Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragyogó Világítótorony

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
Szálka Szakértő ? Anyád ! 2009.06.17 16:09:00
 upgrade (VI.18. 8.45): Szakértő ? Anyád ! fejet hajtva a kommentek elött. Jómagam egy tervező irodában dolgozom ( igaz perec, ruhatár szakág )  egy épület bontási engedélyéhez becsatolandó a hulladék tervlap. Mindennemű gumiabronccsal analóg, pl. szigetelőanyag …..
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
Ragyogó Világítótorony 2009.06.17 10:54:06
Eladó egy eredeti Adolf Hitler zsebkendő! Úgyis javában pörög az allergia szezon, de mi lehet hogy csak a kétezer eurós fotóra megyünk. ..
Most, hogy bevezették az újbudai alkoholstopot, ideje kicsit visszakacsintani a témára. A rendeletről az utóbbi idők egyik legnagyobb vitája alakult ki az Urbanistán, bár azért abban nagyjából egyetértett mindenki, hogy a szesztilalom baromság. (Ennél nagyobb egyetértés furcsamód…..
Ragyogó Világítótorony 2009.05.21 08:32:34
A Tanár úr, miután megírta Molnár VV Anikó roppant izgalmas életét (remélem egyszer film lesz belőle) szeretne valami komolyabb kihívásnak megfelelni. A legnagyobb parasztságai még nem halványultak el eléggé, a Horn-kormányban vállalt dicstelenül rövid államtitkári…..
Vastagbőr Aberrált japán játék 2009.02.25 11:31:00
Az amazon.com-on napokig elérhető, megvásárolható volt egy beteges, aberrált "játék", aztán a közfelháborodás miatt eltüntették. A japán Illusion cég terméke, a Rapelay megfigyelést, zaklatást, egyéni vagy csoportos nemi erőszakot gyakoroltat. A program azzal…..
Ragyogó Világítótorony 2009.02.25 15:53:42
@laspalmas: ...mert a nők xentek, ugye?
A rendőrség semmit sem tud a híres siófoki menetelésről - nyilatkozták a megyei rendőri vezetők. Lengyel Róbert siófoki rendőrkapitány nyilatkozott a Somogyi Hírlapnak szeptember 25-én: "A siófoki nyárban az egyetlen félelmet keltő bűnözői akció az volt, amikor…..
Drog? Fegyverek? Körözött bűnözők? Ugyan már! Ilyen miatt nem razziázunk! Miközben mindenki pontosan tudja, hogy mik vannak a diszkókban. De ez teljesen lényegtelen! Viszont a DJ-ék! Meg a jogdíj! Arra megéri razziát szervezni, összehangolt támadást vezetni, túlórát kifizetni!…..
Ragyogó Világítótorony 2009.02.05 10:19:55
@pina_csaba:

...és ha valaki nem mainstream zenét xeretne játxani?

...btw, Jeszenszky elmehet a bohócgyülekezetével 1ütt a préribölény faxára, saját maguk vallották be, h mennyi JOGTALAN bevételük van az üres adathordozókból, amit olyan "művéxek" megsegítésére haxnálnak fel, akiknek kevés a nyugdíja.... hát a rabok kócbatekert faxa jár az olyan paraxtoknak akik éltek, nem adóztak és most kapják a lét az általam vásárolt sd kártya után, amire a saját fényképeimet kéxítem....
Ragyogó Világítótorony 2009.02.05 10:25:38
...adathordozókról:

index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/fjus1209/

"Segély nyugdíjas filmeseknek

Kabdebó Györgytől azt is megtudtuk, hogy a teljes jogdíjbevételből tizenhárom százalék megy el a Filmjus működtetésére. De kiadásuk még ezen felül is van. „Az éves bevétel öt százalékát a Filmjus Alapítvány kapja, ami segélyekre, nyugdíj-kiegészítésre és a forgatókönyvírói pályázatunkra megy el” – tette hozzá. Az amerikai lobbinak az ezekkel visszatartott 18 százalék is fáj, nemcsak a szerzők közötti megosztást kifogásolják.

