Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Démonmac1

0 bejegyzést írt és 2852 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgynevezett „érpataki modellről” jó ideje folyik a diskurzus, nagyjából azóta, hogy az egyik fideszes államtitkár követendő példaként állította a nyírségi falut, majd miután a Jobbik kezdett el házalni az állítólag példás rendet teremtő modellel. A sajtóban pro- és…..
Értelmesen Bioquant lézerterápia 2011.04.17 10:08:00
Egy barátom megkért, hogy nézzem meg miről szól ez a Bioquant in vitro lézerterápia, mert valaki nagyon el akarja adni nekik. Szerintem ez tipikus példája annak, hogy lehet áltudományos baromságokkal és marketing szöveggel eladni valami hasztalan dolgot. Miért?... Videó Kezdetnek…..
Az elmúlt ídőszak erőszakos eseményei is - köztük egy jinani diáklány esete, akit egy illegális taxis rabolt el és szexuálisan bántalmazott - "ihlették meg" a Wuhan-i Egyetem vezetését és a helyi Közbiztonsági Hivatalt, hogy felbecsülhetetlenül hasznos tanácsokat adjanak…..
Démonmac1 2014.09.09 11:11:16
Újabb ékes példa Hollywood végtelen kreativitására. Eddig is volt már pár szitu, ahol kiszúrtam ezt a pózt, de a jelek szerint sokkal többször fordul elő, mint gondoltam, és nem is minden filmben szúrtam ki. A Scott Pilgrim vs. the World pl. átcsúszott a rostán, de Scarlett…..
Amikor Mongóliában, a Halhin-Gol folyónál először csaptak össze a Zsukov vezette szovjet és az Ueda Kencsiki parancsnoksága alatt álló japán csapatok (1939. május), a világháború "hivatalosan" még el sem kezdődött (szept. 1.). Sőt még a döntő szovjet támadás megindítása…..
Démonmac1 2014.08.24 19:27:32
@laci_52:
lett volna helyette Német megszállás (kb ugyanolyan durván, mint a kommunizmus, ugyanis a "magyarok" nem "árja" faj.
Szent István Koppány feletti győzelmét ünnepeljük Tévhit: Bár István 997-ben Veszprém mellett német lovagok támogatását élvezve valóban legyőzte Koppányt: az összecsapás okát a legtöbben a változó öröklési rendben, az elsőszülöttség (primogenitúra) nemzetségi jog…..
Démonmac1 2014.08.20 17:11:39
Filmbook A galaxis őrzői 2014.08.16 06:00:00
Én nem dőltem be a hype-nak. Minek túl magasra rúgni az elvárásaimat egy olyan film esetében, ahol beszélő mosómedvék, meg mászkáló fák vannak? Ugyan már... A film első jelenete be is bizonyította, hogy mennyire igazam van. Először azt hittem, véletlenül rossz terembe ültem…..
1. Gyorsabb vagy, mint az átlag Ha a benned ketyegő processzor órajele lényegesen magasabb, mint a környezetedé, az abból látszik a legjobban, hogy gyorsabb vagy. Gyorsabban földolgozod a bejövő infókat, gyorsabban kinyered belőle a számodra hasznos részeket, és gyorsabban is…..
Démonmac1 2014.08.11 17:06:17
Végül mégis eljő az Armageddon, el van cseszve a következő három generáció vagy mégis van remény? (Leadkép: izraeli és palesztin békeharcosok közös akciója) Minden nap rakéták hullanak a gázai övezet területére, minden nap halottakról számol be a palesztin és az izraeli…..
Démonmac1 2014.08.08 14:30:28
@ephart:
Nem kéne hadianyagot tárolni az iskolában^^
3 db UN létesítményben volt hadianyag, (bizonyítottan, mert elismerték ők maguk is)
abból 1 nél a fenntartó visszaadta a palesztin önkorinak (hamasz-nak)a rakétákat.
