Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GaliLeo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje újra ráirányította a figyelmet: a magyar jobboldal eredendően fasiszta. Már ha elfelejtettük volna. Nyilvánvaló, hogy vegytiszta történelmi kontinuitás terebélyesedik Héjjas Iván és Kövér László, Gömbös Gyula és Mikola István – és…..
Csak tippelni lehet, mi vezethette Juraj Jakubiskót, az amúgy kitűnő szlovák filmrendezőt arra, hogy filmre vigye a mi botrányos életű történelmi világsztárunk, Báthory Erzsébetnek élettörténetét... Talán, a négymilliárd forintnyi, térségünkben gigászinak számító…..
Ha van a közelünkben egy békebeli BUBIV fotel, heveredjünk el benne, hunyjuk le a szemünket, lazítsunk, és először gondoljunk egy pálmafás tengerpartra, ahol kreol lányok tangában stb, aztán, ha ez megvolt, akkor képzeljük el azt is, milyen lenne, ha manapság meginterjúvolnák…..
Ez a poszt egy ötrészes sorozat harmadik darabja. Az első két rész Miért nem vagyok liberális? és Miért nem vagyok nacionalista? címmel jelent meg. Folytatása hétfőn (01.11.) következik. Minden épeszű ember szocialista. Ki vonná kétségbe, hogy az ember alapvetően közösségi…..
2008. november 10-én ünnepeljük emlékezünk meg Leonyid Iljics Brezsnyev halálának 26. évfordulójáról. Azért nem a 25. évforduló kapcsán született ez a cikk, mert akkor rmég nem létezett szeretett blogunk. Ahogy nem létezett még születésének 100. évfordulóján sem, mert az meg még azelőtt volt.…..
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..
Serbia Insajd Újabb árulás! 2009.03.07 16:38:00
Már megint elárulták Szerbiát. Legutóbb a Blic követte el a főbenjáró bűnt, a minap viszont Ana Ivanovics és jelena jankovics szerb teniszcsillagok fejében hagyott ki a kollektív emlékezet, és Bill "bombázó" Clintonnal pózoltak egy fotón. A szerb média máris fújja a…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
GaliLeo 2009.01.18 10:27:40
@borigabi: Nevetséges. Moszkvában is láttam a Tovariscsi konyec plakátot, nagyon szellemesnek tartották, hiszen Jelcin éppen akkor tiltotta be a SzU Kommunista Pártját. Legenda, hogy "ott" a magyarokra haragszanak e miatt a plakát miatt.
GaliLeo 2009.01.18 10:33:11
@borigabi: Tehát valakinek tetszett, másnak meg nem. borigabi talán megszavaztatta az egész orosz népet, amelynek egy ezreléke sem látta a plakátot?
A sztrájk után ma délelőttre helyreállt a menetrend, állítja a MÁV közleménye. Leglassabban a hosszútávú járatok indultak, indulnak be (kör-IC, nemzetközi vonatok).Ma szombati menetrend szerint járnak a vonatok.December 25.-én, 26.-án, 27.-én ünnepnapi menetrend szerint…..
Az előző rész tartalmából: megtudhattuk, miért érdekes, hogy miképp utaznak az oroszok, és mit csinálnak, ha a városon belül, vagy környékén akarnak költségtakarékosan közlekedni.Mai posztunkban azt boncolgatjuk, hogy mit tesz az átlagos orosz ember, ha egy kicsit távolabbra van…..