Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strix

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az otthonterkep.hu visszatérő sorozatában hétről hétre elhozzuk nektek kedvenc ingatlanjainkat. A válogatás alapját ezúttal az ingatlanfotó adta. A legjobb hirdetéseken keresztül mutatjuk be nektek, hogy mire figyeljetek, amikor eladó vagy kiadó lakásotokat fotózzátok! Íme a tanácsok!..
A belvárosi lakásokra jellemző, hogy aprócska méretekből kell kihozni az élhető teret, egy újabb minilakást bányásztunk elő az Otthontérkép oldaláról, ami 28 négyzetméteres, egyszobás és egészen élhető...
Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legkülönlegesebb eladó otthonait. Mitől lesz egy eladó lakás különleges? Hát bármitől ami miatt megragad az emlékezetünkben! Ha az új évben ingatlan vásárláson töritek a fejeteket, akkor semmiképp ne hagyjátok ki ajánlatainkat,…..
Lelkizóna Hol a határ? 2016.12.15 07:30:00
„Annyira sír, hallgatni sem bírom… most inkább engedek, majd legközelebb duplán erélyes leszek.” „De ha egyszer annyira örül, persze hogy megveszem neki még ezt a játékot is!” Melyik szülő, nagyszülő, nagynéni is nagybácsi ne járt volna úgy, hogy inkább beadta a derekát?! A legtöbbünkben a gyerekek…..
Donald Trump semmit sem csinál kicsiben: a milliárdos magánrepülőjében is minden a luxust képviseli. A Rolls Royce motorral ellátott 757-es 43 főt tud elszállítani luxuskörülmények között. Trump a saját repülőjén akár 16 órán át utazhat egyfolytában. A belső…..
A Saxo története ott kezdődött, amikor a motorozásé véget ért. Szinte napra pontosan egy éve történt a baleset, amikor a robogózás, mint a tömegközlekedés alternatívája kipattant a fejemből, és rá két hónapra le is zajlott a tényleges baleset, amikor a közben megvásárolt…..
Sokan keresnek meg azzal a kérdéssel, hol lehet manapság párt találni, és miért nehéz mindez még az internet nyújtotta lehetőségekkel élve is. Az alábbi cikkben összegyűjtöttem az online párkereséssel kapcsolatos leggyakoribb problémákat  és tapasztalatokat. Ha egy ember…..
helló! érdemes egy pillantást vetni az amerikában tegnap sugározni kezdett új telefonos reklámokra, van benne néhány budapest helyszín is: http://www.youtube.com/watch?v=EHlN21ebeak csináltam pár screenshotot is hozzá, én csak a városligetet, a hullámvasutat és a körutat ismertem…..
Összesen 8 millió forintot kell fizetniük annak a két 16 éves fiú szüleinek, akik a megvert társuk halálát okozták azzal, hogy eszméletlen állapotban belelökték egy tóba. (Ezért a fiatalok 14 év börtönbüntetést kaptak.)A bírósági ítélet szerint: "Hiányzott az…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
városjáró blog Tükrős Clark 2010.08.30 17:00:00
Furcsa biciklitükörre lettünk figyelmesek a Clark Ádám téren az alagút előtti zebra középszigetén. A tükröcske a járdán álló lámpaoszlop térfigyelő kamerája alá van felcsavarozva - mintha az eget kémlelné... Ki tette oda? Mi lehet a célja?(A járda terelőtábláján van egy…..
Úgy vagyunk a Jobbik helyesírásával, mint egykori szóvivőjük, Király András füvezési szokásaival. Magunk is bűnösök lévén, nagyon nem ugrálhatunk. De mivel a magyar kis- és nagybetűkre vonatkozó szabályokkal már sikerült megismertetnünk a legmagyarabb pártot,…..
strix 2010.08.17 15:04:05
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
Tudniillik Dúró Dóra, Novák Előd felesége a Barikád egyik szerkesztője...
strix 2010.07.28 19:15:15
@vasziljevics: A neandervölgyiek nem haltak ki, itt egy igazi Elődember. A devolució érdekes dolgokra képes, itt még milyen cuki volt:

