar, hogy nem kertel egy kepet, vicces lehetett :)
Reggel vekkerre keltünk, mert a busz fél kilencre jött értünk és még össze kellett pakolni. Persze az összepakolás nem tartott sokáig, de mikor előző nap végignéztünk a szobán az volt az érzésünk, hogy egy ideig elbíbelődünk majd vele. Végül jóval korábban lent voltunk, a…..
hkalman 2009.10.20 13:06:22
Mit mondjak, Márknak igazán ritka nagy pechje van: azért késte le az unokatestvére esküvőjét, mert közlekedési dolgozó közlekedési dolgozónak farkasa. Vagyis a buszsofőr biztos volt benne, hogy akik felszálltak a Budapest-Dunaújváros járatra, csakis csaló álellenőrök lehetnek,…..
hkalman 2009.10.19 06:43:55
@Libelle: Vonat? :D
Reggel az első dolgunk volt elvonulni Ho apóhoz, de kiderült, hogy házon kívül van, konkrétan Moszkvában, úgy látszik nincs szerencsénk vele. Felajánlották, hogy esetleg megnézhetnénk a Ho Chi Minh Múzeumot, de azért annyira nem érdekelt minket. Helyette elmentünk a Nyugati…..
hkalman 2009.10.02 20:07:28
hkalman 2009.10.07 11:16:57
A Hegyi Iván-díjas címet viselő Rágcsávók kifogott Rustyn, de nem a trükkös cselekmény, vagy a jól eltalált tengerimalac-figurák miatt, hanem mert rossz kópiát vetítettek az Aréna Plaza mozijában, amitől majd kifolyt olvasónk szeme. Rustyt az készítette ki igazán, hogy utóbb…..