1 UN létesítmény meg alá volt aknázva. (ezt később fel is robbantották)
Ban Ki Mun befoghatná a lepcsest, illetve, foglalkozhatna szíria/irakkal.
A napokban írtam arról, miért gáz, hogy bezárták Lipótmezőt, de álmomban nem gondoltam volna, hogy pont egy polgármester lesz a legjobb példa arra, hogy bizony Molnár Lajostól ez egy elhamarkodott döntés volt. Eleve rendkívül bizarr egy cigányellenes polgitól a hóhéros…..
Démonmac1 2014.08.06 17:28:03
@ephart: Megköszönheted szépen a sok szakállas halottimádónak. Mártírok lettek Allah akaratából, nem is egy videó van erről, hogy erre vágynak legjobban.
És ugyan ki szeretne Allah akaratával szembemenni,? Hiszen, minden az ő elrendelése alapján történt.
Démonmac1 2014.08.06 17:39:04
@szvsz:
"ha nincs megszállás" -2005 - ben kivonultak az Izraeliek gázából, nincs megszállás.
"népességet felére redukálás"éppenhogy növekszik (angol nyelvű wikipédiában van rá statisztika) pont ez az egyik gondjuk, hogy növekszik.
" élet ellehetetenítés, alapvető létszükségletektől megfosztás"
Mióta alapvető létszükséglet az öngyilkos merényet? Azért van a blokád, hogy ezt kiszűrje, egy csomó mindent kapnak Izraeltől ingyen, rendszeres segélyszállítmányokat (egy darabig a cement is jött, csak amikor felfedezték, hogy az alagutakba kell, akkor leállították)
"napi szinten terrorizálás" történetesen senki nem terrorizálta őket, velük ellentétben, a rakétákat ugyanis ők lőtték ki, és sokáig semmilyen válasz nem is érkezett rá.

u.i. a személyeskedés nem érdekel, az csak rólatok állít ki egy képet.
Démonmac1 2014.08.06 17:45:38
@ephart: "A világ ellenük fordult" :DD
Aha, aztán tanultál gazdaságtörténelmet?
8 általánosban sajnos még nem tanítják, pedig ahogy a példa is mutatja, nagyon kellene:))
Piac fogalma, szerepe, működése.
Majd ha a világ a tőzsdétől megszabadul akkor esetleg. Ahhoz meg egy újabb jégkorszak kéne.
Nem elég elítélni Izrael állam primitív, törzsi jellegű megtorló akcióit! A magyarországi és nyugat-európai reakciók egy jó része amolyan törzsi vendettának tartja a zsidó állam reakcióját a három zsidó fiú elrablása és a Hamasz rakétatámadásaira adott választ. Az…..
Rimonim Szilárd Sziklaszirt 2014.07.13 11:45:14
A hadműveleteknek neve van. Itt mindig. Tények, röviden összefoglalva: A Gázából folyamatos, már több mint fél éve tartó rakétatámadások után 2014. július 7-én éjszaka Izrael Szilárd Sziklaszirt néven hadműveletre kényszerült a gázai övezetet ellen. Cél: a Hamasz…..
Még két éve írtunk Frank Karsten és Karel Beckman Beyond Democracy című művéről a blogon. A könyv most teljes terjedelmében elolvasható és letölthető EPUB, MOBI és PDF formátumban. Kapható az Amazon boltjában is (pl. itt), ha valaki ilyen módon szeretné letölteni az…..
Démonmac1 2014.07.25 15:12:10
@Gróf Bodóczky Imre: Horthy Miklós Magyarország néhai államfője háborús bűnös, ne legyen követendő példa.
Nem lehet velük beszélni, és ez most nagyon furcsa. Mindnyájan elhallgattak, még azok is, akik máskor oly beszédesek közöttük, most csak csendesen teszik a dolgukat. Jó, oké, Ramadan van, de mégis. Chala. Gondterhelt arccal hajol a pult fölé, a kardix-ban keresgél egy dokumentumot.…..
