Regisztráció Blogot indítok
Adatok
progmet.hu

0 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíváncsi vagyok, 2019 végén mennyien emlékeznek még egy bizonyos Crimson Glory zenekarra. Pedig a bandát az amerikai progresszív metal-mozgalom egyik zászlóvivőjeként tartják számon, a Queensrÿche, a Dream Theater, a Fates Warning és a Watchtower mellett. A ’80-as évek közepén a floridai zenekar…..
Énekelek Neked, Gyurka. Dühödten dalolom bele a képedbe, hogy: „A jövő előttünk romokban hever, és ha nem akarjuk, nem jön el…” De ez így túl egyszerű, túlontúl gyáva megoldás lenne. Nem sétálok bele egy kilátástalan pillanat hatása alatt a jéghideg Dunába, mint tette azt a férfi, aki képtelen volt…..
Elszabadultak az indulatok az UTE–DAB-on..
progmet.hu 2019.01.19 15:47:30
Így visszavont ítéletet még soha nem láttunk..
FTC-Telekom–UTE 2-0 Fodor Szabolcs: “Nagyon örülök a győzelemnek. Mindkét csapat jobban tette a dolgát, mint vasárnap. Nem volt szép meccs, mindkét csapat nagyon sokat dolgozott, igyekezett kevés teret hagyni a másiknak. Ahogy vártam is a csapattól, mindenki szívvel, lélekkel játszott. Sok…..
Brassó–UTE 4-2 Strenk Hunor: “Jól kezdődött a mérkőzés a számunkra, hiszen korán lőttünk egy szerencsés gólt. Az UTE erősen kezdett, és két góllal válaszolt erre, de szerencsénkre kaptunk két emberelőnyt és Walls mind a kettőt kihasználta. A második harmad kiegyenlített volt, a harmadikban…..
Brassó–UTE 5-3 Strenk Hunor, másodedző: “A meccs előtt apróbb változtatást hajtottunk végre a csapatban, MacMillan a harmadik sorba került, hogy ezzel jobb legyen az egyensúly a soraink játékereje között. Nem kezdtük jól a mérkőzést, az első két cserében különösen nem, a másodikban azonnal…..
UTE - Brassó 2-1 Szilassy Zoltán: – Hála istennek visszajöttünk a szériába – nagyon sokat dolgoztunk érte, a játék összképe alapján megérdemelt a sikerünk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, sajnos ezekből csak egyet lőttünk be, egy nullás előnyünk tudatában pedig túl passzívakká váltunk, túl sok…..
Az Újpestnek el kell felejtenie a középszakaszt..
progmet.hu 2018.02.21 22:01:53
@kerusz: Nyolc zakó után milyen jelzőt használjunk rá? Egyébként van köze hozzá. Dekoncentráltság. A középszakasz még magyarázható -bár méltatlan volt a klubhoz- de ez így már kínos...
UTE–Brassó 1-4 Szilassy Zoltán: – Nagyon jól kezdtük a meccset, sok és minőségi helyzetünk volt, más kérdés, hogy ezeket nem lőttük be – még az üres kapus lehetőségeinket is képesek voltunk kihagyni. Ez sajnos megbosszulta magát, az ellenfél vezetéssel fordult az utolsó harmadra, nekünk…..
Győznie kell a felsőházért a Csíkszeredának..
progmet.hu 2018.01.13 19:53:18
@Uteapu: ...és ezzel azért már kicsit nekünk is...
Közben állítólag beSÜTIztünk ;)
progmet.hu 2018.01.13 21:03:14
@1885*: Ezen én is elgondolkodtam,mert bár a kora alapján nem indokolt,de biztos nem véletlen tette... Remélem nem csak tűzoltás-jellegű félmegoldás a sztori.
progmet.hu 2018.01.13 21:28:14
@freddyD: www.eliteprospects.com/player.php?player=18976
Ennél sajnos nem tudok többet. :(
DAB–UTE 4-1 Morgan Jason: – A biztos felsőházi helyünk ellenére fegyelmezett és céltudatos játékot kértem a fiúktól, akik ezt meg is valósították. Több kulcsjátékosunk is hiányzott, ennek ellenére mindenki, aki pályára lépett, élt a lehetőséggel. Igazi csapatjátékot nyújtottunk. Szilassy…..
progmet.hu 2018.01.12 20:48:25
@Uteapu: Minden szezonban friss betonnal öntik fel a kispad környékét,de beleállítani mindig ugyanazt sikerül...
Győzelmi kényszerben a Brassó és az UTE..
progmet.hu 2017.12.03 19:03:36
@Uteapu: Olyan rég volt már,hogy szerethető csapat voltunk. Épp itt az ideje visszacsúszni ebbe a státuszba. Nincsenek teljesíthetetlen elvárások,ha nyerünk mosolygunk,ha égünk,úgyis csak papírforma. :(
progmet.hu 2017.12.03 19:47:31
@freddyD: De igen. Csakhogy mintha az előbbre lépés szándékával kezdtük volna a szezont... De ezt helyettünk mások teszik meg.
SC Csíkszereda–UTE 6-4 Leo Gudas: – Jól játszottunk ma, bár elkövettünk egy pár ostoba, nagy hibát melyet ki is használt az ellenfél. Összességében viszont elégedett vagyok és remélhetőleg a Dunaújváros ellen is ilyen jól fogunk játszani. Szilassy Zoltán: – Hogy ezt a mérkőzést…..
progmet.hu 2017.12.03 13:31:18
@freddyD: Én annyit fűznék hozzá,hogy meglátásom szerint Zoli arra alkalmas,hogy alapokat építsen,de arra még nem elég érett és tapasztalt,hogy a csúcsokat ostromolja. Hasonlót érzek a MAC-padjával kapcsolatban is (bár ez legyen az ő gondjuk) az pedig kifejezetten ijesztő,hogy ez a két fiatalember a válogatott padján is ott van. Valóban kevés a védőnk is,szegény Sila nem tudom meddig lesz képes tartani a frontot,de ha valóban profi csapat vagyunk ezeket a problémákat képesnek kell lenni megoldani. És továbbra is tartom,hogy nagyon szépek és tanulságosak a meccs utáni konzekvenciák,de ha valóban tanulnánk minden ütközetből,nem itt kellene tartanunk...