Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zdrabik

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itten a magyar Netflix nyitóképernyője, a sorozat a House of Cards, aminek mától mind a négy évada elérhető, igaz se magyar szinkron, se magyar felirat nincs alatta. És ez miért hír? Mert a sorozat eddig nem volt elérhető a Netflix kínálatában, vagy különféle jogi problémák miatt, (azaz a…..
zdrabik 2016.03.04 10:19:35
@wiener: a Divide-ot elkezdtem nézni (nem vagyok a stílus rajongója mégis egész kellemes), és nálam a harmadik rész nem magyar, hanem helyette valami balkáni nép dumál alá, szóval még ez az egy szem szinkron se sikerült tökéletesen.
labdabiztos Szívj ki szakosztály 2007.11.23 08:36:00
A görögök betakarították otthon az őszi barackot, majd idejöttek és ment minden szokás szerint. Jók voltunk aztán jöttek megint a fákin gólok. A kalapoknak annyi, de tovább reménykedünk, kérdés hogy miben. A törökök nem bírtak annyit bukni, hogy ne sikerüljön kijutniuk. A…..
zdrabik 2007.11.23 14:41:00
Bár hétágra süt a nap és ideje van az erdőben sétálásnak talán akad valaki, aki mégis a tévé előtt gubbaszt úgyhogy neki való most az m1-en a Feszti körkép (16:25) és az Abszolút (16:55), amiben a zseniális hegedűművész, Lajkó Félix lesz a vendég. 18.55-kor már lemegy a…..
Érti valaki, hogy miért kell minden magyar mulatós-sztárnak valamilyen hülye köntös, amibe belebújhat? Mért éppen Postás a Józsi és miért pont Harmonikás Márió? Nem baj, minket sem érdekel a válasz. Inkább vegyük szemügyre Robertót, akinek végre sikerült egyesítenie ezt a…..
Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha is idáig jutunk, de a Subba most őszinte és forradalmi hangvételű kirohanást fog intézni a csöcsök elburjánzása ellen. Amióta Janet Jackson cicije kivillant az amerikai tévében, csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdenek el a magyar lányok…..
zdrabik 2007.03.05 17:12:31
Kezdjük egy nagyon jó hírrel: ma Kubrick-est a Cinemaxon. Érthető okokból a 2001 - Űrodisszeiát helyezték a sorban előre. Az egyébként milyen vicces, hogy már jóval túl vagyunk 2001-en, és semmi űrutazás, meg űrgyermek, csak globális felmelegedés. Ja, a végtelen hosszúságú…..