„A szociális kiadások aránya egyre magasabb, sok filmes kolléga van, aki éhezik - folytatta az elnök. - Van, akinek 41 ezer forint a nyugdíja. Így azoknak a nyugdíjas korú filmeseknek, akiknek a havi átlagkeresete nem haladja meg a százezer forintot, havi húszezer forintos nyugdíjkiegészítést adunk. Ha valaki nem nyugdíjas, de például nem tudott már két hónapja lakbért fizetni, akkor alkalmi segélyt kaphat.”

Nyugdíjasotthont is terveztek, de aztán lemondtak róla. "Ez a mostani gazdasági helyzetet tekintve jó döntés volt. Most a legnagyobb problémánk az, hogy hogyan védjük ki a novemberben indult uniós eljárás esetleges hatásait.” "
Most már tényleg lezárjuk a 2008-as esztendőt. Szép volt, jó volt, hosszú volt, pofátlan volt, de legalább a spanyolok megnyerték a labdarúgó eb-t ...Majdnem ötezer szavazat érkezett a Nagy Szavazásra, melyben közösen kerestük, hogy vajon kicsoda lesz 2008…..
Részlet a Magyar Királyi Csendőrség Szervezeti és Szolgálati Utasításából az Úr 1927. évében.                       forrás: zooom és tudtad? blogok..
Ragyogó Világítótorony 2008.12.22 18:01:43
Ragyogó Világítótorony 2008.12.23 11:10:15
Mj · www.szajtepo.blogspot.com 2008.12.22. 23:22:48
"hiányos a xöveg...8)8)8)"

Torony

Kikereshetem majd alkalomadtán a pótlást.;-)


...megkérnélek..8)
Azt hittem, a múltkori Fidelitas-vízgereblyézés volt az év legszánalmasabb politikai performansza, de a Munkáspárt most egy erősre sikeredett produlcióval jelentkezett be... "Cipőből emeltek szobrot a szólásszabadságnak a Munkáspárt 2006 aktivistái az Egyesült Államok…..
Ragyogó Világítótorony 2008.12.21 14:19:13
Morbid ágyneműhuzat karácsonyra. Gazdasági válságban jó felkészülni előre minden eshetőségre ...                                       Inenn rendelhető: hómlessz dizájn 69 euró…..
Ragyogó Világítótorony 2008.12.05 09:20:39
eric · vastagbor.blog.hu 2008.12.05. 09:04:33
Aki volt már goa fesztiválon tudja, hogy a csajok ott nem nagyon hordanak melltartót, még nálunk sem...de a kép külföldön készült...

...miket hallunk sápadtarcú testvéremtől mielőtt leesnek a füleink..8)8)
A betyárját gyerekek, nem győzzük eric-kel ... Budapesten ma az a legnagyobb probléma, hogy ki, milyen variációban és összetételben kapcsolja fel a karácsonyi díszkivilágítást. Nem, nem vicc ... gazdasági válság? Csődközeli pénzügyi helyzet? Kit érdekel mindez?! Csak az a…..
Annak azért mindig van valami sajátos bája, amikor valamelyik celebről két különböző helyen egy napon jelenik meg két egymásnak tök ellentmondó hír. A bulváruniverzum mai skizofrénnek tűnő szereplője Győzi, aki a Bors és a Story szerint teljesen készen van, mert bulémiás és…..
Bigyóblog Usb-hub macskásoknak 2008.11.27 21:22:14
Macskaimádóknak való usb-elosztó. És még a feje is mozgatható.Via ChipChick..
Ragyogó Világítótorony 2008.11.28 10:31:16
Nincs is annál csodálatosabb, mint amikor a szóviccblogon talál egymásra két beteg elme, és közösen alkotnak valami egészen szégyenteljes tréfát. Ha hangosblog lennénk, most biztosan eleresztenék egy sátáni kacajt, mint a főgonoszok a b-kategóriás akciófilmekben, elvégre jól…..
Ragyogó Világítótorony 2008.11.12 10:17:31