Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GentleSpecter

0 bejegyzést írt és 447 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Roncsok sorozat legújabb részében egy régi luxusautóé lesz a főszerep...
GentleSpecter 2017.12.30 17:50:47
@protézisesh: Szerintem ez csak szabadidő és/vagy pénz kérdése. Biztos vagyok benne, hogy egy ezzel foglalkozó műhely néhány hónap alatt rendbe tenné ezt a roncsot. Csikós valószínűleg nem napi 8 órát foglalkozott vele.

Nekem viszont egy egyéves autó megjavítása is 40 évbe telne, mert nem értek hozzá.
Hát itt vagyok, megérkeztem Santiago-ba! 818 km-t gyalogoltam, ebből több mint a felét, 420 kilométert egy durva csonthártya gyulladással hátráltatva. A SJPP-i vasútállomástól minden egyes mm-t a saját lábamon tettem meg, az én bizonyítványom nincs taxi és busz kilométerekkel átitatva. Soha egy…..
GentleSpecter 2017.04.14 10:01:54
@roli101: Igen, mert ugye minden lakásban a saját tulajdonosa lakik. Az szóba sem jöhet, hogy kiadja albérletbe és magának kivesz egyet 300km-rel odébb. Sosem hallottam még ilyenről. Sokkal kifizetődőbb 20 évig albérletben lakni és a teljes költséget elbukni, mint 20 évig hitelt fizetni, aminek a végén van egy lakásod. Aham.
napszemüveg Ray-Ban - 2016. 2016.06.09 07:57:10
2016 a meglepetések éve. A Premier League-ben nagy fölénnyel lett bajnok az egyik legolcsóbb csapat (Leicester City), a világ trollja, Donald Trump a hivatalos republiknul elnökjelölt, és a Ray-Ban lemaradt a saját klasszikusáról. Mi jöhet még?..
Majd tíz éve kezdtek feltűnni az igénylistákon az olyan utazások, ahol garantáltan nem lesz jelen gyerek - már hogy másé. Első körben az önző szinglitársadalom bunkó elvárásainak tűnhet, hogy se a szállodában, se a repülőn ne kelljen síró, kiabáló, dobálózó gyerekeket kerülgetni. Ám az a pár, aki…..
GentleSpecter 2016.05.02 08:06:48
@Punxsutawney Mormota: Ez egy ragyogó és átgondolt ötlet! Szerintem lenne is rá kereslet. :) Tényleg!
Lassan minden vágyunk teljesül, már ami a budapesti fapados útvonalkínálatot illeti. A Wizz három új célra indít járatot, ezek közül az egyik egy olyan sziget, ami nálunk benne van az európai top 3-ban: a gyönyörű Izland. Persze Ibiza se rossz, Liverpool pedig nyilván vendégmunkásjárat, de…..
Minden szava arany. Egy budapesti olasz étterem (sőt: ristorante) napi kínálata: Ehhez nem kell kommentár. A menünek egy pozitívuma van, stimmel a borscs angol neve. Az olasz nevét nem tudom, a rántott párizsié gondolom Parigi Milanese lehet...[Az étterem nevét szándékosan nem teszem közzé, nem…..
Média 2.0 Átverés a bolti sör 2015.12.03 14:53:46
Hová "fajulhat" egy gasztroblog? Mi kell egy sikeres bloghoz, egyáltalán miben mérhető egy szakblogger sikere? Honnan indult a magyar sörforradalom? Milyen az a Jézus ízü sör? Mennyiben igényel speciális szakértelmet az ételek vagy italok kommunikációja, mint más termékeké? Ezekről is hallhattak az…..
GentleSpecter 2015.12.07 11:07:11
@Feiertag Erik: Erre kíváncsi lennék bővebben, mert az indulástól követtem és bár nem látok mögé, de érdekelne ez a "blogkisajátítás".
- Gyerekek voltak már?- Volt sok, a Horgas sírt is. Csuja izzadt.- Énekesek? - Azok is, Horgas a kettes számú vigyorát váltogatta az egyes lenéző fintorral, Csuja izzadt.- Nyugdíjasok? Béna bűvészek?- Megvolt, Márkó tátott szájjal nézett, Patrícia rosszallóan összevonta a…..
A történet röviden: a Wizzair saját szolgáltatásként ajánlgat ügyfeleinek egy bérautóbrókert (rentalcars.com) amelynek segítségével autót lehet foglalni. Értelemszerűen magyar jogsival, ezt a wizzair honlapja pedig egyértelműen kimondja. Csakhogy a rentalcars honlapja nem ennyire…..
Tény, hogy egy lakótárs praktikus lehet a költségek megoszlásának tekintetében, de ne feledd, hogy egyedül lakástbérelni sokkal kevesebb kötöttséggel jár. A zillow.com amerikai, ingatlantematikájú oldal összegyűjtötte, hogy miért érdemes az utóbbi variációt…..