kuruc.info/galeriaN/hir/Novak_Elod_dobol.jpg
Elérte gyakorlati fázisát a Pannon átmárkázása Telenorrá. Ahogyan arról anyaoldalunkon is beszámoltunk, a több milliárdos procedúrát egy délelőtti sajtótájékoztató után kezdték meg maguk a cég csúcsvezetői. Mindez több szempontból is érdekes, hiszen ez a második nagy…..
A tegnapi nap folyamán ismét arcul csaptak minket, magyar zsidókat, hogy nehogy jól érezzük magunkat. Most már bizonyos, hogy köztünk magyarok közt vannak a saját Ahmenidzsádjaink is. Sokáig, azaz egészen mostanáig gondolkoztam azon, hogy mi is a megoldás. Sajnos egy dolog vált…..
Budapest Száksz Napirokkant 2009.10.09 11:23:00
Osek megint a MOM parkban jár, de ez már csak ilyen, ha az ember ott dolgozik.Meglehetősen szűkszavú levelében ennyit írt:Újabb MOM  parkos köcsögök. Gyengén és/vagy szelektíven látó olvasóknak üzenném: háromból kettő megint BMW. Tényleg, írjon már ide egy…..
  „Nyilván nagy hűhót csapna a szociálliberális kurzus az aradi vértanúk körül, ha a holokausztban haltak volna meg, vagy valamelyik cigánysoron lövik le őket az ügynökök.” (Sinkovics Ferenc: Miért?, Magyar Hírlap)  Pedig eddig kibírtam megszólalás nélkül.…..
strix 2009.10.07 21:10:02
@fákfákfáki: Ez az S. Ferenc mintha azt állítaná, hogy a baloldal többet foglalkozik a zsidókkal, cigányokkal, mint a magyarokkal.
Ilyet is lehet állítani, de gusztustalan ebbe belekeverni az aradi vértanúkat, a holokauszt és a jelenkori romák elleni bűncselekménysorozat ártatlan áldozatait.
Így szombat délelőtt talán nem felesleges elgondolkoznunk kicsit azon a jelenségen, ami Roman Polanski letartóztatása és lehetséges börtönbe csukása körül kialakult. A tényeket mindenki ismeri - több évtizeddel ezelőtt Polanski leitatott, bedrogozott és análisan megerőszakolt…..
strix 2009.10.05 12:51:24
@polgári per: "Az bebizonyosodott, hogy a lány néhány részletben hazudott. A vádesküdtszéki tárgyaláson elmondottak egy része egészen biztos nem igaz. Nem volt drog hatása alatt, jelentéktelen mennyiségű gyógyszert szedett be, és nem volt leitatva sem. Ez mind kiderül a szakértői véleményekből."

Hol lehet ezeket a szakértői véleményeket olvasni?
Budapest Száksz /Off 2009.10.03 18:31:00
Kifolyik már a szemem a monitortól, úgyhogy az elmúlt napokban kerültem a gépet, amikor csak lehetett. Ma délután sem volt másként, elterültem kanapémon, kezembe vettem a most megjelent HVG-t, és elkezdtem olvasgatni. Hála istennek még vannak érdekes és olvasmányos cikkeik is,…..
Tegnap, szeptember 20-án vasárnap nagyon fontos lépést tett meg a Magyar Katolikus Egyház, melyet reményeink szerint más felekezetek is követnek. Minden katolikus templomban felolvasták a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevelét, mely elítéli az „okkultizmust, a…..
Kerékagy Eltolta, mert eltolta 2009.09.15 12:15:00
„Hét hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a putnoki férfit, aki egy kerékpárt lopott el, de eltolta, mert eltolta” - olvasható a rendőrség keddi közleményében. Elsőre mi sem értettük, hogy ez mit jelent, de a közlemény további részéből…..
Húsz kilométert lebiciklizni nem olyan kevés. Fizikai állapottól függően lehet rá akár büszkének is lenni.   De másfél óra alatt lebiciklizni, majd telekürtölni vele a világot, az az azért túlzás.   Russel Crowe-ról a másfélórás húsz kilométer (pontosabban 19,3…..
strix 2009.09.08 17:57:26
Nem hiszek a szervezett vallásokban, csak hülyítik az embereket, akik nem képesek önállóan talpra állni – hallani gyakran a nem hívők, esetleg „maguk módján vallásosak” érveit. Esetleg hozzáteszik, hogy akinek igazi hite van, azoknak nem kell közvetítő Istenhez.…..