Démonmac1 2014.07.23 00:35:24
@kabelbarat: Azt én is remélem, hogy eltűnnek, csak az a gond, hogy más kerül a helyére. Félek ennek sose lesz vége.
valami Isteni csoda kéne.
Démonmac1 2014.07.24 01:04:52
@==T==:
Ha antiszemita vagy, akkor nincs mit tenni, logikus érvelést soha nem fogsz elfogadni, úgyhogy teljesen értelmetlen veled vitába szállnom, mert úgysem tudlak meggyőzni.
(Engem sem lehet, mert 100% - osan egyetértek azzal, amit Izrael csinál,(azzal is, hogyha egy kórházban fegyverraktár van azt meg kell semmisíteni) sőt, inkább az lep meg, hogy ilyen sokáig tűrték, a rakétázgatást.
A palesztinokról meg Borzimorzi tökéletesen leírta, én se tudnám jobban.
Mikor? Melyiket? Büszkén 2014.07.05 04:19:55
Nem terveztem írni a mai Budapest Pride felvonulásról, hiszen már mindent megírtam korábban, amit tudtam, és mások is megírtak mindent, amit én se tudtam volna olyan jól. De amíg hazánk kormányzó politikusai ekkora csőlátású sötét bunkók (Fónagy János ígéretesen indult, de…..
Démonmac1 2014.07.05 19:48:39
@Benjamin Eisenberger:
ez mekkora egy baromság, ráadásul ugyanezt írtad a 444.hun is:)
A rómaiak azért buktak, mert túl nagy lett a birodalmuk + népvándorlás.
A kutyák ősei már az őskőkorszakban, azaz a paleolitikumban az emberek mellé csapódtak. A legelső letelepedett és földet művelő emberek mellett is ott voltak, akiket az ember már akkor az igényei szerint alakított. A kutyák végigkísérik a homo sapiens sapiens, azaz a mai ember…..
Démonmac1 2014.06.23 21:57:29
@na4: Van olyan hely, (szerintem még Magyarországon is) ahol az éhezés miatt még meg is eszik a kutyát.
Lassan már több joga lesz az állatoknak, mint az embereknek.
Hollywoodi filmeseknek köszönhetően sokszor párhuzamos univerzumba repítjük magunkat, ahol a látvány kedvéért felülíródnak a fizika törvényei, a dramaturgia pedig játszi egyszerűséggel szabadul meg az ésszerűség, a történelmi tények és a valóság fojtogató…..
25 kirándulót sodort el a víz Indiában, miután az illetékesek figyelmeztetés nélkül kinyitották a Beas folyó egyik zsilipét Himacsál Prades államban. A diákcsoport egyik tagja egy magaslatról rögzítette az eseményeket.   A mérnökhallgatók buszos utazáson vettek részt.…..
Démonmac1 2014.06.12 15:57:18
@aegithalos: :D :D :D
Démonmac1 2014.06.12 15:57:48
@aegithalos: :D kiváló ötlet.
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
Az egyszeri kelet-európai utazó valószínűleg az apró apartmanok garmadájával találkozott már a különféle görög, horvát, olasz nyaralóhelyeken. Berlinben is vannak kicsi apartmanok, azonban a Smartloft apartmanjai, ezek a kis 30 nm-es, nappali + hálós, egy hétvégére, vagy akár…..
  Komolyan valami átok ül a környék utcáin. Környék alatt Belső-Erzsébetvárost értem, amit lehet Zsidónegyednek, meg Bulinegyednek is nevezni, de nyugodtan hívhatnánk Burkolhatatlannegyednek is. Talán a talajadottságok ilyen különlegesek? Mint a vízlepergető anyag a cseppeket,…..
Minden József nádor téri lakásba be akarnak menni egy mérnöki iroda munkatársai az OTP Ingatlan Zrt. megbízásából, hogy felmérjék az ingatlanok állapotát. A lakókat az önkormányzat nem tájékoztatta a mélygarázsépítés megkezdéséről, nagy a felháborodás a…..