Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martin..

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botswanaban fotózták le a rózsaszín bébielefántot egy nyolcvan elefántból álló csordában. A szakértők szerint egy albínó egyedről van szó, amely az afrikai elefántok körében hihetetlenül ritka. Szerintük a borjú nem fog sokáig élni, mert az erős, afrikai napfénytől…..
  Ronda, tájidegen házak sokfelé vannak - és sokfelé vitáznak azon, hogy vajon azok-e. Attila az Izabella utcában szúrt ki egy "szörnyházat" amiről felháborodosában leírást is küldött az Urbanistának. Mivel a héten arra volt dolgom, lefényképeztem. Igaz pár…..
martin.. 2009.03.18 18:06:57
Két amerikai reklámszakember ... kampányt indított  a palackozott víz ellen. Csak az Egyesült Államokban 28 milliárd palack ivóvizet vásárolnak meg, amelyek kiszerelése, szállítása és forgalmazása már önmagában is jelentős környezeti terhelést jelent, nem beszélve a…..
Csak a Szépre! Modern kultúra 2009.03.10 20:16:00
A Nemzeti Színház és közvetlen környezete tagadhatatlanul varázslatos. Parkjában sétálva megannyi érdekes és elgondolkodtató szoborra, kompozícióra találunk, mint például a régen az Astorián álló Nemzeti Színház homlokzatának mására, mely így egy különleges emléket…..
Természetesen igyekszem még ma folytatni a Tankcsapda körútról szóló sorozatot a fejlesztésekkel, de addig lazításként jöjjön két ablak a Nagy Lajos király útja Örs felőli végéről. Vajon miért van rács egy tízemeletes panel harmadik szintjén? Nehogy átmásszon a szomszéd?…..
martin.. 2009.01.14 15:02:54
Gyárfás Tamás, sportpályázatíró guru ezúttal a 2013-as, barokkos című  Budapesti és balatonfüredi úszó, műúszó, műugró, műgyanta, vízilabda és hosszútávúszó világbajnokság pályázatával kapcsolatban nyilatkozott. Ami miatt az Urbanistán is foglalkozunk vele, az…..
Bár szeptember közepéig lehet szavazni a szebbnél szebb szelektív hulladékgyűjtő-modellekre, akár már most is találni szép típusokat. Ezek a faborítású, emberléptékű tárolók egész jól néznek ki (főleg azokhoz az ormótlan monstrumokhoz képest, amelyekkel tele a város). A…..