Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bringás

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom, nekem mindig remeg kicsit a kezem, amikor veszek vagy eladok valami járművet, és fejből kell adásvételi szerződést írnom. Fogalmazni tudok, írtam is már ilyet vagy százat, sőt, hivatalból angolra is fordítottam egész komoly szerződéseket. De azért ott vannak a jog…..
Bringás 2009.02.17 15:53:10
www.yv.hu/index.php?nextpage=searchresult&searchtext=gyurcs%E1ny+f%FChrer&searchtype=video
Nem tudjátok Gyurcsánnak/Gyurcsánynak nincs járgánya csupán 1 pápai lakása mégis az egész országot eladja?! :-) Erről hol az adás-vételi? Ennek részleteit mi fizetjük.
www.yv.hu/index.php?nextpage=searchresult&searchtext=gyurcs%E1ny+f%FChrer&searchtype=video
Úgy néz ki, hogy Baowah-hal közös, nagy, dédelgetett vágyunk lassan valóra válik, már csak egy autó hiányzik a pakliból. Van régi, pléhmaszkos, nyomórudas, 900-as, vászontetősünk, van közepesen régi, 750-es Fire-motoros nagyfelnisünk, 1000-es Fire-motoros, vászontetősünk,…..
Belsőség A legyőzhetetlen 2009.02.13 09:53:00
  Elgondolkoztak-e már azon, miért vettek olyan sokan bogárhátú Volkswagent, és miért rajonganak érte ma is annyian? Ez a sárga kocsi új kora óta egy családnál van, megjárta már többször a poklot és a mennyországot. Most bezárult a kör, újra új autó. Bogár-teszt,…..
Pöttöm Bianchim (ejtsd: bianki) a házi autóflotta legritkábban szerepeltetett tagja. Nem véletlenül – a restaurálása jóval azelőtt véget ért, mielőtt a TC által Belsőség-közelbe kerültem volna,  azóta meg önhibánkon kívül Csipkerózsika-álmot alszik a garázsban.…..
Hogy miért kellett nekem üvöltő indiántáncot járni egy szál nedves fürdőgatyában a zsúfolt bükfürdői büfében, meszes hátú bácsik és isiászos nénik rosszalló pillantásaitól kísérve? Megpróbálom elmondani. Egyszer már írtam róla, talán kétszer is, hogy a sok egyéb…..
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..
Aszongya Zoli nevű olvasónk, hogyaszongya: "Szia, a Mercit vagy egy honapja kaptam le Julian-ban. Vagy 60-70 km-re San Diego- tol keletre. Reg el akartam kuldeni mint erdekesseg." A levél tárgya: a tank. Merthogy: Méghozzá ez a tank biztos a parancsnoki tank; ha nem…..
Belsőség A Trabant visszatért 2008.11.08 08:41:00
 Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig…..
Bringás 2008.11.11 12:26:22
Azon átlagos magyar családokhoz tartozik a mienk, amely a nyugati ipari kémek számára érdektelen kelet-német pöfögő kétütemű csodával büszkélkedhettünk egykoron. Amikor már a "mérhetetlen gazdagság" állapotába kerültünk, akkor a négyütemű öszvér Trabival száguldottunk az utakon. Munkába járásra is ez a jármű vált be a leginkább. Nem sajnáltuk esőben, hóban, fagyban sem, mint más drága típusokat. Csupán 1 éjszakára hagytam őrizetlenül a vasútállomás parkolójában. Másnap reggel megdöbbenve láttam a letört kilincsét. Közelebb menve vettem észre, hogy illetéktelenek akarták megváltoztatni a tulajdonviszonyt. A váróteremben tartózkodó rendőrjárőrökhöz szaladtam, akik körbejárták a „Jaguárom” és közölték gyanújukat, miszerint 2 ügyetlen diszkós gyerek lehetett. Az érveiket felsorolva elfogadtam azokat. Vasárnap reggel lévén a szombat esti seggrázóból jövet a másnapi bulira akarhattak lóvét szerezni. Az utastérbe dobott Red Bull dobozból ítélve. A baloldali kilincset egyikük eszközök nélkül letörte, majd mindkét ajtót kinyitotta. A másikon engedte be a társát. Az anyósülésről a könyvemet hátra dobták, mivel mögéjük nem ült senki. A kormányzárat eltörték, a magnósrádiót elvinni nem tudták, mert az erősen rögzítve volt. Az állomáskereső kupakokkal a zsebükben távoztak. Csupasz kézzel csak ennyire tellett nekik. Egy régi bevált lopásgátlót használva kerültem el, hogy autó nélkül maradjak. Leparkolást követően a rotort kivettem a gyújtáselosztóból. Ez a zsebben is elfér, a tolvajnál nem szokott tartalékban ilyen lenni, így sikertelen marad a próbálkozása. A nyomozók is perceken belül megjelentek, de aktivitásuk gyenge volt. Úgy kezelték a témát, hogy a tettes nem valószínű, hogy meg fog lenni. A könyvről és az üdítős dobozról csak az én felszólításomra vettek le ujjlenyomatokat. Az említett esetben nem volt azonosítható, hogy milyen fajtájú emberek voltak a tettesek. Sajnos számtalanszor károsodik környezetem a tücsköktől, de szerencsére családunkat még elkerülték. A rendesebbje a falunkban nem vállal sok gyereket, mert munkából 2 gyerekre telik. A ganaja meg tenyészti magát a segíjért. Kollégám a szülészeten a feleségét látogatva 1 cigány 14 éves lányt és annak nagyanyját is bent látta. Két nap különbséggel szültek. Ez pedig 28 évvel ezelőtt volt. Az alábbi sorra kattintva ajánlok egy igaz beszédet. www.indavideo.hu/video/Ciganybunozes_3