Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aldus

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AC/DC az első olyan együttes, akivel ilyen stílusban megismerkedtem. Így következzenek ők...
Leonard Cohen - Hallelujah című számának nagyon sok feldolgozása készült, így most jöjjön tőle az eredeti és az egyik nagyon szép verzió...
Kiváló gitáros, szenzációs zenész. Ő Jimi Hendrix...Igaz, hogy ez nem az ő száma eredetileg, de ő általa lett ismert...
Napi jó zene Bob Marley - Jammin 2010.11.25 17:37:00
-Miért lehetetlen lejátszani egy Jamaika-Kolumbia mérkőzést?-Mert a Jamaikaiak elszívnak minden szál füvet,a Kolumbiaiak meg felszívnak minden fehér csíkot... A minap ezt a viccet olvasva, rögtön szegény Bob Marley jutott eszembe. Élhetett volna tovább is.....
Az eddigi külföldi előadók után, most következzen egy magyar együttes. Nagyon sok jó számuk van, választani is nehéz. Azért sikerült... :) ..
A mai szám szintén a 90-es évekből származik, egy viszonylag új felvétellel. A Pink Floyd - High Hopes című dalát, ma is gyakran adja elő az egyik frontember David Gilmour. Ha már különvált az együttes, akkor miért is ne? ..
A blog célja, hogy örömet okozzon Nektek, zene kedvelő egyéneknek és nekem, szintén zene kedvelő egyénnek. Az életemben fontos szerepet tölt be a zene, megnyugtat és segít a gondolkodásban. Így arra gondoltam, hogy minden napomból legalább 3 percet azzal fogok eltölteni, hogy a…..
Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. Kalocsai Kecses Kacsók Mezszín: piros és lila…..
Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. Veszprémi Villámló Vércsék Mezszín: fekete-ezüst Pálya: Veszprémi…..
Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. Létavértesi Legendás Lovak Mezszíne: lila, barna és a…..