Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lindani

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Iskolaügy 2011.09.05 09:01:00
Sokan, sokszor elmondták már, hogy az életét a gyerekei után kapott, és egyéb segélyekre alapozó ún. mélyszegény, kb. 90% cigányokból álló társadalmi réteg növekedésének megállításának egyetlen útja a kiskorúak kiemelése a családokból, és akár bentlakásos iskolában…..
lindani 2011.09.05 21:05:33
@Spiritmonger:
teljesen egyetértek,a sport lenne a megoldás..no igen én is 30as korosztály vagyok,én is sportoltam általánosban és középsuliban végig,akkor sem került kevés pénzbe de anyuék is úgy voltak vele ahogy én is vagyok most hogy az enyémek sportolnak..inkább erre költöm,majd máshol megspórolom.
A kötelező sportokkal csak 1 baj van..hogy találni kell edzőket akik tartják és nem csak megtartják az edzést hanem ott tudják tartani a kamaszokat,akik szívvel lélekkel hitet adnak a gyereknek önmagukban a sportban ,
és igen szigorú is kell hogy legyen mert nem egy nem két nagymenő gyereket kell tudniuk jól kezelni..nekem ilyen edzőm volt..ő aztán az életre nevelt!
A közösséghez tartozás és a küzdeni tudás megtanulása pedig felbecsülhetetlen később...

Nyilván rengeteg gyerek tiltakozna a kötelező edzés ellen..mennyivel kényelmesebb otthon chipset zabálva a gép előtt tespedni...na itt kell a szülőnek keménynek lenni...látni kell mi a gyerek érdeke és nem letudni azzal,hogy"jól van kicsim,ha nincs kedved ne csináld.".... aztán pár év múlva sápítozni h elkallódott a gyerek...időben kell okosnak lenni..utólag már mindegy.