GentleSpecter 2015.10.12 07:35:12
@tede: Konkrétan meg is válaszoltad, hogy megéri-e bérelni vagy nem. Ennyiért simán lehet fizetni a törlesztőjét egy hitelnek egy ekkorka lakásra, mint ezek és legalább az 20 év múlva azé lesz, aki fizeti. Egy albérletnél az esélye sincs meg ennek. Ilyen árak mellet semmi létjogosultsága nincs az albérleteknek. És az nem kérdés, hogy mi van, ha nem tudod fizetni, az albérletnél ugyanígy fennáll a veszélye, hogy nem tudod majd fizetni.
Ki ne álmodozott volna arról, hogy beül egy autóba és nekivág a végtelen amerikai utaknak? Én őszintén szólva igen, szóval némileg irigykedve olvastam (és főleg: néztem) Gabriella írását és képeit, mert neki és párjának megadatott mindez. Más kérdés, hogy kevesebb mint…..
Ma már elég nehéz elképzelni, hogy Eddie Murphy milyen óriási sztárnak számított a '80-as és a '90-es években. Ő volt ekkoriban a fekete Brad Pitt és Harrison Ford egy személyben: a nők imádták, a férfiak pedig minden filmjére beültek (és elcipelték a barátnőiket is),…..
Az ember azt gondolná, hogy 54 év állatorvosi praktizálás után már nem sok újat láthat az ember. Dr. Smith, texasi állatorvos azonban belefutott egy igazi ritkaságba. Életében másodszor. A…..
Életem legjobb smarniját ettem egy különleges tiroli hüttében, közkívánatra megszereztem a receptjét is!..
Római kori kifőzde romjaira bukkantak a Moszkva tér alatt a tér átalakítását végző munkások ma délelőtt, a lelet konzerválása érdekében és további régészeti nyomok kutatása miatt várhatóan ősz végéig szünetelnek majd a rekonstrukciós munkálatok.  Fényképek…..
GentleSpecter 2015.04.01 16:10:13
Pár napja egy kínai sráccal találkoztam, otthon. Negyvenes, szóval annyira már nem srác elvileg, de fiatalabbnak néz ki és fiatalabbként is viselkedik. Kapásból késett majdnem fél órát. Azt hittem, már nem is jön, mert nem szólt hogy késik, de végül megjelent. Mint kiderült,…..
GentleSpecter 2014.04.08 21:37:36
@Ivonn88: Kint van címlapon az Index2 ketrecben. "Az ideges kínai vendég" címmel. :)
GentleSpecter 2014.04.08 22:29:33
@Ivonn88: Már nincs. De kb. egy-másfél órája még ott volt. :) Az Index.hu címlapon volt amúgy, csak a blogok között.
Pedig volt már pár hiper-szuper ötlet a közelmúltban, de ez tényleg visz mindent. Nem azért mert ez lenne a legzseniálisabb ötlet. A legszebb benne az, hogy nincs benne szívatás, nem esik a fejedre semmi, nem rémisztenek halálra és nem röhögnek rajtad a rejtett kamera mögött. A…..
GentleSpecter 2014.03.13 22:10:05
@Ramil Safarov: Igen, hagyják megfagyni. Mert ugye minden buszmegálló alapfelszereltsége a fűtés, különben megfagynának az emberek, akik várják a buszt a csúnya hidegben.
7. Ez a pali mit kajakozik a nappaliban? Oké, hogy House of Secrets néven árulják, na de akkor is. (via: treap)   6. Eladó házban ennél jobb falfestményt még nem láttam Ja és ebben is van több, elefánttól a Spongya Bobig. Még kitömött zsiráf is, igaz nem ennyi. (via…..
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
GentleSpecter 2014.01.19 17:57:24
@törzsmókus: Hát mivel nem használják ezt a táblát nem is élt élénken az emlékezetemben. Amikor megláttam, akkor rájöttem, hogy tényleg van ilyen, csak használni is kellene.
Ismerem a KRESZ-t, elég rosszindulatú vagy.
GentleSpecter 2014.02.05 21:13:07
@törzsmókus: Nem vicceltem. Menj egy kört mondjuk Zuglóban vagy a belvárosban és meglátod. Életemben !egyszer! láttam ilyen táblát élőben, az a poszt megjelenése után két nappal volt. Pedig szerintem elég sokat vezetek.
De nem ez a lényeg, én megszüntetném az egyenrangú kereszteződéseket.
Giorgio Perlasca életeket mentett a második világháborúban, Budapesten. Több ezer ember életét. Tetteit otthon, családjának sem mesélte el. A megmentettek a 80-as években újsághirdetések segítségével találták meg. Fordulatos, szép életéről korábban már született poszt. Az…..
GentleSpecter 2014.01.19 17:51:56
A Google Chrome 32 nevű saját böngészőjének legújabb verziója sok hasznos újítást talál. Nagyon jó ötlet például, hogy nem csak kijelzi a fülecskéken, melyik az, amelyiken esetleg valami zene vagy videó megy, hanem annak megnyitása nékül, egyetlen kattintással le…..
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..