Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korrektor_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sehogy nem fért a fejembe, hogy aki annyira hülye, hogy Budapesten csak úgy leint egy taxit, az hogy tud olyan kérdésekre fejből válaszolni, mint hogy hány könyvet írt Verne vagy mi Szudán fővárosa. Mert hogy még a leghülyébbek is tudják, hogy Budapesten csak a nagy…..
Nem nagyon szoktunk nézettséggel foglalkozni, így inkább linkelünk: a sorozatjunkie-n winnie kolléga jól kielemzi a Hősök premier nézettségét, számok, statisztikák és egy elég megdöbbentő adat is az írásban. Ide tessék klikkolni. ..
Rutinos Oscar-nézők már jóelőre felkészülnek a hétfő hajnal kettőkor kezdődő gálára, aki egy termosz kávé, csoki és két doboz cigi nélkül akarja végignézni az adást, általában hajnal 4 körül fejeli le az asztalt, és ébred heveny hát- és nyakfájással munkába menet…..
Biztos mindenki hallotta már azt a pletykát, hogy a TV2 következő realityje a nyugdíjas Joli mamát fogja nyomon kísérni. Joli mama cekkerrel bevásárol, Joli mama átmegy beszélgetni a szomszédasszonyhoz, Joli mama sopánkodik az időjárás, meg a derékfájás miatt. Sokkal…..