Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DankóG

44 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából szóhoz sem jutunk, annyira keményen csatlakozott a rapper a képmegosztóhoz. Eminem még mindig lázadó, tanulhatnának tőle a mai műmájer hülyegyerekek...
A világ bajaira köztudottan nagyon érzékeny Pearl Jam új videójában is a világ bajaival foglalkozik. A Mind Your Manners klipjében mindenfajta ember alkotta szörnyűséget látunk, ami után jobb ha magunkba nézünk, és elkezdünk mi is a világ bajaival foglalkozni. A videóhoz…..
Ezt még nem raktuk ki ide, szóval szóljon egy kis esti táncdal a Nine Inch Nails új nagylemezéről Everything címmel. Ebben legalább van gitár a fülbemászó melódiák ellenére is, nem úgy, mint a nemrég bemutatótt többi electrós klattyogásban. ..
Nemrég elég nagy felzúdulást okozott, hogy Thom Yorke Radiohead- és Atoms For Peace-vezér eltüntette a Spotifyról és a hasonló streaming szolgáltatókról a zenéit (a Radioheadét nem, mert afölött nagyrészt nem ő rendelkezik), így tiltakozva az ellen, hogy ezek a rendszerek nem…..
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..
Valószínűleg minden Black Sabbath-rajongó emlékszik rá, hogy mekkora öröm volt, mikor a zenekar a kilencvenes évek közepén, Ozzy Osbourne-nal az élen újra összeállt és elkezdett koncertezni. A legnagyobb boldogság az volt, hogy láthattuk a csapatot a budapesti Kisstadionban, de…..
Vannak zenészek, akik kézzel, lábbal tiltakoznak az ellen, hogy David Cameron brit miniszterelnök bármilyen megnyilvánulást tegyen velük kapcsolatban, sőt, még azt is megtiltanák neki, hogy szeresse a zenéjüket, és van a One Direction, akik egyenesen körbeölelik a politikust. Ez…..
Egyszerűen nem tudunk napirendre térni az új Muse-klip fölött. Tiszteljük mi őket, tudnak zenélni, általában jó koncerteket adnak, meg minden, de a Supremacy daluk videójában úgy megcsúfolják black metalt, hogy ha nem lennénk teljesen érzéketlenek, sírni lenne kedvünk. Hogy…..
Nagy nap lesz nekünk 2013. március 26. Akkor jelenik meg ugyanis a Kvelertak második nagylemeze Meir címmel, és mivel mi a norvég black and roll zenekar első albumát kifejezetten bírtuk, így tűkön ülve várjuk ezt is. Igaz, a most  klipesített Bruane Brenn annyira nem izgalmas,…..
Nagyon szépen írja a sajtóanyag: "Akár tudatában vagyunk, akár nem, Richard Clayderman melódiái szép lassan életünk filmzenéjévé váltak." Na igen, Clayderman zongorafutamai kitörölhetetlenül bennünk maradnak, Clayderman a részünkké vált, még ha nem is akartuk, még…..
Species at War címmel január 22-én jelenik meg a finn Rotten Sound új EP-je, ami hat számot tartalmaz 8 percben, szóval még csak annyit sem vesz el az életünkből, amennyit egy közepesen epikus My Dying Bride-dal venne. Azon meg sem lepődünk, hogy a Species at War egész egyszerűen…..
Talán észrevette a kedves olvasó, hogy idén rendhagyó zenéket ajánlunk karácsonyra. Volt már lélegzet elállító poszt, volt black metalos, volt káromkodós, úgyhogy most, folytatva a sort, jöjjön ismét egy nem szokványos cucc. Bemutatjuk a Torn Flesh Records A Grindcore…..
Állítólag ma vége lesz a világnak. Azt nem tudjuk hogyan, de zenét, biztos, ami biztos, ajánlunk hozzá. Hallgassuk meg a Neurosis 1993-as Enemy Of The Sun lemezét, ami miatt akkor is az apokalipszis közepén érezhetjük magunkat, ha esetleg az egész buli elmaradna. Amire mellesleg nagy…..
Elég rég lehetett hallani a Metallica volt basszusgitárosáról, Jason Newstedről. Tartósan legutóbb a Voivod Infini lemezén dolgozott 2009-ben, de onnan is kiszállt, miután a csapat alapító-basszusgitárosa, Jean-Yves Thériault visszatért. Most viszont új zenekart alapított a…..
Nemrég írtunk arról, hogy elkészült az új Alice In Chains-nagylemez, ami várhatóan valamikor 2013 elején jelenik meg. Olyannyira igaz ez a hír, hogy itt is az első dal az egyelőre cím nélküli albumról. A Hollow-hoz egy klip is készült, amihez a zenekar Instagramján lehetett…..
A Fugazi nem oszlott fel. A Ian MacKaye, volt Minor Threat-énekes, élő legenda vezette washingtoni hardcore-zenekar ugyan pont tíz éve adta utolsó koncertjét a londoni Forumban, de hivatalosan sosem mondták ki, hogy vége. 15 évig fanatikusan nyomták együtt a DIY-t, jobbnál…..
November 12-én jelenik meg a Soundgarden rajongók által már nagyon várt új nagylemeze, amiről eddig teljes egészében csak a lemezindító, picit AC/DC-s, de elég jó Been Away Too Longot lehetett hallani. Most itt az album második dala is, a még az előzőnél is jobb,…..
Annyira meg vagyunk hatódva, hogy nem is tudjuk hogy vezessük fel ezt a posztot. Mi lesz velünk a sok végeláthatatlan hitegetés nélkül? Mostantól jó ideig nem tudunk nap mint nap új Rolling Stones-pletykát kirakni, nem tudunk nevesincs forrásokra hivatkozva hírt írni a közelgő…..
Nem is tudjuk hol kezdjük! Talán ott, hogy pénteken a Nightwishnek majdnem le kellett mondani a denveri koncertjét, mivel Anette Olzon énekesnő annyira rosszul volt, hogy még a kórházba is be kellett mennie egy éjszakára. A (régebben áriázós, ma már inkább operettes) finn…..
Két, igazából semmit sem mondó ízelítő után végre itt az első kislemez a Soundgarden november 13-án megjelenő új nagylemezéről, a King Animalről. Aki a Bosszúállók film betétdalaként kiadott Live to Rise miatt, mondjuk ki, jogosan, aggódott a seattle-i zenekarért, az most…..
Október 26-án jelenik meg Honor Found In Decay címmel az új Neurosis-nagylemez, amiről az At The Well című dalt már meg is lehet hallgatni az NPR oldalán, vagy akár alább itt a Lángoló Gitárokon is. Az album producere/hangmérnöke, ahogy a 2000-es Times of Grace óta mindig, most is…..
Eddig ugye Max Cavalera különböző brigádjai voltak erős hatással Farkas Zoltánra és zenekarára, de vajon a frappáns, bár kissé deicide-os című Fuck Your God honnan ihletődött? Itt az Ektomorf-szösszenet, alatta pedig a feltételezhető forrás, ami úgy kezdődik, hogy "alulról…..
A Two Door Cinema Club nevű indie-zenekar a napokban a BBC Radio 1 egyik műsorában járt, ahol odáig fajultak a dolgok, hogy még a Metallica Enter Sandmanjéből is játszottak részletet, lévén az egyik tag állítólag a metálzenekar témáin tanult meg zenélni. Természetesen nem…..