Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulmerz

0 bejegyzést írt és 718 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
labdabiztos Sarokba állítva 2021.10.19 09:59:01
A FIFA és az UEFA példás szigorral súlyt le minden olyan szurkolói megnyilvánulás, vagy rendbontás esetén, amik nemcsak, hogy nem valóak a labdarúgó mérkőzésre, de egyenesen negatív színben tűnteti fel a labdarúgást. Azt gondolom, hogy ez mindenképp helyeslendő dolog. A foci egy emocionális sport,…..
Régen volt már beharangozó, szerencsére az eltelt időszakban nem szűnt meg a hazai foci, sőt további térnyerésről számolhatunk be. "A válogatott egy-egy meccse régen tömegeket volt képes megmozgatni" -nyilatkozta Laci a140 kilós buszsofőr, aki régen kijárt minden meccsre. Manapság már nem jár, így a…..
Véget ért válogatott meccs miatti szünet - van akinek már két hete, van akinek csak most. Utóbbiak kedvéért gyors távirati stílusban összefoglaljuk miről is maradtak le, majd kíméletlen őszinteséggel megnyitjuk a hét végi fordulót...
fulmerz 2017.10.13 09:57:05
Haladás–Bp. Honvéd 0-1
Diósgyőr–Vasas 2-1
Balmazújváros–Videoton 0-2
Újpest–Paks 1-1
Mezőkövesd–Debrecen 1-2
Puskás Akadémia–FTC 0-2

Mivel a csapból is Vincze András 12 pontja folyik:

1. Új edzői filozófiát
(milyen a "régi"? Volt egyáltalán?)
2. Magyar pályára magyar tehetségeket.
(Zinedine Zidane: Szívesen leigazoltam volna Szoboszlai Dominiket, de azt mondta, hogy magyar pályán szeretne játszani)
3. A profi futballisták teljesítményorientált díjazását.
(Sikeres átadás 5000, Sikeres csel 15000, eladott labda -10000...)
4. Tizenhat csapatos bajnokságot.
(Nekem jobban tetszene 11 csapattal Felcsút nélkül)
5. A tartalékbajnokság újbóli bevezetését.
(Ha csak ezen múlna...)
6. Az ifikorú és a profi labdarúgók teljes fizikai felmérését.
(Dehát a Football Managerbe benne van minden, nem?)
7. A tehetséges magyar játékosok külföldre szerződésének szigorítását.
(Sőt, tiltsák be!)
8. A légiósok szerződtetésének szigorítását.
(Lionel fiam, miből gondolod, hogy tudsz emelni az NB1 színvonalán? Írj egy 30 oldalas hatástanulmányt "Mit ér az aranylabda a Pancho arénában?" címmel. Ne felejtsd csatolni a motivációs levelet!)
9. A stadionbeléptetés szigorú szabályainak megváltoztatását.
(A stadionépítés túl enyhe szabályainak megváltoztatását (korábbi szóhasználattal élve: szigorítását))
10. Rendet a lelátókon, sportszerű szurkolást.
(A legjobb az lenne, ha a szurkolók a gólt csak külön engedélyre ünnepelhetnék meg. De azt is csak vigyázzállásban)
11. Nyitott futballpályákat.
(Én úgy emlékszem egyik sem fedett...)
12. Modern, nyíltabb kommunikációt.
(Több Véber Gyurit a magyar fociba!)
fulmerz 2017.11.09 15:40:08
A mai játékot dagatt kolléga ajánlotta. Alapvetően egy html alapú fejtörő, ahol a cél az, hogy eljussunk az utolsó pályára. A játékhoz egy számítógépre, és némi logikára lesz szükségünk. Eddig a 2700 próbálkozóból mindössze két embernek sikerült csak. Jelenleg a 11.…..
fulmerz 2016.01.22 10:32:53
@Vagyok_aki_vagyok: Sikerült rajta tovább jutni?
fulmerz 2016.07.20 07:31:33
@Purple Tentacle: Hát, a 27-esnél megállt a tudomány, azóta hozzá se szagoltam :)
fulmerz 2017.10.03 08:41:33
@Vert1go: Rémálmaimban még néha előjön :)
Most megint ránéztem, de nem jut eszembe semmi sem.
Nehéz az amatőr bloggerek élete. Hiába a tökéletes terv, hogy márpediglen csütörtök este nekiáll a beharangozó megírásának, háttérben a Junosztyon a Viid bemasírozik az Európa Ligába, és a meccs végén már csak a dupla ünneplés marad, egyfelől a magyar csapat sikere végett, másfelől a jól végzett…..
A hétvégi fordulóban a Fradi és a Honvéd kivételével mindenki más idegenben játszik majd - ez annyi mint 10 csapat - és ismét lesz párcserés meccs, csakúgy mint 2 fordulóval ezelőtt ; most a Loki megy Felcsútra, de a Vidivel játszik, cserében a Puskás nevével - és nem annak teljesítményével -…..
Az utóbbi héten a vizes világbajnokság körül forog minden, tele vannak a strandok is amatőr műugrókal és önjelölt úszó-fenoménekkel, akik fröccs-lángos kombó mellett ecsetelik, hogy bezzeg ha ők annak idején nem hagyták volna abba víziszony miatt, akkor most mi minden lenne. A foci kicsit…..
Kis technikai leállás után újra beharangozóval jelentkezünk, amihez természetesen tippjáték is tartozik. Ha valaki esetleg - a 'biztoshoz hasonlóan - átaludta volna az elmúlt hónapokat, az most úgy érezheti magát, mint Pamela a Dallasban, lévén, hogy szinte semmi nem történt, és az egész EB…..
labdabiztos Artie Kispesten 2017.05.03 19:48:16
Miközben a biztos szerkesztősége messzebb van korábbi csúcsformájától, mint Gellei Imre aktuális csapata a bajnoki címtől,  a posztsivár időszakban nem várt helyről kaptunk segítséget. Az ősz folyamán, mikor a Honvéd menetelése még csak a szárba szökkenés fázisában volt, Artie sporttárs felelőtlen…..
labdabiztos Eltitkolt dokumentumok 2017.04.05 14:43:29
Miután a róla elnevezett akadémia is megható sorokkal, a „Kispest” és „Honvéd” kifejezések kerülésével emlékezett Öcsi bácsi születésének 90. évfordulójáról, úgy érezzük, a korszellem jegyében, nekünk is a nyilvánosság elé kell tárnunk eddig soha nem látott dokumentumokat...
labdabiztos Ciccen a portugieser 2017.03.24 16:34:05
 Bernd Storck hitetlenkedve csóválta a fejét. A kelő napba nézett, majd vissza a GPS kijelzőjére. Majd megint a napra, majd megint a kijelzőre. Rázogatta, földhöz csapta pár öles "Scheiße" káromkodás kíséretében, de a kis kütyü továbbra is azt jelezte, hogy Oroszországba a legrövidebb út Lisszabonon…..
Alig pár hetes késéssel blogunk is megkezdi a Bohócliga tavaszi eseményeinek taglalását. Ne szépítsük: a ’biztos szerkesztőgárdája az elmúlt pár hónapban messzebb volt a csúcsformájától, mint egyszeri Puskás Akadémia-nevelés a felnőttcsapat kezdőjétől, és a posztok számát tekintve is az elmúlt…..
labdabiztos Pintér Felcsúton 2016.12.22 22:01:25
Sok szeretettel üdvözöljük Pintér Attilát a Puskás Akadémia kispadján, két Felcsút-közeli archív nyilatkozattal...
Szeretett bajnokságunk megélte az idei 18. fordulót, azaz innentől nagykorúnak számít. Éljen-éljen, pukkanjanak a kölyökpezsgők, egy pillanatra álljunk meg a nagy rohanásban, hogy értékelni tudjuk ezt a fantasztikus eredményt. Szakály már az előző fordulóban is torokszorító pillanatokat élhetett át,…..
A hazai első osztály küzdelmei majdnem féltávhoz érkezett, és nem tudom eldönteni, hogy a pozitív vagy a negatív meglepetésből van-e több eddig. Ha abból indulunk ki, hogy vezet a Vasas, akkor az meglepetés, ha azt is nézzük, hogy miért, akkor egyáltalán nem. A 14. fordulóban 2 stadion-búcsúztató és…..
fulmerz 2016.11.11 10:24:17
A poszt eredeti munkacíme az volt, hogy "A magyarok jobbak Lettek, vagy beletörik a svájci bicska", de amellett, hogy semmi értelme, még ráadásul azt feltételezné, hogy megfeledkezünk a méltán népszerű U21-es válogatottról, amely az U21-esek számára kiírt EB selejtezők utolsó 2 körében lesz…..
Tulajdonképpen már-már összefoglalóba oltott beharangozók jönnének, ha lenne összefoglaló, de nem, nincs, mert nem fér bele az időkeretbe. Pörögni kell az eseményeknek, mert maholnap itt az október, jönnek Doxáék válogatott meccselni, utána meg nyakunkon a deres ősz. Elérkezénk tehát az bajnokság…..
Mózes vidáman ballagott lefelé a hegyről, kezében két kőtábla.- Mózes ! Csak nem a tízparancsolat ez kőtáblába vésve?- Nem, a hétközi meccsek eredményei első kézből, csak nem találtam papírt és ceruzát.- És akkor az hogy "Ne lopj!", meg a többi?- Öööö... majd a FB ülés eldönti.- És akkor hétközi…..
labdabiztos 15 érem 2016.09.12 10:59:14
Pintér Attila a hétvégi Honvéd- verés után ismét szerényen nyilatkozott, bár neki igazából nem kell mit mondania, az eredmények beszélnek helyette, ahogy ő mondta a mai Sportban: „Ahogy korábban mondtam, az okos emberek pontosan tudják, mennyit tettem a magyar labdarúgásért…tizenöt érmet nyertem…..
fulmerz 2016.09.16 13:15:49
@Artie: Vagy megrendezni a KevésbéSzuper Kupát közöttük arany- és ezüstéremért... :)
Davide Lanzafame tegnap visszatért Kispestre. Közreműködött: Fabio Cordella és a játékost képviselő Oscar Soccer Agency. Utóbbi név olyan jól cseng, hogy meg kellett nézni a honlapjukat. Érdemes volt. Decemberben ugyanis három napos elit menedzserképzést szerveztek. Az oktatók között számtalan…..
fulmerz 2016.09.06 16:23:37
Zajlik az olimpia, a magyar sportolók olyan tempóban nyerik az aranyakat, mintha csak egy úttörőtáboros szpartakiádon lennének. ( Ha a foci EB himnusza az "Éjjel soha nem érhet véget" volt, akkor lassan időszerű lenne az olimpia-himnuszának kinevezni Bódi Gusztitól az "Aranyeső" című opuszt) . De…..
fulmerz 2016.08.12 12:05:22
@fulmerz: A 7. fordulót is leadom, nem tudom hogy alakul a hazaút...

FTC-Mezőkövesd 3-0
Honvéd-Gyirmót 2-0
DVTK-Vasas 0-1
Újpest-MTK 1-1
Haladás-Paks 1-1
Videoton-DVSC 2-1