Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wercsy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem látom, nem hiszem el, tessék: Az MNO egyik szerkesztője vette észre, hogy az MTVA-nál valaki úgy gondolta, Geszti Péter szellemét mindenképpen meg kell idézni, és az időjárást rappelve mondták be tegnap, de úgy, hogy miközben a szemüveges pasi elöl kínlódott az olyan sorokkal, mint az,…..
Lemondok a csokiról. Vagy inkább a vacsorázásról... Amióta találkoztam Emmanuel Jallal, a volt gyerekkatona rapperrel, aki mesélt a jótékonysági kampányáról, azon gondolkodom, hogy nekem is csatlakoznom kéne. A lényege, hogy lemondasz valamiről egy hónapig, és annak az értékét…..
Wercsy 2012.04.17 00:19:16
Október közepétől a Vodafone minden számlás előfizetője díjmentesen veheti igénybe a Vodafone e-számla szolgáltatását, egy egyszerű és gyors regisztrációt követően. A szolgáltatás igénylése esetén az aktuális havi számla elektronikus formában kerül kiküldésre,…..
Biztos többen emlékeznek, hogy Phil Collins legutolsó budapesti fellépését egy negyedórás dobszólóval kezdte. Na, ilyen sajnos már nem lesz többet, ugyanis Collinsnak olyan gerincbetegsége van (állítólag a dobolás miatt), amitől már tartani sem tudja a dobverőt, sőt, zongorázni…..
Wercsy 2009.09.13 20:32:56
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..