Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sherko

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is amondó voltam, hogy egy mozivászonra álmodott történetet annak is értenie és élveznie kell, aki soha nem olvasta az alapjául szolgáló irodalmi alapanyagot, netán a képregényt, amelyből készült. Ezért jelen sorok írója most eltekint annak elemzésétől, hogy a…..
      Egyre több és több ilyen kép tűnik fel a pinteresten. Csajok postolják szivárványos hajukat, pasztell tincseiket, sokszor keverve is a két irányt. Van, akihez közel áll ez? El tudtok képzelni egy ilyen hajfestést? És megint a fodrászokat kérdeznénk: kérnek ilyet a…..
Sherko 2015.04.26 16:50:03
Kecskés Áron Angliában vendégmunkás, tervei szerint ősztől, szintén a szigetországban, történelmet fog tanulni. Azért választotta az angliai diplomaszerzést, mert az Orbán Viktoréhoz "hasonló rezsimek szeretnek belenyúlni, hogy mit is taníthatnak történelem címén". Emellett…..
Sherko 2013.04.06 21:04:46
@strucc007: Egyetértek... Én se találkoztam mosogató Magyraokkal, ellenben magas beosztású Magyar vezetőkkel igen (.NO)
aeon flux dredd: a magyar szinkron 2013.01.09 17:02:29
Egy kritika és egy kvázi-betétdal után most azt is megnézzük, kik gondoskodtak arról, hogy a magyarok is megértsék, miként kell betartani a törvényt. Íme a Dredd magyar hangjai és szinkronstábja. Karl Urban – Viczián Ottó. A Gyűrűk Ura-trilógia középső (és…..
Nem is tudjuk hol kezdjük! Talán ott, hogy pénteken a Nightwishnek majdnem le kellett mondani a denveri koncertjét, mivel Anette Olzon énekesnő annyira rosszul volt, hogy még a kórházba is be kellett mennie egy éjszakára. A (régebben áriázós, ma már inkább operettes) finn…..
Sherko 2012.10.02 10:07:08
Az iPhone 5-ösért éjszaka is sorban állók százai bizonyították be, nagyon is mobilizálhatóak egy tárgyért, de ha valami többet, hasznosabbat, érdemeset kellene tenni, akkor már oda a nagy lelkesedés. Ez a lefelé nivellálás világa, ez a tehetős csőcselék világa. IPhone 5…..
Leírhatatlan! A török megyei Benyovszky Móric hasonmás verseny Szulejmán különdíjasa megölné a muszlim Lindát, de az gyorsabb nála. Ami utána következik az filmtörténelem. Nettó 3 perces halálsikoly. A lassítás miatt szerencsére nem feltűnő, ahogy a csávó az ökölbe…..
Mai szerzőnk, Zoltán Norvégiában él és tapasztalatai alighanem mindenki számára érdekesek lehetnek. Úgy érzi, új lakhelyén a legfontosabb tapasztalat a nyugalom, hogy a Kelet-Európában jelen lévő stressz ott sokkal kevésbé keseríti meg a…..
„Igazi tahó volt, mit szépítsem, ahogy az meg van írva, izomagy” - ha meghívsz egy lányt a szilveszteri bulidra, és hangsúlyozod, hogy csak kettesben lesztek, akkor tahóság a hölgy részéről, ha Törley Józsefen vagy Dréher Antalon kívül más férfival állít be. BUÉK…..
Steve Jobs biológiai apja a közelmúltban reményét fejezte ki, hogy egy nap újra láthatja rég elvesztett fiát, akárcsak egy kávé erejéig, de kijelentette azt is, hogy Jobsnak kell megtennie az első lépést. A nyolcvanéves szíriai emigráns John Jandali Abdulfattah-hal a New York…..
A németből átképzett orosztanárokból átképzett angoltanárok már ismerkednek az elágazásokkal, többen érteni vélik a hátul tesztelő ciklust, de sokan vannak, akik exception-öket dobtak a hír hallatán. „Az angolt túl egyszerűnek találtuk, a holt nyelvekhez nehéz élő…..
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..
Lassan vége a nyárnak, az idei pedig az első ilyen évszak 2007 óta, amikor nem kezd el új iPhone-t árulni az Apple. Akik eddig abban bíztak, hogy szeptember 7-én Jobs bemutatja az új készüléket, és egy-két héttel később már kapni is lehet a telefont, ki kell ábrándítanom: egy…..
Android Google vs "Justin" 2011.08.16 15:38:00
 Ki az a Justin, melyik Justin? Nem az akire a kép alapján gondolnál, nem is ő, sőt inkább nem ki, hanem mi. A béna felvezetés után elárulhatjuk, hogy arról van szó - a Google kiszedte a "Just in" részleget az Android Market legújabb változatában, ami feldühítette a…..
A Smarthouse szellőztette meg a hírt, szóval egyáltalán nem kell tutira venni az infót, mindenesetre érdekes.Állítólag az Apple tárgyalásokat folytat az LG-vel, a koreai gyártótól állítólag 55 colos OLED paneleket vásárolnának nagy tételben a cupertinóiak, a közelgő új…..
Diákszigetnek végképp nem, de már lassan magyarok szigetének se lehet nevezni a Sziget Fesztivált, a jegyárakat elnézve. Egy napijegy 12 ezer Ft. Persze lehet mondani, hogy a kapott szolgáltatásért cserébe ez nem drága, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a célcsoport nem hiszem, hogy…..
Sherko 2011.07.25 04:58:57
Nyilvánosságra került az oslói ámokfutó, Anders Behring Breivik bő 1500 oldalas jegyzete, ami egyszerre zavaros ideológiai fejtegetés arról, miért, és hogyan kellene a bevándorlókat kiűzni Európából, másrészt egyfajta napló is arról, hogyan készült a mészárlásra. Ebből…..
Megénekelték: Köszönjük iRichardnak a találatot...
Teljesen elképesztő rekordot állított fel a norvég NRK2 csatorna azzal, hogy csütörtök estétől 134 órán át közvetíti a Nord-Norge óceánjáró útját a fjordok mentén, és mindezt a norvég lakosság fele, 2,5 millió néző követte, eddig. Képzeljük el ugyanezt mondjuk úgy,…..
Appleblog Ilyen lesz az iPhone 5 2011.05.24 12:14:01
Természetesen egyelőre csak találgatások vannak, de ezeket érdemes csokorba szedni.Ami most már a legbiztosabbnak tűnik, hogy az iPhone 5-ben még kisebb SIM-kártyát tesznek a mostani MicroSIM-nél, az okokat nehéz lenne megmondani. Az Apple keményen lobbizott azért, hogy saját,…..
Steve Jobs eléggé fölélőtt, amikor az iPad 2 premierjén azt mondta, hogy az Apple tabletjére 65 ezer, míg a Google Android Honeycombra talán ha 100 alkalmazás érhető el. Az ipades számokkal nincs is semmi gond, a konkurencia azonban közel sem áll olyan jól, mint azt Steve gondolta:…..
A Motorola egy izgalmas videót készített az új tabletjét beharangozandó. Ebben a tabletek, táblaeszközök fejlődéstörténetét mutatja be, szerintük a fejlődéstörténeti sorban az iPad után következett a Galaxy Tab, ami ugye _már_ Android, de sajnos csak a telefonokra készített…..
Sherko 2010.12.21 15:17:47
@Malachi: Egyetértek... Jót kell szórakozni a videón és ennyi...

sent from my Motorola pad